Standis Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 tak až sem zase pojedeš, napiš mi zprávu. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 Stalker: nechceš se sem přestěhovat? Potrebuju dokodovat nějaký vecicky na auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 17. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 Stehovat se budu, nejspis do MB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 sem prvni na rade takze do fronty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 luky zapoměň ... já přez bolku jezdim za mama a navíc to mam blíž nežty .. krásných 60 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 z prahe kam jezdim kazdej den to mam co by kamenem dohodil a z Markem sme se uz domlouvaly na FB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 17. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 Ale devcata, nehadejte se tu :D Vpohode zvladnu vas oba navic azriel chce jen neco dokodovat prece Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 Jooo jenom prece.... a navíc já fb nemam a ani ho nechcu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 nechcu, nechcu..... taky te to pohlti neboj se .D donutej te k tomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 17. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 Dneska jsem delal podsviceni s origo led diodami, podle meho nazoru to vypadalo fakt dobre, fotky bohuzel zatim nemam, ale netaha to oci, sviti to decentne....nevyhoda je, ze jsou trosku drazsi. Zkusim dat fotky obou verzi, ati si pak kazdy vybere tu, ktera se mu libi vice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 kdyz mam regulaci podsvitu a nejakejma odporama to dokazes stahnout ne ? a o jak moc jsou drazsi ? o 3 - 5 kc ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 Luky tak toho bych se nebál.... fb je fakt ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 dobre,... beru te za slovo popovidame si za par let o tomhle tematu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 17. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 Taky jsem FB nechtel, ale na druhou stranu jsem ziskal kontakty i na lidi, ktere jsem nevidel uz dlouhou radu let a rad jsem s nimi pokecal Na druhou stranu diky FB jsem zjistil, ze muj znamy a spolupracovnik mel vaznou nehodu a zahynul....bez FB bych to doted nevedel. Ale to jen tak okrajove. Ten rozdil se promitne podle vybavy Vic na FB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 Já ti v pm zitra napíšu co bych chtěl dokodovat .a domluvíme se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 Tak dnešní prace.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jasanek Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 (editace) Zdravim, nasel by se nekdo z Prahy a okoli, kdo by me udelal modro-bily podsvit na O II? Predem diky Editováno: 19. Listopad 2012, autor: Jasanek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttominoo Vloženo 1. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2012 ahoj vsem, chtel ych si zmenit barzu podsviceni(Felicia) nenasel jsem ze by se tu resila. Chci se jen zeptat existujou modry zarovky? Co vim nasel jsem jsem bily. Dal bych tam i diodu, ale nevim z ceho mam vzit napajeni, aby svitili jen kdyz jsou zapli svetla, protoze z tlacitka svetel to asi nepujde dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 2. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2012 Jasanek: momentalne jsem cca 50km od Prahy, takze pripadne by se dalo domluvit na predelani ttomino: modre zarovky jsou, ale sviti to divne...spis bych to predelal na LED a napajeni ber z mist, kde puvodne byly zarovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kašpi Vloženo 19. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2012 Zdarec hoši budu podsvicovat a potřeboval bych vědět kolik diod je na budíkách budu dělat bílý budíky a červený ručičky tak kdyby někdo mohl kolko mám objednat abych to nerozdělal a nemusel shánět diody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richiis Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 Jen tak informačně Marku, jak dlouho to přibližně trvá ta práce. Dejme tomu že komplet celý podsvit interiéru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soumen121 Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 čau lidi, taky by se mi líbila změna podsvícení, jo a s-talker si borec. Jsem sice z (poměrné) dálky, ale můžu se zeptat kde bydlíš, bych do rozumnejch km přijel :-D :-D. Co bych musel sehnat? Mám Fabii I. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. leden 2013 Sdílet Vloženo 19. leden 2013 Napis mu SZ je tedka celkem pomerne mobilni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 19. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2013 Dekuju :-) bydlim v Karvine, ale ted jsem u Mlade Boleslavi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soumen121 Vloženo 19. leden 2013 Sdílet Vloženo 19. leden 2013 Tak to už není, tak deleko. :-). Co bys potřeboval k předělání? Jak dlouhy by to +- trvalo, cena? Koukal jsem na foru a tuhle otázku jsem tam nenašel :-). Zatim díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.