modrobugulus Vloženo 28. Květen 2012 Vloženo 28. Květen 2012 Prosím o radu a osobní zkušenosti s maxidotem ve fabii 1. Občas se mi stane, že přestane na maxíku zobrazovat rádio. Trvá to cca 2-3 vteřiny a zase funguje normálně. Pro někoho banalita, mně to dost rozčiluje. Myslel jsem si, že by to mohl být špatně uchycený kontakt za budíkama. Ale nedělá to jen na nerovnostech, ale i na super hladké silnici. Rádio hraje a svítí normálně. Díky za jakoukoliv radu. Citovat
MELLO Vloženo 28. Květen 2012 Vloženo 28. Květen 2012 (editace) To ti montoval nějakej Lojza na koleně v garáži ne? Editováno: 28. Květen 2012, autor: MELLO Citovat
Pepa007 Vloženo 28. Květen 2012 Vloženo 28. Květen 2012 To nemusí být Lojzou. Máš nějaký problém v elektrice Třeba jsem se setkal s volným kontaktem na akumulátoru, nebo to dělal přímo akumulátor ,který byl vadný. Tyto informace mezi Maxikem a radiem jdou po canovém vedení. Citovat
Royce Vloženo 4. Červen 2012 Vloženo 4. Červen 2012 může to být klidně shnilý svazek.. probíjí canové vedení a háže to chyby.. napíchl bych to na vag a udělal komplet diagnostiku Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.