Publikováno Červen 18, 201213 r Zdravím ve spolek, Pořídil jsem si Rooma 1,2 HTP (Style, MaxiDoot, Dálkové odemykání) a nevím zda je to normální, ale když při vypnutém motoru zařadím zpátečku, odemkne se mi krufr. On se vlastně odemkne při více příležitostech. Klíček v poloze I a pak vypnutí - odemkne se. V některých případech se zase neodemkne - stačí mít zařazenou zpátečku, vyplej motor a ručně přes madlo jej neotevřu, musím přes ovladač. Čím to je? Dá se to doma nastavit, bo musim do servisu? Předem díky všem za reakci... Honza
Červen 18, 201213 r Nepíšeš jestli máš auto v záruce a nebo po záruce jestli máš auto v záruce tak šup sním do servisu ale jestli máš auto po záruce tak vyzkoušej na 1/2hod odpojit baterku jestli to nepomůže tak do servisu a nebo připojit na vag a přečíst paměť závad.
Červen 18, 201213 r Autor OK, takže normální to není. Pojedu do serisu. Mám jej asi 14 dní, záruku mám
Březen 8, 20178 r zdravim.mal niekto problem s otvaranim zadných dveri kufra a roomstri? Po otvorení dialkovym bliknu svetla, bocne dvere sa dajú otvorit ale kufor je akoby stale zavretý.rukou sa to da otvorit az na 2.,3. krat prip. vôbec nie
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.