Publikováno Srpen 10, 200619 r zajima me, zda lze nekde sehnat chromove listy na spodni ram oken a na boky dveri.. u verze classic to neni a vypada to pekne. dik.
Srpen 10, 200619 r Urcite jde, jednou jsem se na to ptal, ale rikali, ze se to prodava jako celek s ochrannou listou a na cely vuz to vyslo kolem 13.000,-, ale mezitim se to mohlo zmenit...
Srpen 10, 200619 r Autor no u prodejce mi tvrdi ze se to objednat neda... tak ted nevim... verzi classic budu objednavat za dva tydny a stojim o ty listy...
Srpen 10, 200619 r Je pravda, ze se to neda obejdnat z vyroby, ale da se to obejdnat jako ND. Proto se to prave dodava pouze v celku s bocni listou - objednavaji to vlastne kolem dokolo na cele auto, proto je to tak drahy...
Srpen 10, 200619 r Autor tak to jo..tak dik moc .. a muze mi teda jeste nekdo rict,kolik to tak stoji ted?
Srpen 10, 200619 r no neni zac, ja jsem prave kvuli cene od toho upustil, ale ted mam elegance a jsou tam a autu moc slusi
Srpen 10, 200619 r Autor aha.. tak jsem editoval prispevek .. tak jeste jednou .. .. a muze mi teda jeste nekdo rict,kolik to tak stoji ted ? prodejce tvrdi cca kolem 30kkc... coz se mi zda prehnany...
Srpen 10, 200619 r Tak asi takhle - rovnou jsem to secet. Narazniky a bocni listy na dvere stoji cca 13 800,- Kc. Chces-li i ozdobnou listu kolem oken (jen stresni oblouk), je to plus 2x 1200,- Kc. Pokud si to neudelas sam, tak k tomu ovsem prijde jeste prace, coz jiste bude jeste nejaka ta tisicovka, spis dve, mozna tri.
Srpen 10, 200619 r Autor kolem oken ma classic jiz na sobe... alespon ten stresni oblouk... a za ten zbytek to neni tak hrozny..budu o tom uvazovat... dik.
Srpen 11, 200619 r Autor no a.. je tu nekdo kdo by to moh koupit udelal mi to s nejakou zajimavou slevou?
Září 11, 200618 r Já můžu sehnat ty prahový lišty, standartní s nápisem Superb popřípadě který se dávali do limitovaný edice 100 s nápisem Edition 100. Pokusím se splašit foto. Pak lištu nad SPZku viz foto. Na ty kolem oken se optám.
Září 11, 200618 r Autor dik, ale prahovy listy comfort ma, kolem oken taky..takze chybi jen na ty dvere
Září 15, 200618 r Ahoj, nabizim nove, original ochranne chromove listy na dvere. Je to sada na vsechny dvere. Jsou to ty stredove, bohuzel bez tech pod okna. Prodam za lidovou cenu 1999,-. Bud osobne Brno, nebo dobirkou, nebo muzu po dohode dovezt. Stále ještě platí! Skvělý vánoční dárek! Upraveno Listopad 13, 200618 r od skoda-superb
Březen 14, 200718 r S těma lištama kolem oken je jedna potíž, jdou hodně dobře vyndat Sehnal jsem je od kamaráda a měl jsem je na autě ani ne týden. Pak si je někdo "půjčil"!!!!
Květen 23, 200718 r Chci se jen zeptat máš ještě nejaké lišty boční lišty dveří na superba. Díky za odpověď ....
Květen 26, 200718 r Chci se jen zeptat máš ještě nejaké lišty boční lišty dveří na superba. Díky za odpověď .... A když tak zakolik děkuji
Květen 26, 200718 r Chci se jen zeptat máš ještě nejaké lišty boční lišty dveří na superba. Díky za odpověď .... A když tak zakolik děkuji Ahoj, ano, listy jeste mam. Cena je 1999,-. K vyzvednuti bud v Brne, nebo na dobirku. Dej vedet, zda je budes chtit.
Červenec 16, 200718 r koukám že se tu docela slušně handluje s lištama... nenašel by se někdo kdo by mi dal za rozumnou cenu chromový lišty pod boční okna?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.