Siddy Vloženo 30. Duben 2012 Sdílet Vloženo 30. Duben 2012 Čau všem majitelům SII. ZAjímalo by mě a třeba nejen mě vaše tipy triky na myti,drhnuti,čištění interieru/laku/a jiné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 2. Květen 2012 Sdílet Vloženo 2. Květen 2012 Vodou a přípravkama. Ale jezdím na ruční mytí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tvrdoch Vloženo 2. Květen 2012 Sdílet Vloženo 2. Květen 2012 Taktez pripravky Riwax a jedine doma na dvore pekne houbu vodu a ve finale umelou jelenicí do sucha.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 2. Květen 2012 Sdílet Vloženo 2. Květen 2012 Dle mého názoru je nejlepší nechat umýt auto v myčce na ten dražší stupeň a interiéry si také nechat profi vyčistit a vytepovat. Doma se s tím akorát natrápíš, strávíš spoustu času a ten výsledek nikdy nebude tak dobrý. A ty ceny nejsou tak strašné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpitris Vloženo 3. Květen 2012 Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 Ja jsem sice taky nakoupil pripravky Rivax, ale nakonec to vozim na rucni myti. Trva jen o trochu dele nez mycka a pritom je karoserie umyta daleko lepe. Jenom nechapu jak muzou behem 30 minut tak hezky nalestit auto a zbavit ho tech nalepenych much. Nejaky tip na cisteni od much? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 3. Květen 2012 Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 Přípravek na odstraňování hmyzu a tlaková voda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Siddy Vloženo 3. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 no vidim to taky určitě na doma. Hezky v rytmu. Ale myslim že domácí voskování a ,,profesionální,,(jak kdo to umí) leštění, konzervování atd... laku je opravdu rozdílný. Taky asi záleží na tom, co kdo doma má za hadříčky,jelenice,mastičky,krémy,leštidla,vosky,šampony a tak dále. A můžem se mrknout do interiéru a je to zase o dalších přípravcích. Takže doma je doma ALE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinPV Vloženo 3. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2012 Já používám autokosmetiku Autoglym můžu vřele doporučit zkušenost už nejaký rok jednu dobu jsem to měl i jako koníčka čištění a leštění aut na zakázku a můžu říct že Autoglym funguje je za dobré peníze a výsledek super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
n0m4d Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 Zdarec, chtel bych se vas zeptat cim cistite poletavou rez predem diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinPV Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 Na lak používám http://detailing-obchod.cz/autoglym-super-resin-polish-nove-slozeni-2012.html, k tomu je třeba aplikátor http://detailing-obchod.cz/autoglym-hi-tech-polish-applicator.html a poté hadr http://detailing-obchod.cz/autoglym-hi-tech-finishing-cloth.html. a pokud to máš na nerezových věcech jako je třeba koncovka výfuku nebo na leštěných kolech tak to používám http://detailing-obchod.cz/autoglym-metal-polish.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
n0m4d Vloženo 11. Duben 2013 Sdílet Vloženo 11. Duben 2013 a jde to stim dobre dolu ta poletava rez?? mam od toho cele auto pomalu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Hrábek Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 Zdarec, chtel bych se vas zeptat cim cistite poletavou rez predem diky za odpoved Ahoj, já tímhle a výsledek dokonalý. Je to tedy jen stupeň v ucelené řadě postupů, ale dle mého výsledek nepřekonatelný. Kupuju zde http://www.rommar.cz/carpro-iron-x-1l/d-98823/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Hrábek Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 Nyní celkově k tématu mytí vozu. Dříve jsem si myslel že mám maximum pro péči o vůz a do dnešního dne měl doma opravdu hodně leštidel, past, šampónů a různých vehementů ve kterých jsem se už ztrácel a vždy při použití jsem se přehraboval abych našel správnou věc. Když mi došla leštěnka, zašel jsem si koupit jinou a hle, nabídli mi jiný druh kosmetiky, na první pohled dražší, ale při rozpočítání plus mínus stejně drahou kosmetiku, tzv. detailing. Vůbec jsem netušil o co běží, ale když mi ukázali funkci, byl jsem ohromenej. Přípravky, které obalí špínu z karoserie tak, abych si nepoškrábal lak při mytí jako dříve šamponem, se mi tuze líbily. V podstatě nyní stačí mít doma 2 až 3 produkty a umyju komplet auto uvnitř i vně, to vše za zlomek času, který jsem musel věnovat dříve. Podotýkám, že je to se stejným efektem . Hlavně jsem byl rád, že můžu koupit v kamenném krámě v Praze. V tuhle chvíli jsem si koupil tedy víc produktů než 3 a jsem maximálně spokojen, že pro auto dělám maximum. Prostě vše co jsem dosud nashromáždil za mix, šlo do krabice (i tak je mi líto vyhodit) a poličku zdobí už jen tato nová technologie. Ono se to takhle těžko vysvětluje, myslím, že pokud člověk neuvidí, neuvěří... Můžete prohlédnout tady, z čehož mám většinu ))) http://www.rommar.cz/detailing/c-1348/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 Koupil? Když tam pracujeteš, tak je nemáš zdarma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Hrábek Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 Bohuzel nemam i kdyz bych chtel.... Neprijit obchodni zastupce, tak bych doted nevedel a nemel novinky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 auto meju podle nálady bud ručně , autošampon s voskem a nebo myčka, na alu kola se mi osvědčil přípravek na mytí krbových skel , nastříkám na alu nechám chvíli působit a pak vapkou a kdo chce mít alu kola jako nové tak leštěnka tempo a doleštit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Hrábek Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Dostal jsem info, že různé čističe kol jsou více či méně ředěné odrezovače, brrrr co vše jsem na auto v dobré víře patlal... O čističi na krbová skla slyším již opakovaně a je to snad i levnější .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 vyserte sa na tú silnú chémiu na disky - mal som Mafru - nejaká silná kyselina , umýval som s tým motor aj disky , ak sa to rýchlo neopláchlo tak to solídne žralo lak , hliník sčernal a kovové plochy hrdzaveli , radšej to už nepoužívam a stačí mi gél na disky z origo príslušenstva , lacný , celkom účinný a žiadna žieravina 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 Jo jo, taky jsem si čističem disků jeden disk zevnitř poškodil, když jsem jej neopláchl včas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikyspf Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 (editace) Mátě někdo zkušenost s barevnou leštěnkou/voskem Sonax Polish & Wax Color? Rozhoduju se mezi tím Sonaxem, Turtle Wax Plus PTFE a leštěnkou od 3M performance finish... Editováno: 3. Červen 2014, autor: mikyspf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 Jo jo, taky jsem si čističem disků jeden disk zevnitř poškodil, když jsem jej neopláchl včas. něco takového? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 Mykysf. Tvrdej vosk od dodá. Popřípadě 3m finisg není spatnrej ale krátkodobéj ucinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 Turtle Wax Plus PTFE mám jen dobré zkušenosti na x autech - pěkný lesk, dlouhá ochrana... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 něco takového? Ne ne, to je patrně koroze. Ono to na tom disku není na první pohled vidět - jsou na něm jen jakoby tmavší místa a povrch je trochu drsnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 Měl jsem to na všech 4kolech, bylo to pod origo lakem, který byl nepoškozen. Reklamace po jedne zimě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.