sltuning Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 (editace) TAK TIEZ DAVAM FOTO SVOJEJ PRACE...VYSLEDOK JE SUPROVY,AZ NA TIE DOREZANE RUKY...DAKUJEM PANOVI Z FIRMY MARIO CAVALLO Z SLOVENSKA,KTORI MI BEZPLATNE ZASLAL NOVU SNURKU NA OBSITIE VOLANTU,PO PRETRHNUTI PREDCHADZAJUCEJ...ASI MALA NEJAKU PRASKLINKU,LEBO PO DVOCH DNOCH OD PRVEJ MONTAZE PRASKLA...NAHRADIL SOM JU NOVOU A MAX..SPOKOJNOST...ZDAREC Editováno: 16. Červenec 2008, autor: sltuning Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buff Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Taky bych potřeboval novou šňůrku. Neměl bys kontakt na někoho z Maria Cavallo, že bych se jim taky ozval o další šňůrku. Nemůžu to na netu nějak najít. Dík moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 a proc si nedate original kozeny?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buff Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Uvažuju časem, ale když mi strašně vadí, že ty věnce jsou tak tenké. I kožený není o moc hrubší. Než tam dávat ten hnusný chlupatý potah, nebo nějaký kýč, to jsem dal radši kožený potah. Tak mi ten volant vyhovuje a je daleko hrubší. Časem dám stejně volant od JasteR. Jinak to nevidím a asi to ani jinak nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buff Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Jinak jsem šňůrku sehnal. Bratia zo Slovenska sú fakt veľa ochotný. Posílají mi ji zdarma, tak jak to popisuje kolega, takže paráda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 14. Září 2013 Sdílet Vloženo 14. Září 2013 Tak po 6 letech a 120 tisících km již ten potah Maria Cavallo není tak super a je na něm vidět již opotřebení, takže mě čeká asi výměna potahu. Je fakt, že byl fajn a dost jsem si na něj zvykl, takže přemýšlím opět nad ním, i když vím, že má životnost max. 5 let a 100 tisíc km. Ale při brouzdání na netu jsem našel ještě třeba toto - http://tuning-individual.cz/eshop/potah-ctyrramenneho-volantu-cerna-kuze-pro-vw-passat-vw-bora-vw-golf-iv-skoda-octavia-p-25726.html což vypadá suprově. Nemáte ho náhodou někdo? Je to za stejné peníze a byla by potažena i ramena volantu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soom Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 Ten vypada moc dobre.. Jak se tam pridelava.? Jde to.? Obsivany potah jsem jeste nedelal.. Precetl jsem celou mistni konverzaci, tak to asi nebude zadna sranda, piplacka urcite.. Ale jak to jde na ramena.? Taky je lepsi namocit.? Asi jo.. Mas realne fotky, jestlis to kupoval.. Abych nevyhodil zbytecne 600.. Diky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macek000 Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 (editace) Koukni tu ,je to krásná práce. http://e39maniac.rajce.idnes.cz/Individualni_obsivani_vencu_volantu/ Práce lepší jak origo Passatu. Nech si udělat jedličkový steh, kombinace hladké kůže s perforovanou, no prostě nádhera. Editováno: 24. Únor 2014, autor: macek000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 Soome, nakonec jsem ho nekoupil. Pořádně jsem ten svůj stávající potah vyčistil a ošetřil krémem na kůži a je jak nový. Prostě jsem v tomto zanedbal údržbu. Takže teď pravidelně ošetřuji Maria Cavallo a věřím že ještě dost km vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnyy Vloženo 12. Březen 2014 Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 Je fakt že to obšití je hezčí, ale cena začíná někde na 1500kč tuším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panet Vloženo 25. Červen 2018 Sdílet Vloženo 25. Červen 2018 Našel jsem potah na čtyřramenný volant: http://tuning-individual.cz/eshop/potah-ctyrramenneho-volantu-cerna-kuze-pro-vw-passat-vw-bora-vw-golf-iv-skoda-octavia-p-25726.html Není to reklama, nemá to název, musím použít přímý odkaz. Nemá s tím někdo zkušenosti? Jsou všechny ty volanty, co píšou (Golf, Octavka a další) opravdu stejný? Můžu se samo zeptat i přímo v obchodě, ale bojím se, že jako prodejci mi odpoví, že ano... Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 26. Červen 2018 Sdílet Vloženo 26. Červen 2018 Takže si našel ten co jsem našel před pár lety já, viz. pár příspěvků zpět. Volanty jsou drobet jiné a to hlavně verze předfaceliftem a pofaceliftu, ale to by nemělo myslím při potahování mít vliv, protože to elastická kůže zvládne okopírovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panet Vloženo 26. Červen 2018 Sdílet Vloženo 26. Červen 2018 Jo, nevšiml jsem si toho, těch příspěvků je moc :-). Láká mě, že je to i na ty ramena a mohl bych (jestli to půjde, odstranit ten původní potah nebo co je tam teď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.