Přejít na obsah

Akire1

Uživatel
  • Počet příspěvků

    118
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Akire1

  1. Používám tento olej již více jak 8 let a naprostá spokojenost. V dané specifikaci jednoznačně jednička.
  2. Málo platné, SUP si ten palec nahoru zaslouží nejvíc ze všech SUPÁKŮ!
  3. Jinak je to jak " z říše divů" - to nemůže ani myslet vážně!?
  4. Halloooo, haló, "SVĚTŠTÍ JEDOU"!
  5. Tak tak, přesně s touto chytrou nabíječkou z Lidlu, nabíjím, resp. dobíjím neodpojenou baterku a bez problému!
  6. Máš prasklej koš! Narval jsi zpátečku moc rychle _ vůz byl v pohybu vpřed! Musíš poptat opravu, resp.repas,těžko radit,ale dávat nějakou nevyzkoušenou je velký risk! Hodně štěstí při řešení.
  7. Akire1

    Jarní sraz 2016

    Jako vždy ryze pragmatický a správně laděný názor! Ten Milanův návrh je z mnoha pohledů zajímavý!
  8. Akire1

    Podběh plastový

    Ahoj, já jsem se k tomu taky ještě nedostal a to díky tomu, že mne jeden mladík pěkně zezadu nabral a tak asi budu mít daleko více starostí! Jinak jsem s nimi mluvil telefonem a ty šrouby ti dodají společně, když to uvedeš jako poznámku do objednávky. Přesvědčoval mne, že to tam sedí jak zadek na hrnci. A o ceně není třeba mluvit. Hodně štěstí. http://www.adhk.cz/produkty-zadni-pravy-plastovy-podbeh-skoda-octavia-i-dovoz-detail-73358?vehicleId=206c64b1-a59a-43af-926f-535092ac2305
  9. Akire1

    Podběh plastový

    Zdarec všem, hoši máte někdo zkušenost s těmi "made Poland" podběhy? Potřebuji je tam dát, ale nerad bych něco převrtával, resp.do vozu bych určitě nevrtal! Taky bych poprosil jaké šrouby se tam dávají a zda to objednat s těmi podběhy? Díky moc za odpovědi.
  10. Akire1

    Zatuhlé stěrače

    Ahoj, měl jsem podobný problém na babičce Octě a bylo to tím, že to byla Čína z Kelly! Reklamoval jsem to a doplatil jsem za origo a byl klid!
  11. Bohužel - stará známá pravda, "co nechceš to půjč" - drahá zkušenost" !
  12. Ten úchyt na tom pravém blatníku je na vlajku, mohlo by se jednat o vůz, který v Belgii jezdil na ambasádě a konec konců ty kola i zadní blatník vypovídá o nějaké manželce diplomata a tím bych i připouštěl ten nízký nájezd - ovšem chtělo by to řádně prověřit!
  13. Akire1

    Defekt Automatu

    Čoveče, SUP ti to jasně napsal! Oddělal jsi automat a to je drahá sranda, jak píše - buď sehnat starší - ale to je sázka do loterie, jako rozumné se jeví rozprodat to na díly a pořídit si jiného. Specielně "automat" hnát přes varování, je absolutní zhovadilost, ale chybama se člověk učí, ale toto je zkušenost za velké peníze!
  14. ANO, TAKTO JE TŘEBA UPOZORŇOVAT NA NEPOCTIVCE - DÍKY JE TO HRŮZA KDO VŠECHNO U NÁS DOSTANE ŽIVŇOSŤÁK!
  15. Pokud se nepletu, tak DX navi se po 1 hod. odblokuje. Jinak kód by správně autorizák měl dát zdarma, ale je u nich normální praxe, že zato chtějí různě. V návodu u DX navi se přímo píše, že kod sdělí autorizák "zdarma" po ověření vlastnictví!
  16. Hochu, je mi tě líto, radili jsme ti dobře a neposlechl jsi, nyní se budeš s těma "UMĚLCEMA" dohadovat! To víš, že to není normální. Napiš Satasovi SZ a spoj se s ním, uričtě ti poradí a hlavně pomůže!
  17. Jaroslave, jak píše SUP i Satas, bacha a k Satasovi to nemáš daleko, tak se s ním domluv. Je fakt, že ty šestihrnky má zmáklé, alespoň dle různých recenzí. SUP1 se spletl, resp. přehlédl, že máš automat, takže to dvouhmota být nemůže!
  18. Tomu se říká "rada a pomoc" v pravou chvíli - tak by to tu mělo fungovat ve všech případech!
  19. Ahoj SUPE, tak nevím zda jsi se spletl ve "stranách", ale já jsem ho měl zabudovaný originál v tom výklenku na "levé strane", resp. na straně řidiče.
  20. Nedá mi to, ale musím vyjádřit naprostý souhlas s Ekkarem. Fundovaný pohled na věc a hlavně řádně vše zdůvodněno i se správným pohleden na " písmenkový bazar"!
  21. Akire1

    Tiptronic

    Zkus pohledat - vím, že se tady docela obšírně před delší dobou rozepsal " žralok" a to dost fundovaně. Vzpomínám si, že doporučoval nějaký specializovaný servis na automatické převodovky a myslím, že to mělo být někde v oblasti Prahy 10, ale to si nejsem jist.
×
×
  • Vytvořit nový...