Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

O zaměnitelnosti spínače auto a tunel je snad vše řečeno o příspěvek vejš.

Ohledně zprovoznění automatických světel, je třeba vyměnit přepínač za 4-polohový, dotáhnout jeden vodič k BSG a nakódovat.

Diky za odpoved! Mohl bych se jeste zeptat, co je potreba si pripravit pro natazeni vodice k BSG? Je treba koupit novy konektor ke 4-polohovemu spinaci s kontaktem navic. Nebo je konektor stejny jako u 3-polohoveho spinace, pouze ma jeden kontakt nevyuzity? A co konektor na strane BGS? Zjednodusene... Staci mi na to jen kus dratu (popripade pajecka) nebo je treba kupovat nejake nacvakavaci kontakty ci cele konektory?

• o 9 měsíců později...
Vloženo

Toho jsem si vědom, ale varianta bez funkce auto se strašně špatné shání a když je k dispozici tak je cena přepálená. Mám nějaké známé na vrakovišti a těch s funkcí auto nebo s tunel light tam mají hafo a dali by mi to za pakatel. Jen mě zajímá jestli to pak můžu napojit do svého auta ikdyž nemám dešťový senzor a tudíž ani tunel light a funkci auto. 

Také by mi toto zajímalo, chtěl bych dokodovat fci CH a LH tak si myslím, že bych k tomu potřeboval tento vypínač...

• o 2 týdny později...
  • o 2 měsíce později...
Vloženo

Dobrý den, mám před fl mr2005 a asi jako vĕtšina mám ošoupaný spínač svĕtel. Proto uvažuju o jeho výmĕnĕ za spínač z fl http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autodily-skoda/octavia-ii/elektrosoucasti/spinace/14627-spinac-vicenasobny-pro-parkovaci-tlumena-a-mlhova-svetla-koncove-mlhove-svetlo-a-coming-home-octavia-ii-facelift-2009-2013.html Jen bych potřeboval poradit zda-li je tato výmĕna možná. Místo funkce AUTO mám na spínači tunel. Omlouvám se jestli už se to tu nĕkde řešilo, ale nikde jsem to nenašel. Díky za rady.

• o 1 rok později...
Vloženo

Maly dotaz panove :) mam v oII predface spinac svetel AUTO ale jelikoz nemam destovy a svetelny senzor na celnim skle koupil jsem si v cině takovy svetelny senzor ktery se pripoji jako vsuvka mezi ovladac svetel a kabelaz. Vcera jsem to zkusil funguje to az po nakodovani destoveho/svetelneho senzoru to by bylo v poradku ale vyskakuje mi v pameti zavad chyba . Asi je to normalni ze? Nebo musim i stom jakoby neoriginalnim svetelnym senzorem natahnout ten vodic do centralni elektriky? Popripade na jake piny se to pripojuje poradite?

• o 3 měsíce později...
  • o 2 měsíce později...
Vloženo

Zdravím chlapi

Měl bych dotaz. Koupil jsme přítelkyni na její O2 FL přepínač světel s pozicí AUTO. Nikde jsem se tady nedočetl, zda u Facelift verze se musí také natahovat extra kabel nebo to již nutné není. Mohl bych poprosit ty znalejší z Vás o odpověď? :) 

Děkuju. 

Ondřej

Vloženo (editace)

Tak vyndej stávající spínač, odpoj ho a podívej se na konektor, kterej k němu vede, je to otázka minuty. Buď bude mít všech 10 pinů, nebo tam jeden bude chybět a ke konektoru povede o drát míň (konkrétně se jedná o pin č. 2)...

Editováno: , autor: Sharky487
Vloženo

Děkuju za odpověď. Nejsem u auta, proto mě napadlo se nejprve zeptat tady, jestli už to třeba není pevně dané, že O2 FL to už má vždy. Pokud ani u FL to není pravidlem, podívám se na to fyzicky, až u auta budu. Děkuju :-) 

Ondřej

• o 11 měsíců později...
Vloženo (editace)

Ahoj všem znalým Škody Octavia 2 po faceliftu 1,9 diesel r.výr.2011 ve výbavě Eleganc.

Prosím o pomoc. Zakoupil jsem přítelkyni tento jetý vůz ve verzi combi, ale zjistil jsem drobnou mouchu právě na spínači světel. Automobil prostě svítí v nastavení AUTO jak má. Když s ním ale jakkoli otáčím nebo ho vytahuji nahoru (zapínání předních a zadních mlhovek), tak žádná světla nereagují a to ani zadní a přední mlhovky (nerozsvítí se). Když ale dáte klasicky blinkr, tak se mlhovka na straně směru odbočení vždy klasicky rozsvítí ?! Škodovky neznám, ani jejich ovládání světel a tak se ptám Vás znalých, dělám něco špatně a nebo je něco rozbité? Ovladač jsem i dle návodu v tomto vláknu demontoval, konektor je na něm normálně zapojen a nevypadá, že by měl být jakkoli poškozen. Při snaze ručně zapnout přední a zadní mlhovky se nerozsvítí ani symboly na přístrojovce, tak opravdu nevím co je špatně? Dokonce jsem konektor z ovladače při nastartovaném autě vycvaknul a světla vozu svítí dál? Umíte mi někdo poradit co dělám špatně a nebo jak postupovat?

Editováno: , autor: Tomo29

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...