Zuzanata Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 Dobrý deň, chcela by som poprosiť o radu, Mam Škodu Fabiu Combi 1.9 SDI 2002, najazdených 147 000 míľ (237 000km), neviem presne ako to opísať, tento problém sa mi stáva pri vyšších rýchlostiach, konkrétne pri preradení na 3,4 a piaty rýchlostný stupeň. Prejavuje sa to tak, že po preradení po zošliapnutí plynu auto zvýši hluk alebo otáčky a akcelerácia sa prejaví až po chvíli. Stáva sa mi to pri väčšej záťaži auta. Ďakujem vopred za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Duben 2012 Sdílet Vloženo 11. Duben 2012 žeby prešmykovala spojka??? ....asi to bude na jej výmenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzanata Vloženo 11. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2012 no to som si prave nebola ista, ale dnes mi to mechanik potvrdil, uz ma toho nabehaneho dost, pojde na vymenu... dakujem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.