Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Listu na zadní nárazník zrovna sháním, stačí mi chrom, tu plastovou část mám ok, ale chrom popraskanej a vypadanej. Kolik cena? Díky :)

zhanam chromovu listu na zadne prave dvere co je skoro v strednej casti dvery... piste SZ ma niekto na predaj

hlídat na bazoši, teď jsem to skouknul a na zadní nárazník tam zrovna nabízej, ale na okno teď nic

Čaute kluci tak už došlo i na mě, staré lišty které jsem měl na utě musí dolu a co nejrychleji do lakovny, byvaly majitel je nechal nastříkat v barvě auta. Nevypadá to nejhuř aledělal to zřejmě nějaky amatek bo se komplet sloupaly. Taky jsem řešil čim to zpatky na auto přilepit obednal jsem si z netu tu 3M pasku co jste tu psali cena nějakych 512kč i s poštovným, jak jsem ale patral a ptal se známy řešil ten samy problem a vyřešil to tak že koupil tubu lepidla MAMUT za 220kč přilepil to tím a už to ma přes 3 roky a bez problému. Vidím že to tak vyřeším asi taky. P.S - Neprodává někdo chromové líšty - prosím do zprav.

http://tmely-silikony-lepidla.heureka.cz/den-braven-mamut-glue-crystal-290g-transparentni/

Mamut je perfektní lepidlo v případě lepení lišt. Taky jsem je s ním lepil, drží jak pribitej, a v případě potřeby se da dobře odstranit. Mají ho snad v každých stavebninach. Navíc po zaschnuti i dobře těsní, chová se podobně jak silikon. Takže doporučuju :)

• 5 týdnů později...

Kdyby někdo potřeboval na nouzovku, než sežene chrom, mám tu 4x černý pod okno...

• 2 roky později...

pokud by někdo scháněl mám několik úplně nových bočních lišt s chromovou lištou.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.