profor Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 No ja viem ale čo už, oni to určo neurobili.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 kolko platis za poistku skla profor? a nemas ziadnu spoluucast? a bonus? inak straaasne drahe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Nemám poistku nejakú špecialnu. Ide to zo zákonného poistenia škodcu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Byrto Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 Nemám poistku nejakú špecialnu.Ide to zo zákonného poistenia škodcu profor som myslel ze skodcu si nechytil ked si na to dosiel az v garazi nechapem preco si to nedal urobit v origo skodofke a fakturu si si mal dat prepalatit v alianci - na sklo kedze nestarne neni amortizacia a teda preplatili by ti ju v plnej sume ja idem na vymenu na bud. tyzden som cakal kym sa trochu otepli mi to bolo odporucane idem do origo skodofky chcem tam mat origo mimochodom origo je vlastne pinklington Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Tak co zatím můžu napsat dlouhodobou zkušensot z předním sklem lepeném rychloschnoucím lepidlem od Autoexpresu P9, už je to skoro rok a jsem nadmíru spokojenej. Sklo je pořád jako nový a příplatek 500,- na sklo u pojišťovny si v havárku platím furt, člověk nikdy neví kdy to bude třeba. Škoda jen že tu prasklinu na původním skle před rokem jsem si zařídil sám vlastní nešikovností. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 no mne strelil kamienok a taha sa mi tiez prasklina od toho miesta kam strelil, keby som si dal vymenit sklo neviete mi niekto povedat ci by mi vypieskovali iba to celne sklo tym istym cislom ake mam na vsetkych ostatnych sklach? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommich Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 (editace) Máte někdo zkušenost s výměnou skla na Vysočině(Jihlava,Pelhřimov,Humpolec).Mám Škodu Fabii combi r.v.2005 Editováno: 20. Březen 2009, autor: tommich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 no mne strelil kamienok a taha sa mi tiez prasklina od toho miesta kam strelil, keby som si dal vymenit sklo neviete mi niekto povedat ci by mi vypieskovali iba to celne sklo tym istym cislom ake mam na vsetkych ostatnych sklach? samy od sebe ti ho tam asi nevypískujou - je to asi jak v kterym servise, ale když jsem si nechával měnit boční okýnko a chtěl jsem vyleptat VIN na sklo, tak si mě pozvali za pár ddní a na počkání mi tam to číslo vyleptali. Mne se to hradilo z pojistky, ale cena za jedno tuším do 200,-Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 to je hadam jedno to pieskovanie... ved auto tym nestaraca pre zlodejov hodnotu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajatko Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Ahoj, dal som si vymeniť predné sklo, staré bolo prasknuté, všetko je OK, až na jednú maličkosť ! Keď sa pozrem do prava pred seba tak všetko v tomto zornom poli sa my zatáča do stredu skla ! Mám to reklamovať, alebo je to normálne ! Previezol som sa na dvoch Fábiach a na jednej to robilo a na druhej nie, tak teraz som z toho jelen. Lebo určute na tom starom skle my to nerobilo . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Mě to nedělá. A myslím si, že by ani dělat nemělo. Čelní sklo nesmí zkreslovat to co vidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajatko Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Mě to nedělá. A myslím si, že by ani dělat nemělo. Čelní sklo nesmí zkreslovat to co vidíš. Aj ja si myslím, ale viezol som sa vo Fabii, kde bolo sklo nemenené a robi to aj tam. Tak teraz neviem , čo s tým ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Mrknout do víc Fabií i jinejch Škodovek a kdyžtak to reklamovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroě Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Mrknout do víc Fabií i jinejch Škodovek a kdyžtak to reklamovat. U našich Fábií to nedělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajz444 Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 ahoj hoši,máte někdo telefoní číslo na Autosklo express?Taky mám prasklý čelní sklo a pořád se ta prasklina zvětšuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 (editace) ahoj hoši,máte někdo telefoní číslo na Autosklo express?Taky mám prasklý čelní sklo a pořád se ta prasklina zvětšuje 605355555 číslo přímo na týpka tady ze stránek už ale nebude na Fabia foru, protože naposledy když jsem ho viděl tak měl Superba :-) Editováno: 4. Duben 2010, autor: alpako Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 (editace) Autosklo Express už nevolat! Už tam nedělám. Editováno: 4. Duben 2010, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 Autosklo Express už nevolat! Už tam nedělám. Atak to sorry to jsem netušil omlouvám se, udělal jsi se sám pro sebe ??? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 (editace) Telefon je 737450667. Adresa je Hloubětínská 1, Praha 9. Normálně vjedete do těch vrat (bývají otevřené) a projedete přes celý dvůr až uvidíte dílnu s reklamou. Editováno: 4. Duben 2010, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanss Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 Všechny zdravím a nabízím VÝMĚNU AUTOSKEL všech vozidel z pojištění ZDARMA + výhodné bonusy ( dálniční známka - 1000kč). Jsem kousek od Berouna. WWW.AUTOSKLO-F1.CZ Čus Hanss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 7. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2011 Lidi, mám poškrábaný přední okno jako blázen, když svítí sluníčko proti mě tak ani nevidím na cestu jak to svítí skrz ty škrábance..sem tam i nějáká skoro neviditelná direčka od kamínků..co navrhujete? Dá se s tím něco dělat nebo koupit nový? Pojištění ještě nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 7. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2011 Jediná možnost - nové sklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 7. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2011 Myslel jsem si to Ale díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KamiSuperB Vloženo 26. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2011 (editace) Jinak okno stoji cca 4tis, ja ho muzu mit za cca 2500-2700 podle typu.. Editováno: 27. Červenec 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 26. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2011 Našel jsem na Škoda díly sklo taky v téhle ceně. 2000-2500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.