KubinoPv Vloženo 27. Únor 2014 Vloženo 27. Únor 2014 To jsou ale hloupý řeči. Je vidět, že jste jen břichohubý provokatér. Citovat
MotherFucker Vloženo 27. Únor 2014 Vloženo 27. Únor 2014 (editace) Jsem já to klidně přiznám ale konstatoval jsem fakta, takže tomu můžete řikat štěstí, pokud máte tu třicátou karoserii co je opravdu v pořádku Editováno: 27. Únor 2014, autor: MotherFucker Citovat
Mirek 835 Vloženo 27. Únor 2014 Vloženo 27. Únor 2014 Pořád nějak nechápu co tady na tom foru chceš dokázat,nebo propagovat. Když značku Škoda nemusíš tak jsem vůbec nepiš a jdi si někam k Hondě. Citovat
Luďa Vloženo 27. Únor 2014 Vloženo 27. Únor 2014 MotherFuckerSnad mi nechceš tvrdit, že u Hondy na každou kastlu naběhne člověk a kontroluje ju. Citovat
KubinoPv Vloženo 27. Únor 2014 Vloženo 27. Únor 2014 Pořád nějak nechápu co tady na tom foru chceš dokázat,nebo propagovat. Když značku Škoda nemusíš tak jsem vůbec nepiš a jdi si někam k Hondě. Nebo nakrklé nemakačenko, co ho vylili ze svařovny, protože každá 30tá se MUSELA kontrolovat s podezřením z možného šulení výrobního postupu. Od té doby se díky technologiím z Chropyně nemusí kontrolovat nic. Samozřejmě myšleno ironicky. Kontrolují se spousty parametrů a plky zavánějí šířením poplašné zprávy. Citovat
MotherFucker Vloženo 28. Únor 2014 Vloženo 28. Únor 2014 Luďa: ale ano chci :-D a nejen u hondy ale i u toyoty a mazdy nebo nissanu, prostě brilantních skvěle udělaných kvalitních spolehlivých japonských vozů člověk dohlíží na každý auto co vyjede z továrny, proto nejsou jejich auta jenom spotřební zboží, nedělaj se tak aby se rozbily po určitých km dělaj se tak aby zákazníkovi vydrželi co nejdýl a vždycky ho dovezli domů :-) Citovat
MotherFucker Vloženo 28. Únor 2014 Vloženo 28. Únor 2014 To že mi je 8 let neznamená že jsem naivní, tak to prostě je, můžeš mít sebelepší auto ale ve spolehlivosti a kvalitě zpracování bude honda vždycky nejlepší ;-) Citovat
KubinoPv Vloženo 28. Únor 2014 Vloženo 28. Únor 2014 Tak to tu máme panečku znalce. Evidentně přečetl spousty testů aby nám to mohl vysvětlit. To se máme na co těšit, jakými moudry nás ještě poučí. Citovat
Pawouk Vloženo 28. Únor 2014 Vloženo 28. Únor 2014 To že mi je 8 let neznamená že jsem naivní, tak to prostě je, můžeš mít sebelepší auto ale ve spolehlivosti a kvalitě zpracování bude honda vždycky nejlepší ;-) Jo, a teď ještě tu o Červené karkulce. Když jsem se svého času rozmýšlel jaké auto si koupím, byla ve výběru i Toyota Auris. Po prostudování příslušných for jsem nenabyl dojmu, že je nějaký větší rozdíl v kvalitě mezi koncernem VW a konkrétně Toyotou. Všechno jsou to jen plechovky a některé holt mají své typické problémy. 1 Citovat
KubinoPv Vloženo 28. Únor 2014 Vloženo 28. Únor 2014 Přesně tak!!! A to že někdo z auta stříká do textilu, někdo ho má opravdu jako přesunovací prostředek, jiný jako stroj na výrobu peněz a někdo to má jako svátost není nutno nikomu zazlívat. Dnes to auto pořídí člověk nové, za pár let se dostane do rukou nějakého kentuse, rozfláká to a nakonec to stějně skončí někde v peci v železárnách. Byla doba, kdy jsem poskakoval kolem felicie, v zimě pod plachtou(neměl jsem garáž) a týden po prodeji to její "nový" majitel ožralý nakouřil do stromu pravými dveřmi a z auta zbyly jen zadní světla. Dnes mám to co mám. Po čtyřech letech mu "nic" není, i když to stojí venku, tak po umytí jako včera přivezené ze salonu. A sedět z toho na zadku že na tu napucovanou hromadu nastříkaného šrotu prší? To auto u toho nebrečí a je mu úúúúúpně jedno, zda-li prší, sněží, nebo svítí sluníčko a stejně je mu jedno jest-li máš na splácení úvěru nebo nemáš, jedno kde jsi na něj vzal a jakým způsobem. Zkus kopnout do blatníku jest-li krom případné promáčkliny to auto bude brečet že ho to bolí. Nebude, jen tvoji peněženku na opravu. A i kdybys to kladivem rozflákal, tak je mu to jedno. Samozřejmě, když na netu vidím dementy co si léčí mindráky třeba na starých autech, když s nima dělají "nechutnosti" to člověka trošku "zabolí", ale už jsem dospěl do fáze kdy to přestávám tak prožívat. Citovat
Radomír Vloženo 29. Listopad 2014 Vloženo 29. Listopad 2014 Přátelé okřídleného šípu, je dnes ..vno v televizi a tak se nudím. Trocha oživení. Pro: KubinoPv - já letos oslavil Abrahámoviny, ale pořád to prožívám a doufám, že mne to ještě nějakou chvíli bude držet. Radek. Citovat
Mr.Pavka Vloženo 28. Prosinec 2014 Vloženo 28. Prosinec 2014 KubinoPv- A těch 20% lidí že zaměstnává, to máš nějak podloženo? Vim, že je to hodně, ale tolik? Auto mam jako svátost, páč vim, že na nový nebudu mít zas tak 15 let Citovat
KubinoPv Vloženo 28. Prosinec 2014 Vloženo 28. Prosinec 2014 někde jsem to četl, ale realita bude asi jinde. Reálně tak 120-130 tis. lidí +- přímo u výroby vč. dodavatelů. 35 samotná Š-A s pobočnými závody. Zbytek pak zaměstnanci u dodavatelů. K tomu služby v ubytování, dopravě, stravování včetně obchodů s nepotravinářským zboží, atd. atd. Aby to nakonec nebylo dalších hrubým odhadem 120. Tj. 200-250tis lidí. Když vezmu, že z 10mil lidí je 3mil důchodců, 3 mil děcek a studentů, 2 mil státních zaměstnanců, 0,5 nezaměstnaných v evidenci, dalších 0,5 na sociálkách, to nakonec bude fakt 20% opravdových pracujících :-) Citovat
Pawouk Vloženo 28. Prosinec 2014 Vloženo 28. Prosinec 2014 Státních zaměstnanců není 2 miliony, to už bysme dávno zkrachovali. Stát přímo z rozpočtu platí asi 427 tisíc lidí, dohromady se státními firmami, nemocnicemi atd. a veřejným sektorem (obce, kraje) to je asi kolem milionu. Citovat
KubinoPv Vloženo 28. Prosinec 2014 Vloženo 28. Prosinec 2014 (editace) Tak to nebude 20, ale cca 8%. I tak to je a není dobře. Vykazuje to nebezpečnou závislost na v podstatě jedné "pořádné" firmě. Kdyby se ovšem šlo do důsledku, kolik auta všeobecně zaměstnávají, tak to číslo bude ještě nebezpečnější. Jen v Pv a okolí vím o cca 5000 lidí co dělají u dodavatelů pro automobilky resp. přímo u producentů nějakých samohybů pracují. A znovu se to stáčí na podružné služby a příjmovou složku, kterou tito lidé utrácí pro ostatní zaměstnaně, kteří zase mají peníze na koupi auta. A to jsme zase zpátky na začátku. Editováno: 28. Prosinec 2014, autor: KubinoPv Citovat
Pawouk Vloženo 28. Prosinec 2014 Vloženo 28. Prosinec 2014 A tos počítal jenom ty, co mají návaznost na ŠA? A co TPCA a Hyundai? Citovat
KubinoPv Vloženo 28. Prosinec 2014 Vloženo 28. Prosinec 2014 (editace) Jejich podíl na přímých dodávkách je díky tomu, že jsou v podstatě montovnama dílů z domovských zemí jiný, ale taky ne zanedbatelný. Bráno v regionu výroby. Editováno: 28. Prosinec 2014, autor: KubinoPv Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.