saloonbety Vloženo 19. Červen 2012 Sdílet Vloženo 19. Červen 2012 zdravím,mám 1,9tdi 66kW AGR,do dneška bez problemu,ale dnes jsem zaparkoval a pak uz jsem neodjel.nejde nastartovat,starter točí a nic.Při zapnutí klíčku mi neproblikne vubec zhavení,zkoušel jsem vyměnit rele 109,ale bez vysledku.prosím jestli nekdo ví a poradí .............Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saloonbety Vloženo 19. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2012 a jeste se vubec nespoji vag s rj motoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saloonbety Vloženo 20. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2012 a dnes jsem vymenil RJ motoru a nic,porad stejny problem.motor toci ,ale nechytne...................... pojistky jsem kontroloval a vsechny jsou ok,nevim co dal,poradi nekdo co zkusit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 21. Červen 2012 Sdílet Vloženo 21. Červen 2012 Vag se nespojí s ř.j. jednotkou protože tem nejde napájení To právě zajišťuje relé 109 a před ním pojistka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saloonbety Vloženo 22. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2012 a číslo pojistky? kouknu tedy znovu,ale neviděl jsem žadnou prasklou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 22. Červen 2012 Sdílet Vloženo 22. Červen 2012 (editace) Anebo z novějšího vydání: Jsou tam mírné rozdíly, tak proto dávám obě varianty. A taky je tam poj. box na akumulátoru. Editováno: 22. Červen 2012, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzajz Vloženo 22. Červen 2012 Sdílet Vloženo 22. Červen 2012 Mrkni na chcipaci klapku motoru. Já ji měl zaseklou, teda spíš přilepenou bordelem v EGR a to pak nenastartuješ. A ještě zkontroluj svazky kabelů jestli něco neni překousaný od zubatý návštěvy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saloonbety Vloženo 22. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2012 díky za rady,dnes jsem se v tom zase hrabal a potřeboval bych sehnat el.schema kabelu,zjistil jsem,že mi na poj. č.29,32,43 nejde po zapnutí kliče žadný proud.všechny mají modrý kabel,a když odpojim na baterce poj.č.5 tak je uplne stejny jako když je zapojena,takže si myslím,že problem bude někde po cestě.tak jestli někdo má schema,tak budu moc rad,kdyz ho pujci.dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 22. Červen 2012 Sdílet Vloženo 22. Červen 2012 Já toto fórum mám strašně moc rád, protože tady najdu vše co potřebuji. A pokud tu něco není přímo, tak alespoň odkaz je tady: http://forum.skodahome.cz/topic/83666-servisne-manualy-jak-na-to-apod/page__view__findpost__p__1343162 Tam se proklikej k dílenské příručce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saloonbety Vloženo 22. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2012 diky moc,mam stazeno.zitra budu pokracovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saloonbety Vloženo 23. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2012 zdravim,tak jsem na tom stejne,porad nejde nastartovat.snažil jsem se najit proč nejde napeti na ty pojistky,ale bez vysledku.tak jsem si pomohl novym kablem . to už se kontrolka zhaveni rozsviti,ale nenastartuju,i kdyz uz to chvilema ma snahu.Prosim o nějakou radu,jestli někdo vi nebo neni nekdo z okoli turnova,že by mě prijel zachránit?dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 23. Červen 2012 Sdílet Vloženo 23. Červen 2012 Když už to teď má snahu,zkoušel jsi točit startérem déle? Nemáš jen zavzdušněné/odnaftěné od těch předchozích zkoušek potrubí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 23. Červen 2012 Sdílet Vloženo 23. Červen 2012 na toto si pozeral?? Mrkni na chcipaci klapku motoru. Já ji měl zaseklou, teda spíš přilepenou bordelem v EGR a to pak nenastartuješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saloonbety Vloženo 24. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2012 zdravim,chcipaci klapka ok,a točil jsem take dele až mi pak začala svitit kontrolka oleje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastik Vloženo 24. Červen 2012 Sdílet Vloženo 24. Červen 2012 Akumulator znova nabit. Cez VAG sa uz spojis s RJ motora? Co chyby? Ak sa ten vag spoji s RJ motora, tak podivaj na teplotu nafty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 26. Červen 2012 Sdílet Vloženo 26. Červen 2012 .....jak jsi pokročil s odstraněním, resp. nalezením poruchy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saloonbety Vloženo 28. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2012 ahoj,děkuji všem za pomoc.Nakonec jsem to odtáhl k elektrikáři,a ten zjistil že byl přerušen jeden drátek k RJ.Takže spravil a už se jezdí dál......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GLS Vloženo 11. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2012 ahoj,děkuji všem za pomoc.Nakonec jsem to odtáhl k elektrikáři,a ten zjistil že byl přerušen jeden drátek k RJ.Takže spravil a už se jezdí dál......... Hoj jaký drátek RJ????Díky kámoška má taky ten samý problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.