Publikováno Červen 3, 201213 r Zdravim. Mam taky problem dnes vecer som sadol do auta a stropne svetla mi vobec nesvietia pri otovorenych dverach ani ked ich prepinam ani ked zapnem a vypnem svetielko. Zatom mam pocit ze svetla ktore su na dverach svietia nejako viac ako predtym neviem ci to s tym ma nejaku suvislost, ale radsej to napisem. Je to nejaka poistka? Alebo nejaka ina moznost? Dakujem za rady
Červen 4, 201213 r Autor Dakujem za odpoved, Nesvietia vsetky ziarovky v predu ani v zadu cize nemysim, ze to bude v ziarovke jedine ako to funguje na principe, ze ked niesvieti jedna nesvieti ziadna.
Červen 4, 201213 r Když nesvítí jedna, svítí ostatní. Jezdil jsem nějakou dobu s prasklou žárovkou v zadním stropním světle.
Červen 4, 201213 r Tak podle kartičky u pojistek najít správnou pojistku a pokud bude OK, tak vyndat lampičku a zjistit jestli tam de eletrika.
Září 30, 201212 r Mám stejný problém, A proud mi do světýlka ani jednoho ode dveří nejde. Někde jsem čet že můžou bejt upadený dráty u komfortky, kde jí na OII najdu?
Říjen 24, 201212 r Tak jsem šel po kabelu až k ŘJ palubní sítě a vše OK, tak už nevim, leda vyměnit tu palubní síť.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.