Říjen 5, 200618 r Chlapy, dejte sem nějaký kontakt k tomu obchodu. Včera jsem marně brouzdal po netu. Měl bych o ten kvalitní, kožený potah velký zájem. (Žádný plasťák nechci). Moc se mi líbí. Díkes.
Říjen 5, 200618 r Jde o to, jestli máš na mysli ten potah, o kterém tady píšeme - zn. Mária Cavallo. Pokud ano, je zřejmě za lepší cenu přímo na Slovensku. www.mariacavallo.sk info@mariacavallo.sk Ty webové stránky jsou v současné době v úpravě, ale myslím, že kontakt přes mail je možný a zkus to takhle přímo objednat. Co se týká toho obchodu ve Fr.-Místku, nemá www stránky ani zasílání dobírkou.
Říjen 5, 200618 r Máte pravdu ten potah Mario Cavallo sa dá na Slovensku kúpiť od 550Sk.Kolega si ho dal do fábie a sedi ako uliaty len zvoliť dobrú farbu a samozrejme tá robota s obšitím.
Říjen 5, 200618 r zdar chlapi,no nevím sice 550 sk vás vyjde na slovensku,no poštovné atd.Skusily jste ho sehnat někde u nás?Např. Milotec,autostyl Janko apod.?těch tuningových firem je u nás kopice,stačí si zakoupit nějaký časopis o tuningu a máte adres až až,nehledě na to že by se našel někdo kdo ho má v nabídce levněji.Mimo jiné potah je pěkný ale že bych ho musel mít za tuto cenu ...?!Mám tam nějaký obyč navíc jsem ho dostal k narozeninám a nijak mi nevadí mj.stál asi 100kč.
Říjen 5, 200618 r Radek má určitě pravdu, poštovné by mohlo hrát roli, přece jen by šlo o zásilku ze zahraničí. Taky má pravdu v tom, že tento potah by bylo možné sehnat i v jiné prodejně či el. shopu. Sám za sebe bych k tomu podotknul, že jsem toho před koupí přečetl a prošel celkem dost, ale nikde jsem jej neobjevil - něco jsem tedy objevil, ale za celkem nekřesťanský peníz. Jinak tvrdím, že pravá kůže se rozhodně nedá srovnávat s potahem za 100,- Kč co se týká vzhledu, trvanlivosti, pocitu při držení apod. A jako taková je taky drahá (viz. jiné kožené věci, např oděvy) a cena kolem 500,- až 600,- Kč je prostě ta nejlepší, za kterou něco podobného můžeš koupit, to je bez debat.
Říjen 5, 200618 r Áno to poštovné zo Slovenska je drahé.Ja osobne to chcem dať obšiť autočalunikovy pravou kožou.Je to síce pomerne drahé ale stojí to za to.Keď to bude hotové pošlem foto , som zvedavý na váš názor.len pre zaujímavosť www.autocalunnictvo.sk
Říjen 5, 200618 r Áno to poštovné zo Slovenska je drahé. A obráceně tím tuplem. Balík 1,1kg o rozměrech 30x15x15 (odhad) na Slovensko do Bratislavy šel za 434Kč . Nepojištěný, nekřehký. Jeho hodnota byla 700Kč. Seru na Českou poštu a už jen PPL či DHL.
Říjen 6, 200618 r no,já ted posílal kovové dětské lehátko o váze cca 3kg a chtěl jsem to ćo nejlevněji tak mi pani sdělila 89 kč to jsem valil bulvy to jsem nečekal tak levné protože u PPL nám sdělili 160 kč.Tak nevím jak to kde počítají,spíš mi přijde že to střílí od oka jinak si to neumím představit.To pak vyjde ten potah opravdu draho.ptal jsem se u čalouníka v Č.Bud.a ten mi s usměvem řekl že kůží mě to vjde na 400kč,což je dost ale když vezmu v potaz že na to ani nešáhnu tak to zase je good nemyslíte?Navíc se ted trápím jak vhodně umístit denní světlomety takže potah je ted mimo(ve fázi odpočinku).
Říjen 6, 200618 r Ahoj Radku.To myslíš vážne,400Kč pravá koža?To tam u vás robia takmer zadarmo.V Košiciach chce za to prof. čalunik 1750 Sk bez dph.Bože kde to žijem ?!?
Říjen 6, 200618 r Tak jsem si ho objednal kluci. Používají k výrobě kvalitní telecí kůžu. Dělají i více barevné kožené potahy dle zakázky. Poslali mi nějaké fotky. Za černou kůži na Octavku účtují 499Kč. Kontaktoval jsem je na: info@mariacavallo.sk
Říjen 7, 200618 r Tak jsem si ho objednal kluci. Používají k výrobě kvalitní telecí kůžu. Dělají i více barevné kožené potahy dle zakázky. Poslali mi nějaké fotky. Za černou kůži na Octavku účtují 499Kč. Kontaktoval jsem je na: info@mariacavallo.sk tak pak nahoď foto pro inspiraci...dej sem třeba i to co Ti poslali ď
Říjen 10, 200618 r Ok chlapy, mělo by to přijít okolo 15.10. Tak uvidíme. Upraveno Říjen 10, 200618 r od Píst
Říjen 14, 200618 r Shaněl jsem ten Mário Cavallo, ale jejich sránky nejedou. Nakonec jsem jo koupil v Globusu za 249,- Je stejný - dokonce má myslím stajný obal, ale jako výrobce je tam uvedená jiná firma. Včera jsem ho nainstaloval a je to pěkné...
Říjen 14, 200618 r Autor Shaněl jsem ten Mário Cavallo, ale jejich sránky nejedou. Nakonec jsem jo koupil v Globusu za 249,- Je stejný - dokonce má myslím stajný obal, ale jako výrobce je tam uvedená jiná firma. Včera jsem ho nainstaloval a je to pěkné... Můžeš dát foto? Jestli je to Maria Cavallo, tak to je cena super, ale to se mi nezdá... Je to pravá kůže? V supermarketech jsou věci většinou našizený, tak bacha. Upraveno Říjen 14, 200618 r od Peterer
Říjen 14, 200618 r Milí priatelia Náš výrobok v Globuse nikdy nebol a nikdy ani nebude. Nemá nič spoločné s tým čínskym paškvilom, čo kúpil TicTac. Poťah MÁRIA CAVALLO (nie Mário Cavallo) je z najkvalitnejšej pravej kože, jeho životnosť je 100 000 km. Jeho technické riešenie je zapísané na patentovom úrade a je chránené Užitným vzorem. Pokiaľ náš výrobok vo vašej predajni zatiaľ nemajú, obrátte sa na distribúciu PV mobil - Prostejov, www.pvmobil.cz alebo priamo na nás info@mariacavallo.sk (icq:299-277-395)
Říjen 14, 200618 r Autor Milí priateliaNáš výrobok v Globuse nikdy nebol a nikdy ani nebude. Nemá nič spoločné s tým čínskym paškvilom, čo kúpil TicTac. Poťah MÁRIA CAVALLO (nie Mário Cavallo) je z najkvalitnejšej pravej kože, jeho životnosť je 100 000 km. Jeho technické riešenie je zapísané na patentovom úrade a je chránené Užitným vzorem. Pokiaľ náš výrobok vo vašej predajni zatiaľ nemajú, obrátte sa na distribúciu PV mobil - Prostejov, www.pvmobil.cz alebo priamo na nás info@mariacavallo.sk (icq:299-277-395) Díky za důležitou informaci. Sem si to myslel. Nesnáším akce v supermarketech a podobné fígle, na levných šmejdech je marže největší. Lidi neblněte a dávejte bacha já už v supermarketu téměř nic nekupuji, hlavně jídlo a oblečení... Sou to šmejdi a šidí o sto péro, vím o čem mluvím.... Ze supermarketu bych si do svého auta nic nedal, i ten olej jde našidit a před akcí objednat v upraveném složení... A myslíte si, že se dnes nevyrábí druhá jakost ? A co s takovou nepodařenou seríí - šup s ní do supermarketu a do AKCE.... Upraveno Říjen 14, 200618 r od Peterer
Říjen 14, 200618 r V jednom nejmenovanem nemeckem (nebyl to Lidl) sem rok a pul delal, a tak jest, svolocz nejvetsi, snad bych rekl az zmrdi, clovek se pouci, kdyz to vidi. Obzvlast pote, co jsem pul roku delal na potravinach, samy dobroty
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.