Přejít na obsah

porez

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení porez

Nováček

Nováček (1/14)

  • Dedicated Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Pro Oplocký - Nejde o chybu palivoměru. Vše je v pořádku. V roce 2012 jsem si nechal předchozí auto přestavět na pohon LPG, přičemž se jedalo již o moderní zařízení se sekvenčním vstřikováním. Chovalo se to stejně. Motor se vším, co funguje kolem, nevěděl, zda jede na benzín nebo plyn, takže elektronika dává signál i palivoměru a ten normálně šel dolů. Přitom z nádrže benzín samozřejmě ubýval pouze při startu a do doby splnění teploty a otáček pro přepnutí na plyn, a také při přívstřiku. Stačilo vypnout zapalování a dotankovat minimum benzínu a opět se to vrátilo do správné polohy. Jsem přesvědčen o tom, že to máte stejné. Tehdy jsem zjišťoval co s tím a zjistil jsem, že se dá zabudovat zařízení, které to elektronicky upravuje při každém startu. Tehdejší cena mě však donutila, abych si zvykl. Prostě jsem to bral jako fakt a při ježdění jsem s tím počítal.
  2. porez

    Potah volantu

    To je bez debat! Sám jsem dával Maria Cavallo. Jen jsem chtěl přispět další možností, kterou jsem našel a cenově stojí za úvahu. Ale jak říkáš - nevýhoda montáže a času...
  3. porez

    Potah volantu

    Pánové, už jste se někdo díval na ty webové stránky, na které jsem dal výše odkaz? Stojí to minimálně za omrknutí. Udělají vlastně origoš kožený volant a cena plus mínus 1.200,- Kč. To si myslím je mimo potahu Maria Cavallo nejlepší možnost. Co vy na to?
  4. porez

    Potah volantu

    V souvislosti s pošíváním volantu pravou kůží jsem dnes narazil ještě na firmu z Blanska - viz.: www.apos-auto.cz Vypadá to velmi zajímavě co se týká provedení a taky ceny!!
  5. porez

    Potah volantu

    Radek má určitě pravdu, poštovné by mohlo hrát roli, přece jen by šlo o zásilku ze zahraničí. Taky má pravdu v tom, že tento potah by bylo možné sehnat i v jiné prodejně či el. shopu. Sám za sebe bych k tomu podotknul, že jsem toho před koupí přečetl a prošel celkem dost, ale nikde jsem jej neobjevil - něco jsem tedy objevil, ale za celkem nekřesťanský peníz. Jinak tvrdím, že pravá kůže se rozhodně nedá srovnávat s potahem za 100,- Kč co se týká vzhledu, trvanlivosti, pocitu při držení apod. A jako taková je taky drahá (viz. jiné kožené věci, např oděvy) a cena kolem 500,- až 600,- Kč je prostě ta nejlepší, za kterou něco podobného můžeš koupit, to je bez debat.
  6. porez

    Potah volantu

    Jde o to, jestli máš na mysli ten potah, o kterém tady píšeme - zn. Mária Cavallo. Pokud ano, je zřejmě za lepší cenu přímo na Slovensku. www.mariacavallo.sk info@mariacavallo.sk Ty webové stránky jsou v současné době v úpravě, ale myslím, že kontakt přes mail je možný a zkus to takhle přímo objednat. Co se týká toho obchodu ve Fr.-Místku, nemá www stránky ani zasílání dobírkou.
  7. porez

    Potah volantu

    Pro Peterer - mám pocit, že si někde z okolí F-M, takže když řeknu prodejna Dakov na Bruzovské (před frýdeckým lesem směr Sedliště), budeš možná vědět.
  8. porez

    Potah volantu

    Ano, koupil jsem ho ve Frýdku-Místku. Poté co jsem hledal celkem dost na netu a objel hodně prodejen jsem měl štěstí v jedné místní prodejně autodílů. Prodavač na mě kulil oči a nabízel ty běžné potahy "o ničem", ale potom nelenil a zavolal některému ze svých dodavatelů. No a potah přišel. Ten prodavač z něj byl tak nadšený, že si hned vyžádal vzorkovníky (mimo černé jsou i další barevné varianty) a už jej vede v sortimentu. No a jak jsem psal výše - jsem taky nadšený!
  9. porez

    Potah volantu

    Zdravím, taky jsem do golfa trojky chtěl kožený potah volantu a koupil jsem přesně takový, který v náhledu ukazuje Peterer. Značka Mário Cavallo. Stál 600,- Kč a můžu směle říct, že výsledek je lepší než jsem čekal. Opravdu super. Je ale třeba trpělivost a neuspěchat montáž. Nejprve se musí nechat cca 10 minut ve vlažné vodě, pak se natáhne na volant, vystředí a prošívá s tím, že postupně se dotahují okraje těsně k sobě. Po vyschnutí se nádherně obepne kolem volantu. Když pominu to, že na těch částech, které spojují věnec se středem to není potažené úplně (s tímto potahem to není technicky možné) tak je opravdu parádní. Dobře se drží, neujíždí a vespod je taková hrubší gumo-pěnová hmota, takže je i akorát měkký. Na volantu drží prostě téměř jako originál. Podle mého názoru za ty prachy nic lepšího nepořídíš.
×
×
  • Vytvořit nový...