Airman64 Vloženo 15. Září 2012 Sdílet Vloženo 15. Září 2012 Jak to sleduju bude to pěkná akcička :-) Snad se obejde bez konzumace etanolu metanolu a tech podobnych látek :-D Jinak bude to ještě na koupani co myslíte? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 16. Září 2012 Sdílet Vloženo 16. Září 2012 Tuším, že bez konzumace etanolu se na sraze neobejdete A proti otravě metanolem budete mít určitě spoustu destilátu na neutralizaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 16. Září 2012 Sdílet Vloženo 16. Září 2012 na koupání to už nebude si myslím a co se týče destilátů tak si klidně místo toho dám řízek. a samozřejmě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 16. Září 2012 Sdílet Vloženo 16. Září 2012 koupat tak mozna ve sprse jinak vemem domovinu tam urcite zadne sracky nebudou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torreto Vloženo 17. Září 2012 Sdílet Vloženo 17. Září 2012 Zdravím kluci, tak jsem úspěšně dorazil z dovolené, supík je taky celý, takže se začneme chystat na srázek. Jinak nastala jedna malá změna. Nakonec přijedu sám. Pojedu totiž z Jeseníku a přítelkyně zůstává v Praze. Takže Víto snad to nějak nekomplikuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 17. Září 2012 Sdílet Vloženo 17. Září 2012 Tak je vidět, že MarcusV to diplomaticky odehrál a jen tak mimochodem nám sdělil, že nepřijede, škoda Marku, rád bych Tě viděl! Doufám, že alespoň na předvánoční scuk se dostavíš, co říkáš? Víťo, asi by stálo za uvážení, zda by se neměla sem hodit aktualizovaná stránka i s určitým čas. rozvrhem, resp. aby bylo jasno, že je třeba dorazit nejpozději v sobotu do cca 10:30, maximálně 11.00 hod, jelikož se musí dát konečné upřesnění k Bazalům a hlavně, aby se pak nestalo, že nováčci nás budou potkávat po cestě na oběd a pak oni ani my nevíme, která bije! Jako se stalo na jaře. Tak SUPÍ BANDO, vypucovat své miláčky, nakoupit pochutiny a hurá na SUPÍ SRAZ na Vranově! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 17. Září 2012 Sdílet Vloženo 17. Září 2012 (editace) Tak kamarádi, takže pro ty co neví jak se dostat na Vranov tady jsou souřadnice: GPS: 48°54'52.647"N, 15°48'44.187"E Sraz je v sobotu a prosím o příjezd nejpozději v 10:30 tak abychom mohli ještě na místě se seznámit a lehounce pokecat a aby Karel (stravovací expert) mohl upřesnit objednávku oběda. Na ten bychom měli vyrazit cca kolem 12:00-12:30 ( je to naše pomalá spanilá jízda). Ti, kteří jedou sami tak se co se týče ubytování domluví buďto sami mezi sebou už teď a nebo až na místě. Takže kdo bude brát chatku ať počítá s tím,že se platí i vratná záloha 500kč (vrací se v neděli při odjezdu). Po obědě se jede na malý nákup kde se koupí i dřevo na oheň. Zase bude dobré když se domluví vždy dvě chatky a koupí se jedno balení aby toho nebylo zbytečně moc. Doporučuji vzhledem k minulým zkušenostem vzít si sebou nějaké jídlo, aby se nemuselo na zbytečně předraženou snídani. Klíče od sprch budu mít zase u sebe JÁ. Víc mě nenapadá. Kdo má dotaz sem s ním. To Torreto: jasně že to není problém Radime. Dostaneš k sobě jiného spolubydlícího neboj :-) Editováno: 17. Září 2012, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 17. Září 2012 Sdílet Vloženo 17. Září 2012 Torreto: Nechces spolubydlu na chatku, kdyz teda jedes sam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 17. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2012 (editace) Co, chceš mu tam najít nějakou vysokoškolačku? Nebo se mu nabízíš sám a dobrovolně. Editováno: 17. Září 2012, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 18. Září 2012 Sdílet Vloženo 18. Září 2012 No hadej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torreto Vloženo 18. Září 2012 Sdílet Vloženo 18. Září 2012 Ahoj Milane, už jsem domluvený s Karlem, ale kdyby jsi mi zařídil místo Karla vysokoškolačku, možná bych si to rozmyslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 18. Září 2012 Sdílet Vloženo 18. Září 2012 Ty chces vysokoskolacku, ty se starej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 18. Září 2012 Sdílet Vloženo 18. Září 2012 .... myslím, že by se Radim i uměl postarat, ale je de facto ještě stále na dovče a tak chvilka odpočinku od stimulace se asi "hodí" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 18. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 18. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2012 Seznam přihlášených na sraz: Vick + rodinka (pá - ne) Lanny + 1 (so + ne) nemo.x (so + ne) Torreto (so + ne) ace ventura + 1 (pá - ne) Drak z Okurkova + 1 (so + ne) Cuzik st. (pá - ne) Cuzik ml. (pá - ne) Laras (so + ???) Passport5 (so + ne) Moravecmilan21 (so + ne) Airman64 (pá - ne) Cuzik - sestra + 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 19. Září 2012 Sdílet Vloženo 19. Září 2012 (editace) Je tam nějaké velke ohniště nebo tak? :-) Židličky tam jsou kolem ohníku ? :-) Jinak zatim jestli dobre pocitam 13+1 superb :-) Editováno: 19. Září 2012, autor: Airman64 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 19. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2012 Ohniště tam je a lavičky tam jsou také. Ale kdo má nějakou skládací židličku tak si ji vzít může. A kdo by měl doma párty stan tak ať ho vezme sebou kdyby náhodou pršelo. Foto z minulého srazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 19. Září 2012 Sdílet Vloženo 19. Září 2012 (editace) Zdravím, jen tak upřesnění, když už tak v seznamu, kdo jede na sraz tak ne Cuzik - sestra, ale Cuzik st. - dcera (pa-ne) Už se s Bedrunou těšíme Editováno: 19. Září 2012, autor: Bajuszka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 19. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2012 Seznam přihlášených na sraz: Vick + rodinka (pá - ne) Lanny + 1 (so + ne) nemo.x (so + ne) Torreto (so + ne) ace ventura + 1 (pá - ne) Drak z Okurkova + 1 (so + ne) Cuzik st. (pá - ne) Cuzik ml. (pá - ne) Laras (so + ???) Passport5 (so + ne) Moravecmilan21 (so + ne) Airman64 (pá - ne) Cuzik st. - dcera (pa - ne) Snad jsem to napsal už dobře. Nějak se u Cuziků ztrácím. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 19. Září 2012 Sdílet Vloženo 19. Září 2012 (editace) Ja jen tak pro info bude natom srazu někdo mladši 30 let? :-) Jinak u nás Ostravsko zatim prší dneska sem chtěl vypucovat Supíka ať se blejská jak psí kulky a vono nic z toho :-) edit: žraloku máš tam 2x cuzik starší :-D kolik jich teda bude? :-D Editováno: 19. Září 2012, autor: Airman64 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 19. Září 2012 Sdílet Vloženo 19. Září 2012 Airman64: Bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 19. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2012 To já právě nevím kolik už jich vlastně je. Vždyť se množí jako mandelinky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 19. Září 2012 Sdílet Vloženo 19. Září 2012 Jsme tři auta a z toho Čuzik st. náš taťka, Čuzik ml. syn a já teda jako dcera Čuziková Jinak s taťkou jede mamča a semnou přítel. My jsme si s přítel Bedrunu pořídili v pátek, tak se omlouváme za komplikace, které jsme na poslední chvíli stropili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michael91 Vloženo 19. Září 2012 Sdílet Vloženo 19. Září 2012 Préj mandelinky "Čuzík ml." - jsem já!!! "Čuzík st". - taťka!!! "Čuzík dcera" - moje sestra!!! Snad to pochopíte .... Airman64: Myslím, že moc pod 30let tam nebude, ale já jsem nejmladší účastník srazu, co má supa (21let) ale prej tam bude pod 30let plno chatek okolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michael91 Vloženo 19. Září 2012 Sdílet Vloženo 19. Září 2012 Sestrooo nekafrej mi do vysvětlování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.