Kanoli Vloženo 9. Červen 2012 Sdílet Vloženo 9. Červen 2012 Chci se zeptat kde se dá sehnat za slušný peníz nejaký zásobník na CD, případně jaké jsou další možnosti přehrát si hudbu z CD v mém superbu. Do dnes jsem si myslel že samotné MFD sežere jedno CD s audiem ale opak je pravdou, je určeno jen k navigačnímu CD Předem děkuji za každou radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kanoli Vloženo 9. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2012 MFD je prakticky to stejné jako DX, nemám pravdu? Chci se taky zeptat, kde se dá sehnat nějaké CD/Soubory k navigaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nexuz52 Vloženo 9. Červen 2012 Sdílet Vloženo 9. Červen 2012 Koupil sem Superba s vymenenym radiem (origo navi za neco od Pioneeru), v kufru sem mel cd changer (origo skoda). Odpojil/odsrouboval sem ho, abych mel misto na kompresor v kufru. Jestli chces, muzem se domluvit na tom cd changeru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kanoli Vloženo 9. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2012 Kolik by jsi za neho cca chtěl? Nevím jestli není jednoduší taky si tam dat normalní rádio, přidělat si tam USB nebo něco takovýho... Kdyby jsi za to nechtěl moc, koupil bych ho. Kdyžtak tu hoď foto/název a typ toho zásobníku ať vím o co by šlo, dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 9. Červen 2012 Sdílet Vloženo 9. Červen 2012 (editace) A co si koupit tohle : http://www.rojka-aut...o-usb-vw-skoda/ je to za pár korun napojíš to zezadu do origo rádia nebo navigace místo changeru a posloucháš hudbu z flaschky. taky jsem to měl a super. Originál rádio je nenahraditelný, neorigo je dobrý, ale pokud máš mf volant a maxidot, tak o to přijdeš Editováno: 9. Červen 2012, autor: stankra6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kanoli Vloženo 9. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2012 To vypadá jako řešení, máš s tím dobrou zkušenost, jo? Dá se to ovládat stejně jako by to bylo napíchlé ná CD měnič? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 9. Červen 2012 Sdílet Vloženo 9. Červen 2012 Jj zkušenost výborná. Jen musíš na tu flaschku udělat složky aby si to myslelo, že je to changer jako CD01, CD02 atd až CD06 je u toho návod a do těch složek nahraješ písničky a šlapeto normálně jak changer mohu jen doporučit 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kanoli Vloženo 9. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2012 OK, díky moc za tip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 9. Červen 2012 Sdílet Vloženo 9. Červen 2012 jj to je dobrý tip a jinak tu je někde na fóru v sekci audio i odkaz na podobnou věcičku a sice propojovací káblík.Taky jsem to propojil zezadu od DX a druhou stranu(usb) jsem zakomponoval do záslepky pod vyhřívání sedadel.A spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kanoli Vloženo 9. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2012 Jaký kabel myslíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 9. Červen 2012 Sdílet Vloženo 9. Červen 2012 http://www.dobry-obchod.cz/produkt/55usbvw009-adapter-pro-ovladani-usb-zarizenii-oem-radiem-vw-skoda-seat-most-aux-vstup/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka.Mayrich Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Ahoj, kde je prosim originalne umisteny CD changer? mam DX navigaci a CD changer v aute nemam, tak bych si ho tam chtel dodat, ale nevim kde ma byt, v kufru ani nemam kabelaz, takze predpokladam, ze tam ani nebyl ... v nejakych autech byl pod predni sedackou, ale tam taky nic. Predpokladam originalni umisteni vzadu v kufru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 Já ho měl v kufru vpravo pod světlem v tom výklenku Kabeláž si musíš dodělat, ideálně protažením pod pravým prahem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akire1 Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 Ahoj SUPE, tak nevím zda jsi se spletl ve "stranách", ale já jsem ho měl zabudovaný originál v tom výklenku na "levé strane", resp. na straně řidiče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 Nespletl, já ho měl fakt vpravo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akire1 Vloženo 4. Červen 2015 Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 O.K. možné je vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.