DawiDX Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 O zaměnitelnosti spínače auto a tunel je snad vše řečeno o příspěvek vejš. Ohledně zprovoznění automatických světel, je třeba vyměnit přepínač za 4-polohový, dotáhnout jeden vodič k BSG a nakódovat. Diky za odpoved! Mohl bych se jeste zeptat, co je potreba si pripravit pro natazeni vodice k BSG? Je treba koupit novy konektor ke 4-polohovemu spinaci s kontaktem navic. Nebo je konektor stejny jako u 3-polohoveho spinace, pouze ma jeden kontakt nevyuzity? A co konektor na strane BGS? Zjednodusene... Staci mi na to jen kus dratu (popripade pajecka) nebo je treba kupovat nejake nacvakavaci kontakty ci cele konektory? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 Konektory se měnit nemusí, jsou stejné u spínače i v BSG, jen v nich chybí pin. Takže potřebuješ dva piny a cca půl metru drátu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal878 Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 Mám blbý dotaz, na co je tunel asisrent na tomto přepinači ? Nidko mi to ještě nebyl schopen říct. Ja měl akorát auto a to bylo jasné, tohle funguje uplně stejně nebo co stím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasta Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 Přesně tak. Je to uplně stejné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lap Dog Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Toho jsem si vědom, ale varianta bez funkce auto se strašně špatné shání a když je k dispozici tak je cena přepálená. Mám nějaké známé na vrakovišti a těch s funkcí auto nebo s tunel light tam mají hafo a dali by mi to za pakatel. Jen mě zajímá jestli to pak můžu napojit do svého auta ikdyž nemám dešťový senzor a tudíž ani tunel light a funkci auto. Také by mi toto zajímalo, chtěl bych dokodovat fci CH a LH tak si myslím, že bych k tomu potřeboval tento vypínač... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 netřeba, mám to na předFL bez sensoru a ovladače;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 Já mám origo s chromem/leštěným hliníkem a funkce C&L HOME je parádní to ne že né :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke88 Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 Dobrý den, mám před fl mr2005 a asi jako vĕtšina mám ošoupaný spínač svĕtel. Proto uvažuju o jeho výmĕnĕ za spínač z fl http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autodily-skoda/octavia-ii/elektrosoucasti/spinace/14627-spinac-vicenasobny-pro-parkovaci-tlumena-a-mlhova-svetla-koncove-mlhove-svetlo-a-coming-home-octavia-ii-facelift-2009-2013.html Jen bych potřeboval poradit zda-li je tato výmĕna možná. Místo funkce AUTO mám na spínači tunel. Omlouvám se jestli už se to tu nĕkde řešilo, ale nikde jsem to nenašel. Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 Stačilo zadat výraz "spínač" do vyhledávání. Témata jsem spojil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 21. Červen 2016 Sdílet Vloženo 21. Červen 2016 Maly dotaz panove mam v oII predface spinac svetel AUTO ale jelikoz nemam destovy a svetelny senzor na celnim skle koupil jsem si v cině takovy svetelny senzor ktery se pripoji jako vsuvka mezi ovladac svetel a kabelaz. Vcera jsem to zkusil funguje to az po nakodovani destoveho/svetelneho senzoru to by bylo v poradku ale vyskakuje mi v pameti zavad chyba . Asi je to normalni ze? Nebo musim i stom jakoby neoriginalnim svetelnym senzorem natahnout ten vodic do centralni elektriky? Popripade na jake piny se to pripojuje poradite? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelo7 Vloženo 27. Červen 2016 Sdílet Vloženo 27. Červen 2016 Určite to bude chcieť dotiahnuť ten jeden káblik. Malo by to byť: BSG: pin č.14 (čierna svorkovnica E) Spínač svetiel: pin č. 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 30. Září 2016 Sdílet Vloženo 30. Září 2016 Levné a krásné řešení : 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 2. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2016 Má kontrolku předních mlhovek jako spínače z předfaceliftu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 2. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2016 Kdyby ses neptal, tak bych si toho asi vůbec nevšiml, ale kontrolku vypínač na přední mlhovky nemá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 2. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2016 Aha, myslel jsem si to... Takže je to spínač pro facelift, kterej má kontrolku v budíkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra2607 Vloženo 19. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2016 Zdravím chlapi Měl bych dotaz. Koupil jsme přítelkyni na její O2 FL přepínač světel s pozicí AUTO. Nikde jsem se tady nedočetl, zda u Facelift verze se musí také natahovat extra kabel nebo to již nutné není. Mohl bych poprosit ty znalejší z Vás o odpověď? Děkuju. Ondřej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 19. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2016 (editace) Tak vyndej stávající spínač, odpoj ho a podívej se na konektor, kterej k němu vede, je to otázka minuty. Buď bude mít všech 10 pinů, nebo tam jeden bude chybět a ke konektoru povede o drát míň (konkrétně se jedná o pin č. 2)... Editováno: 19. Prosinec 2016, autor: Sharky487 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra2607 Vloženo 19. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2016 Děkuju za odpověď. Nejsem u auta, proto mě napadlo se nejprve zeptat tady, jestli už to třeba není pevně dané, že O2 FL to už má vždy. Pokud ani u FL to není pravidlem, podívám se na to fyzicky, až u auta budu. Děkuju :-) Ondřej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2016 A má vůbec světelný snímač? Pak by stačilo dokódovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra2607 Vloženo 19. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2016 Kamarád tam něco kódoval, ale říkal, že bude nutný ještě tenhle ovladač světel, aby to správně fungovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2016 Já dal nejdříve ovladač a pak nechal nakódovat. Ten senzor u zrcátka má? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra2607 Vloženo 20. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2016 Musím mrknout ve čtvrtek, až dorazím domu, jsem teď mimo. ale myslím, že ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 20. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2016 Pozná se to i podle samostmívacího vnitřního zrcátka, jestli ho má, tak má i senzor, jestli se stmívá (sklápí) ručně páčkou zespod zrcátka, tak senzor nemá... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra2607 Vloženo 20. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2016 Jo tak to má samozatmavovací 100%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomo29 Vloženo 13. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2017 (editace) Ahoj všem znalým Škody Octavia 2 po faceliftu 1,9 diesel r.výr.2011 ve výbavě Eleganc. Prosím o pomoc. Zakoupil jsem přítelkyni tento jetý vůz ve verzi combi, ale zjistil jsem drobnou mouchu právě na spínači světel. Automobil prostě svítí v nastavení AUTO jak má. Když s ním ale jakkoli otáčím nebo ho vytahuji nahoru (zapínání předních a zadních mlhovek), tak žádná světla nereagují a to ani zadní a přední mlhovky (nerozsvítí se). Když ale dáte klasicky blinkr, tak se mlhovka na straně směru odbočení vždy klasicky rozsvítí ?! Škodovky neznám, ani jejich ovládání světel a tak se ptám Vás znalých, dělám něco špatně a nebo je něco rozbité? Ovladač jsem i dle návodu v tomto vláknu demontoval, konektor je na něm normálně zapojen a nevypadá, že by měl být jakkoli poškozen. Při snaze ručně zapnout přední a zadní mlhovky se nerozsvítí ani symboly na přístrojovce, tak opravdu nevím co je špatně? Dokonce jsem konektor z ovladače při nastartovaném autě vycvaknul a světla vozu svítí dál? Umíte mi někdo poradit co dělám špatně a nebo jak postupovat? Editováno: 13. Prosinec 2017, autor: Tomo29 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.