Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Hosi ale jaky bude pristi zapas :D to bude ;)

Finále bude CZE-RUS :)

Da buch , vyklepem i ty rusy :D

Dobrej hokej a šli jsme štěstíčku naproti :kol-31:

19.5. sobota

13:30 RUS-FIN

17:30 CZE-SVK

:kol-147:

aspoň, že hrajeme až navečer. přijdu z práce, lehnu na kanape a otevřu si pivo a hurá na Slováky :-)

n/a

Upraveno od tomasenkoslav

• Autor

nech to dopadne ako chce,aj ked ostaneme bez medaile,tak chlapcom nikto nič vyčítať nebude...ved kto by ich čakal v semifinále,ked mali také výsledky v príprave

Hrajou perfektne , porazili kanadu, tedka to bude tezki

Slováci hrajou podobně jako my. :kol-28: Čím víc zápasů tím se víc sehrávaj, takže začátky na šampionátech jsou asi nejtěžší...

A nejnudnejsi :D jak ja videl jak si ten prvni kluci tukali tak se mi htelo brecet :D

Jj... bolely z toho oči... Ale teď už je to lepší :kol-29:

Videl jsem zaznam vcerejsku , to byl zapas ;)

• Autor

no jedno je isté na 100%....a to,že vo finále čech bude...ked nie mužstvo,tak tréner určite :kol-27:

• Autor

na toto nie je pekný pohľad :kol-26:

SLOVENSKO - ČESKO 53 zápasov: 10 víťazstiev - 7 remíz - 36 prehier, skóre 112:197

at vyhraje ten či ten, každý fandí těm svým, ale hlavní je, že ten který vyhraje zítra, ať porazí soupeře ve finále a vyhraje zlatou

...škoda že není finale ČR vs. SR. Bylo by fajn, kdyby jsme přivezli zlato a kluci Slovenský stříbro -_- . Nebo i naopak? Ne ne, první verze je lepší ;) ;)

Standisi, zlata slova , at zlato zustane v federaci , i kluci slovaci si ho zaslouzi ;)

• Autor

keby boli všetky diskusie ako tady brané v priatelskom duchu :kol-35: ,lebo ked čítam tie všelijaké "duchaplné" názory v niektorých diskusiách v novinách,tak mi je na :ble

Tak ja jsem puvodem polo polak a taky castecne slovak , a v zivote jsem nemel zadne predsudky nebo snad narazky ;) pro mne to je porad muj narod , ja budu stastny tak ci tak ;)

• Autor
:kol-47::gunners3:

no tak mohlo to byt lepsi a slovensky brankar krasne podrzel tym, takze gratulace putuji na slovensko a hlavne dejte tu zlatou az do konce... ;)

krasnej zapas , akčni ,žadna nuda :kol-47: , a kluci berte to sportovně ;) však je to sport ;) a představte si všehny sazkaře u nas jak trhaj tikety :D :D :D vidim to na zlate slovensko ;)

• Autor

je to taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam :gunners3: :gunners3: :kol-28::kol-27::kol-35:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.