Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim,

nenašel jsem tady téma ohledně kapalného vstřikování LPG vialle. Máte s ním někdo zkušenosti? Já musím říct, že jsem zatím spokojen, přepíná to na plyn automaticky cca po 200 metrech zima/léto, spotřeba se drží 7-7,5l/100km benzin cca 1l/200km.

Jen teď jak začali ty vedra, tak mi auto nechce přepnout(přepne třeba až po 2km), střídavě blikají obě kontrolky, když je chladně nebo mám auto ve stínu, tak to nedělá :-) Auto mám od zimy, nesetkal jste se s tím někdo? Díky

Zastoupení Vialle má Autogas Coubal v praze, jinak ti s tím asi nikdo jiný nepomůže, nikdo to tu nemontuje....proto tu kolem něj nic nenajdeš, já na ně mám taky školení, ale nemontuji, za tu cenu to nikdo nechce....

Nebo Prostějov...jakože servis

Upraveno od PauLofWoCC

• 1 měsíc později...

Já bych jen přidal otázku....

Mám sice klasicky Stag300 sekvenc. Ale jedná se mi o problém s ventily. Je pro motor 1,6 nezbytny použít přimazávání ventilů? Že se tim neublíží je mi jasné, ale plynař mi řekl že to není nezbytně nutný....

Jaký je váš názor?? Motor BTS (Fabi2,Room....).

Díky

A už jsi ten problém měl jako? Jestli jo, tak ho tam dej.

Nicméně myslím, pokud jsi problém s ventily neměl, tak by projistotu na svlažení stačila část benzínu.

Bohužel u Stag nemožné.

Upraveno od PauLofWoCC

No s ventily jsem problem neměl, ale LPG tam mam jen krátce. Tak pravě bych nerad něco zanedbal. Na RS Oktavce co jsem mel jsem nalital 50tkm a OK. Ale je to jinej motor.....

• 3 měsíce později...

Dobrý den, pokud pořád máte potíže s Vialle, doporučuji odborníky opravdu mi pomohli jako jediní!!!! v ČR) jsou z Jihlavy, mají stránky www.minolta1.cninet.cz je tam mejl i telefon spraví Vám to.

• 2 týdny později...

mas recht tenhle servis z Jihlavska si kazdy chvali.... clovek vidi sikovne ceske rucicky, ktere vedi co delaji vedej ja co opravit. Nehrajou si na nejake odborniky, ktery max umi nabidnout drahou vymenu. Tady podle referenci umeji veci levne opravit a nevymenuji jako vetsina good.gif Podle me vzor pro ostatni...

Upraveno od silarm

Zdravim,

nenašel jsem tady téma ohledně kapalného vstřikování LPG vialle. Máte s ním někdo zkušenosti? Já musím říct, že jsem zatím spokojen, přepíná to na plyn automaticky cca po 200 metrech zima/léto, spotřeba se drží 7-7,5l/100km benzin cca 1l/200km.

Jen teď jak začali ty vedra, tak mi auto nechce přepnout(přepne třeba až po 2km), střídavě blikají obě kontrolky, když je chladně nebo mám auto ve stínu, tak to nedělá :-) Auto mám od zimy, nesetkal jste se s tím někdo? Díky

Ahoj, mám systém LPG VIALLE v octavii 2, ale nerobí mi takú paseku ako tebe. Prepína mi to bez problémov. Nedávno som bol akurát na výmene filtra a hlavne doliatie oleja priamo v čerpadle. Ževraj sa tým predĺži životnosť čerpadla. Doporučujú to myslím každých 60-70000 km. Je pravda žečerpadlo je teraz tichšie. To len pre info.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.