Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

zajima me, zda lze nekde sehnat chromove listy na spodni ram oken a na boky dveri.. u verze classic to neni a vypada to pekne. dik.

Urcite jde, jednou jsem se na to ptal, ale rikali, ze se to prodava jako celek s ochrannou listou a na cely vuz to vyslo kolem 13.000,-, ale mezitim se to mohlo zmenit...

• Autor

no u prodejce mi tvrdi ze se to objednat neda... tak ted nevim... verzi classic budu objednavat za dva tydny a stojim o ty listy...

Je pravda, ze se to neda obejdnat z vyroby, ale da se to obejdnat jako ND. Proto se to prave dodava pouze v celku s bocni listou - objednavaji to vlastne kolem dokolo na cele auto, proto je to tak drahy...

• Autor

tak to jo..tak dik moc :) .. a muze mi teda jeste nekdo rict,kolik to tak stoji ted?

no neni zac, ja jsem prave kvuli cene od toho upustil, ale ted mam elegance a jsou tam a autu moc slusi :)

• Autor

aha.. tak jsem editoval prispevek .. tak jeste jednou ..

.. a muze mi teda jeste nekdo rict,kolik to tak stoji ted ? prodejce tvrdi cca kolem 30kkc... coz se mi zda prehnany...

Tak asi takhle - rovnou jsem to secet.

Narazniky a bocni listy na dvere stoji cca 13 800,- Kc.

Chces-li i ozdobnou listu kolem oken (jen stresni oblouk), je to plus 2x 1200,- Kc.

Pokud si to neudelas sam, tak k tomu ovsem prijde jeste prace, coz jiste bude jeste nejaka ta tisicovka, spis dve, mozna tri.

• Autor

kolem oken ma classic jiz na sobe... alespon ten stresni oblouk... a za ten zbytek to neni tak hrozny..budu o tom uvazovat... dik.

takze ceny se moc nezmenily, me taky predtim rikali kolem 13

• Autor

no a.. je tu nekdo kdo by to moh koupit udelal mi to s nejakou zajimavou slevou?

• 5 týdnů později...

Já můžu sehnat ty prahový lišty, standartní s nápisem Superb popřípadě který se dávali do limitovaný edice 100 s nápisem Edition 100. Pokusím se splašit foto.

Pak lištu nad SPZku viz foto. Na ty kolem oken se optám.

post-16-1157984102.jpg

• Autor

dik, ale prahovy listy comfort ma, kolem oken taky..takze chybi jen na ty dvere :)

Ahoj, nabizim nove, original ochranne chromove listy na dvere. Je to sada na vsechny dvere. Jsou to ty stredove, bohuzel bez tech pod okna. Prodam za lidovou cenu 1999,-. Bud osobne Brno, nebo dobirkou, nebo muzu po dohode dovezt.

Stále ještě platí! Skvělý vánoční dárek!

Upraveno od skoda-superb

• Autor

zatim ne, dik :)

• 5 měsíců později...

To: skoda-superb

Máš ještě ty lišty na dveře na superba???

To: skoda-superb

Máš ještě ty lišty na dveře na superba???

Ty už mám dávno já :D

To Kacer: Ahoj, stale mam. Dej vedet, zda je budes chtit.

Poslal jsem mail.Dík

Upraveno od kačer

• 3 týdny později...

S těma lištama kolem oken je jedna potíž, jdou hodně dobře vyndat :o

Sehnal jsem je od kamaráda a měl jsem je na autě ani ne týden. Pak si je někdo "půjčil"!!!! :disgust::disgust:

• 2 měsíce později...

Chci se jen zeptat máš ještě nejaké lišty boční lišty dveří na superba. Díky za odpověď ....

Chci se jen zeptat máš ještě nejaké lišty boční lišty dveří na superba. Díky za odpověď .... A když tak zakolik děkuji

Chci se jen zeptat máš ještě nejaké lišty boční lišty dveří na superba. Díky za odpověď .... A když tak zakolik děkuji

Ahoj, ano, listy jeste mam. Cena je 1999,-. K vyzvednuti bud v Brne, nebo na dobirku. Dej vedet, zda je budes chtit.

• 1 měsíc později...

koukám že se tu docela slušně handluje s lištama... nenašel by se někdo kdo by mi dal za rozumnou cenu chromový lišty pod boční okna?

• 3 měsíce později...

Ahoj.Mam otazku.Daju sa tie ochranne chromove listy poslat aj do Mnichova??dik

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.