Přejít na obsah

napájení autozapalovače

tunerX

Doporučené příspěvky

Zdravím potřeboval bych poradit který kabel je napájení k autozapalovači podlě mě je červenočerný + hnědý - a šedomodrý ovládání osvětlení protože na ně budu připojovat neony tak jestli připojit + i - na ty kabely nebo jenom + a - kdekoli na kostru díky za odpověd

post-23915-0-76432500-1338475957_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vsechno je snad lepsi nez ta zlodejka, pochybuju, ze bude mit doma nejaky vhodny nastroj na lisovani spoju

ja vsechny spoje vypinoval kabel kousek odholil omotal pridanym kabelem, poradne prolil cinem (zaletoval nebo zacinoval, to mate jedno) a pretahnul smrstovackou, pin zase vratil - ale zde je zase problem, ze musi mit jak vypinovat piny

Odkaz ke komentáři

Přessně tak. Takové ani jiné svorky (spojky) nepoužívat!!! Nebo si pořiď do kufru balík špekáčků, až Ti auto jednou blafne, ať máš co opékat.

Jak se říká - chybama se člověk učí - já je před časem viděl také jako dobrou volbu. Dopojil jsem si pomocí tohoto nesmyslu led pásek do kufru k originálnímu světlu. Půl roku pohoda - pak začaly ledky poblikávat. Když jsem hledal příčinu - bylo to v těch spojkách. Vytvořil se tam studený spoj, který se začal dost zahřívat... No prostě už nikdy více!!!!

Pokud pájet neumíš, raději někoho popros o pomoc. Třeba ti poradí lepší napojení na 12V. Nápad napojit něco takto na zapalovač je dost :ble

No ale jestli musíš... :kol-31:

Odkaz ke komentáři

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Tak nakonec jsem to napojil přímo na baterku na plus jsem napájel pojistkové pouzdro dále to pokračuje na vipínač a na plus od neonu mínus jsem napájel přímo na mínus od neonu a chci se zeptat jestli se némůže něco stát třeba nějak zahřát nějaký spoj a dojít ke zkratu a v nejhorším případě k požáru led neony jsou 12v 250 w pojistka 2A

post-23915-0-27151900-1339346555_thumb.j

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...