Publikováno Červen 18, 201213 r neviete prosim niekto, ako sa daju demontovat na zadnych dverach tie male skla? predchadzajuci majitel mal auto od leasingovky a na sklach maju vypieskovane logo, chcem davat na skla zatemnovacie folie a to blede logo by na tmavych foliach az moc kricalo
Červen 18, 201213 r Nerozumiem preco chces demontovat skla z auta ty??? Foliu na auto si nemozes namontovat-nalepit sam na auto!!!
Červen 18, 201213 r Autor Prochy, skla chcem vymenit, lebo na tych mojich je vypieskovane logo leasingovej spolocnosti libero, dakujem
Červen 18, 201213 r To som pochopil!!! Ale ved chod kde ti budu lepit folie na skla a oni ich demontuju . Ty das len druhe skla bez loga na ktore nalepia foliu a namontuju naspet do gumy. Zbytocna a dvojita robota pre teba vyberat skla a davat nove.
Červen 18, 201213 r Autor Nelepia sa uz folie bez demontaze skiel? ci pre tieto male skla to neplati? este som nevidel ako sa lepia folie, preto sa pytam
Červen 19, 201213 r Folie sa lepia aj bez demontaze aj s montazou. Ale kvalitnejsia robota je ked tie skla vyberu nalepia foliu a zalozia. 100% robota+kvalita. http://www.youtube.com/watch?v=y9fbGkCqnXk Upraveno Červen 19, 201213 r od PROCHY603
Červen 19, 201213 r vydělávat skla? zbytečná práce, kdych na vlastní oči neviděl lepení bez demontu tak bych pochyboval lepení trvá pár desítek minut a drbačku s tapecama a usazování skel bych teda nechtěl vidět ani platit na svojem autě. Když demont skel tak při jejich pokovení. aughostino opravdu bude na folii logo tak vidět? já mám pískovaný vin a nemám tam nalepený kolem vin ten debilní rámeček že su chráněný a je to vpohodě
Červen 19, 201213 r ben06: Kvalita urcite nie je rovnaka!!! OCTAVIA je za 2 hodiny rozobrana a zlozena. Cena 100euro.
Červen 19, 201213 r znám jen kvalitně lepená (Vařecha - Zlín) bez demontáže (moje 3 roky) a nemůžu soudit jaký je rozdíl s demontáží, takže výhody nevidím a spíše teoretické nevýhody v rizicích zpětné montáže skel a tapeců a jak to dopadá všichni víme - zatékání, vrzání, prasklé kabely a jiné chuťovky, ale ty máš určitě pravdu
Červen 20, 201213 r BEN06: To musi bit fakt kvalitna firma kde ti poskodia obklad dveri,prasknu kable, atd,atd,
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.