Publikováno Srpen 9, 200619 r U OI r.v. 01 mi jdou dost ztuha otevírat dveře u spolujezdce. Mě to až tak nevadí ale manželce jo. Na pantech bylo dost zatuhlé vazelíny, tak jsem to vyčistil Arvou. Panty jsou jak nové a čisté, prostříkal jsem to WD sprejem,ale pořád jdou ty dveře hrozně ztuha. Nemá to nějaké zvláštní mazací místo?
Srpen 9, 200619 r Ja mam ten stejnej problem. Vezmu za kliku u spolujezce a nic,vezmu za ni po druhy a otevru je.
Srpen 9, 200619 r Já mám to samé, také jen PP dveře. Přijde mi, že se dost ztuha pohybují v závěsech. Prostříkal sjem to olejem a téměř není znát změna. Myslel jsem, že jsou třeba svěšené, ale nejsou. Nechápu....asi nějaká nemoc....
Srpen 10, 200619 r Tak mně jdou prozměnu těžko dveře u řidiče. Panty jsem celý prolil concorem, půl hodiny s dveřma kvrdlal jak barevnej a jde to pořád strašně těžko. Neví tady někdo, co s tím?
Srpen 10, 200619 r Tipuju zadřený čep pantu, olej se tam těžko dostane. Ještě snad omezovač chodu dveří, ale to by šlo alespoň zezačátku. Čep - blbá práce...........
Srpen 10, 200619 r Když už je pant zarezlý je pozdě na mazání.Několik dní prostříkávat přípravkem na zarezlé šrouby a až se pant rozchodí promazat,nejlépe mazivem s obsahem Cu.Se dveřma spolujezdce už nešlo pomlu hnout a po této proceduře mám už dost dlouho pokoj.
Srpen 10, 200619 r Důležitá věc!!!!!!podívejte se,jestli se Vám na spodním pantu točí to kolečko.Mě to šlo těžko a všimnul jsem si,že to kolečko se netočilo a ten hrubý drát po tom jen dřel.Byla fuška to kolečko rozhýbat
Srpen 11, 200619 r Konečně rozumný rady! Díky mládenci! Zejtra na to vlítnu a dám vědět co se hejbe a co je po smrti.
Srpen 13, 200619 r U OI r.v. 01 mi jdou dost ztuha otevírat dveře u spolujezdce. Mě to až tak nevadí ale manželce jo. Na pantech bylo dost zatuhlé vazelíny, tak jsem to vyčistil Arvou. Panty jsou jak nové a čisté, prostříkal jsem to WD sprejem,ale pořád jdou ty dveře hrozně ztuha. Nemá to nějaké zvláštní mazací místo? skus panty a omedzovac dveri nastriekat pripravkom WD-40
Srpen 13, 200619 r Tak jsem po concoru prolil ještě wd40 vše co šlo, kvrdlal s tím jak blázen a furt stejný. Kolečka vymezující polohu otevření dveří se točí normálně, takže už nevím co s tím. Nejspíš bude cosi špatně uvnitř pantu v místě, kam se maziva jen tak nedostanou.
Srpen 13, 200619 r Tak jsem po concoru prolil ještě wd40 vše co šlo, kvrdlal s tím jak blázen a furt stejný.Kolečka vymezující polohu otevření dveří se točí normálně, takže už nevím co s tím. Nejspíš bude cosi špatně uvnitř pantu v místě, kam se maziva jen tak nedostanou. Vždyť jsem ti psal,aby jsi použil odrezovač.Prostříkával a prokvrdlával jsem to několik dní.Až po vyplavení rzi z pantu a volnému chodu dveří jsem namazal.
Srpen 13, 200619 r Ahoj. Take me jdou - u spolujezdce- dvere tezko otvirat. Vse promazano, ale specialni vazelinou - po nastrikani se z peny udela dost tuhe mazivo - spesl na retez motorek - aby se mazivo nevystrikalo Takze co poradite? Vzit vsechny panty s omezovacem technicakem, a pak pekne promazat vazelinou, peknou, zlutou, co davaji ve Skodovce - a zvlaste tam, kde je plastova krytka- v hornim pantu dveri- odsroubovat sroubek a striknout tam pekne olejicek - maznici s timto zavitem nemam. Diky
Srpen 27, 200619 r Ahoj. Chtel bych se zeptat, zda se lisi profil dveri v miste tam kde jsou ve dverich usazeny svitilny - stara octa / facelift a pokud mozno, originalni zapojeni - od vyroby. Zda to ma dalsi vedeni ci je to nekde pichnute ve svorkovnici, jak uz tu nekde uvadite. Diky
Srpen 28, 200619 r Autor Tak dveře už chodí jako nové. Jak jsem psal, nejdřív jsem jenom vyčistil Arvou a potom podle rad prostříkaval ob den WD40. Na dovolené se to rozchodilo, tak jsem pokračoval v úsilí, no a teď je to paráda. Nenechat se odradit počátečním neúspěchem. Takže díky za rady, opravdu to chvíli trvá, než se olej dostane všade a povolí to.
Září 15, 200618 r Tak dveře už chodí jako nové. Jak jsem psal, nejdřív jsem jenom vyčistil Arvou a potom podle rad prostříkaval ob den WD40. Na dovolené se to rozchodilo, tak jsem pokračoval v úsilí, no a teď je to paráda. Nenechat se odradit počátečním neúspěchem. Takže díky za rady, opravdu to chvíli trvá, než se olej dostane všade a povolí to. Přesně tak, stačí obyčejný WD40 a trochu času. Jeden den jsem to pořádně prostříkal WDčkem a nechal tak. Asi za čtrnáct dní používání jsem si najednou uvědomil, jak jdou ty dveře lehoučce otvírat. Mazivo se prostě konečně dostalo tam kam mělo a dveře nyní fachčí k plné spokojenosti. Takže trpělivost.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.