Ustecak21 Vloženo 22. Květen 2012 Sdílet Vloženo 22. Květen 2012 Začalo se mi samo rozsvicet svetlo v interieru za jizdy, měmil jsem mikrospinac ve dverich a to funguje normálně i svetlo ve dverich už svítí, ale za jízdy se mi (ted už velmi casto) rozsvítí interierove svetlo (jen svetlo, ve dverich svetelka ne) a navíc neco jakoby v palubce zadrncí, jako kdyz drnknete do struny, a vzdy ten zvuk udela kdyz svetlo zhasina. Co stim???? Už jsem z toho na nervy, dnka to jak kytara, nekdy treba 1x do minuty a taky když vlítnu do díry!!!!!!!!!!! Dela mi to u fabie I. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 světlo se také rozsvítí, když se vytáhne klíč ze zapalování - asi si auto myslí, že je bez klíče. Zkusil bych to projet VAGem, možná těch chybu bude víc, pak se snaáze hledá pravá příčina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 24. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 Kdyz se vythne klic ze zapalovani tak to neblbne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.