Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj, taky se Vám stává, že když vyjíždíte z parkoviště a přeřadíte z jedničky na dvojku, a pak ze dvojky na trojku, tak při sešlápnutí spojky se jakoby samo přidá plyn (jako kdybyste řadili s meziplynem, ikdyž ale neřadíte)? Trošku mi to připomíná jako by spojka proklouzla, ale doufám že ne, páč to by asi byl signál konce její životnosti. Hned jak se auto zahřeje tak je vše v pohodě. Jinak mám HTP 12V 47kw najeto necelých 150000km.

Vloženo

Tak abych pravdu řekl, spojka se má měnit po 100 tis. km, takže to asi vypadá na výměnu, jinak zkus zajet do servisu ať ti ji prohlédnou a řeknou co s tím.

Vloženo

Tak abych pravdu řekl, spojka se má měnit po 100 tis. km, takže to asi vypadá na výměnu, jinak zkus zajet do servisu ať ti ji prohlédnou a řeknou co s tím.

A pravděpodobně celá, podle stavu no....

Vloženo

S tím spínačem nevím, dělá to fakt jen za studena. Původně jsem si myslel že to dělá sytič, že přidá trochu plyn aby to nechcíplo, ale pak mi to přišlo jako blbost, spíš bych to přirovnal fakt k tomu proklouznutí.

Vloženo (editace)

Tak že by se spojka neodpojila úplně od převodovky? Je to taky možné, tomu by jste nevěřili.

Editováno: , autor: Malta
citace předchozího příspěvku
Vloženo

Pokud to zvysi otacky az po prerazeni, pusteni spojky a pridani plynu tak to klidne spojka muze byt, ale pokud otacky vyleti nahoru po zmacknuti spojky, tak to by spojkou byt nemelo. Pokud mas tempomat, muzes spojkovy spinac otestovat, ze za jizdy pri zapnutem tempomatu zmacknes spojku, pokud vyleti otacky nahoru, spinac nefunguje.

Vloženo (editace)

DSG řadičku na manuál?? Hmm.... Tak to by byla kombinace :kol-31: Nevím, ale určitě to půjde sehnat.

Ale s tou spojkou teda nevím. Napadá mě ta výměna.

Editováno: , autor: Malta
citace předchozího příspěvku
Vloženo

NeoCZ15, pokud budeš neustále citovat předchozí příspěvek, dostaneš varování. Používej tlačítko dole "Příspěvek" a NE to tlačítko "Odpovědět s citací" pokud reaguješ na předchozí příspěvek... přečti si pravidla

Vloženo

NeoCZ15, citaci používej když budeš reagovat na nějaký dřívější příspěvek, který se třeba nachází dva tři příspěvky zpět, nebo dokonce na jiné stránce. Platí to zejména v tématech kde je hodně přispěvovatelů a během krátké doby naskáče hodně příspěvků :kol-28:

Vloženo

Díky všem za radu, dám to zkontrolovat technikovi někdy až v létě, kdy budu stejně měnit provozní náplně. Myslím si že to není alarmující závada. Pak sem napíšu co mi na to technik řekl ;-) Zatím ahoj.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...