73_kodiak Vloženo 31. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2011 Ahojte, mam trochu problem, kterej mne prudi na neskutecny tocky... Nedokazu donutit Columbus aby mi ukazoval na druhem displeji smer cesty a odbocky, vzdalensti k nim atd... Porad mi to pise navigace terenem a ukazeje kompas. Tohle samozrejme promita i na MaxiDot, kde se pohybuje zmatena sipka misto navigacnich instrukci... Umi tady nekdo poradit? Diky Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 31. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2011 2 možnosti: 1. špatná GPS anténa 2. špatný Gyroskop na rádiové desce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladadigi Vloženo 28. Květen 2012 Sdílet Vloženo 28. Květen 2012 zdar chlapi mam problem s autem u sefa ma v aute columbus a porad mu nabiha obrazovka dokola nevite cim by to mohlo byt diky stalo se to ze jsem stim mjezdil ja fungovalo a pak stim jel sef a uz to nejde nabiha porad columbus a hned vypne diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 28. Květen 2012 Sdílet Vloženo 28. Květen 2012 příčin může být více - mechanika, základní deska, spadlý firmware.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka.skoda.1:8T Vloženo 4. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2012 (editace) ahoj. dneska jsme koupily superba. je to rok 2009. kdyz jsem auto kupval tak jsem si hral s columbusem a 1 se trochu seknul. tak cca 20s byl zamrzlej a pak sel dal. potom celou cestu fungoval v pohode. ale prijelo se domu. auto se zaparkovalo a vse fungovalo. jenze pak jsme chtel jet jeste na 1 navstevu a uz se columbus nezapnul. nabehne znak skoda a pritom zacnou sumet repraky. a tohle to to dela porad do kola cim to muze bejt ? pridavam video Editováno: 4. Listopad 2012, autor: jirka.skoda.1:8T Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 5. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2012 může to být více věcí, začal bych přehráním firmwaru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka.skoda.1:8T Vloženo 5. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2012 a kdyz to dela tohle tak se spusti prehrani ? jinak columbus komunikuje s diagnostikou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 5. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2012 přehrát fw a pak postupovat dál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 5. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2012 Nutno přehrát factory CD...obyčejný update to vyřeší jen na chvíli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka.skoda.1:8T Vloženo 5. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2012 hele ferdo. michal jede k tobe v sobotu. jestli to do te doby nejak nevyresim tak beru auto a jedu s nim a rovnou by se udelalo i to deni sviceni v mlhokach. co ty na to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 5. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2012 Jo určitě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OHMIK Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 (editace) Po rozebrání a opětovném složení RNS510 svítí bíle display ale vše hraje CD,SD,radio,jen není vidět žádné menu co s tím????Díky za rady. Editováno: 19. Únor 2013, autor: OHMIK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 To znám je to tzv. bílá nemoc....končí to výměnou displeje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OHMIK Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 A kde se mohla stat chyba,je fakt že mi tam vyměnovali antení konektory protože borci v servise ŠKODA tam zalomili fakra ,hm takže to mam asi smolíka,nevíš co by stála oprava?Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanWRC Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 Dobrý den, po aktualizaci sw, mi dělá to že při zapnuté navi mám přiblížení mapy 50m. Při dalším spuštění je tam 100m a minule jsem zapnul cca po 14 dnech a bylo přiblížení 20 km. Děla to také někomu. Teď musím vždy po zapnutí mapy, udávat měřítko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 mne to taky dela a nejak to neresim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stann2 Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 nazdar.pri zapnuti navigace se mi zobrazi navigace taky na maxidotu.da se to nejak prepnout napriklad aby mne maxidot ukazoval spotrebu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Klasické přeskákání pomocí stěračové páčky nebo pomocí mf volantu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stann2 Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 nejde to ani na volante ani pačkou.da se to cez vag?nevi nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stann2 Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 v akom formate musi bit napalene video na dvd a ake dvd aby ho columbus prehral?prehrava mi len original dvd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albion Vloženo 12. Duben 2015 Sdílet Vloženo 12. Duben 2015 Mne prehráva aj kópie.Klasika VIDEO_TS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bonbon Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 Zdravim pani, skusim pouzit tuto temu pre moj problem ... vlastnim par mesiacov superb II s columbom a zistil som takyto problem ... Pri vytvoreni trasy ,, s dilcimi cily´´ pripadne akejkolvek inej trasy, columbus sice trasu vypocita a taktiez naviguje. Ked sa pokusim tuto trasu ulozit do pamate, vsetko sa zda ze je ok, ale vsimol som si ze po kratkom zastaveni a vyp. motora napr. na benzinke si este tuto trasu zapamata a pokracuje v navigovani. No akonahle je voz dlhsie odstaveny, nepamata si ani kde skoncil, a vytvorena a ulozena trasa v pamati taktiez uz neni. Taktiez som vymazal napr. domacu adresu, ulozil som novu a na druhy den zase bola ulozena asi po predoslom majitelovi. Rovnako sa sprava aj pamat poslednych cielov, po vymazani na druhy den opat vsetko spat. Pripadne, je mozne ulozit vytvorenu trasu na SD kartu? Ciele ktore mam na SD karte zostanu OK. HW version H42 SW version 4120 map version HDD 8129 unit 3T0035680B Prosim, ak niekto vie kde moze byt problem, budem vdacny za kazdu radu. Neviem ci je to SW, alebo zle nakodovanie, alebo uplne nieco ine ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rastob Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Zdravim Vas, vymenil som Bolero za Columbus v Superb 2009 a mam neskutocne problemy, s ktorymi si neviem poradit. Kupil som Columbus 3T 035 680 A hw: 11 sw: 4024 mapy 8129 a tu su moje problemy, ak by ste vedeli mi poradit: 1. Posunuta poloha zobrazena na mape voci realnej polohe, na mape 50-100m pozadu... 2. Multifunkcny volant mi funguje ale navigacia nie je zobrazena na paneli audio ano. 3. Podsvietenie sa mi zda aj po pridani na max. svetlost dost tmavy oproti boleru vie mi niekto poradit co s tym? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Nakódovat gateway,zkontrolovat anténu,popř.přehrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rastob Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 Antena je v poriadku ukazuje 8 z 11 satelitov, kompas tiez neukazuje spravne N je na juhu. Bude potrebne asi prehrat software vsak? Moze robit problem nespravny soft s tym zobrazenim, zda sa mi to tmavsie take nevyrazne zelene, moze to by aj odchadzajuci display? Dakujem za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.