Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Mě se tam vejde pár igelitek a vůbec mi to nevadí :dj:

No ved toto je ten problém ak by bol kombi tak tam môžem dať aj ja takéhoto miláčka ale keď tam musíš dať kočík a výbavu pre dieťa tak si skončil. :(

to žralok som zvedavý (mohol by byť na predaj to by bolo)asi aj cena :D

Ajo323: když řeknu že byl vyrobeny tak byl ano ?

Kluci ze se zeptam , nebylo to spise tak ze se naimplantoval predek z supa na kastli pasika ?

Ak ten vyrobený vyzerá ako na obrázku tak to nemohlo byť z Passata lebo táto fotomontáž je robená z Octavia combi I

Nemyslim ten obrazek ;)

No ked ho vidím som rád že sa nevyrábal lebo toto by nebolo ono.Je videt že to je zlepenec.

Diky zraloku ;) presne tohle jsem myslel ;)

SUP je vyroben jako luxusní limuzína, takže tam je kombi nežádoucí a blbost. To je jako udělat BMW 7 v kombíku - taky byl jen nějaký prototyp. Osobně, kdyby se dělal SUP zároveň i v kombi verzi, tak nechci i sedana. Bral bych to jako komerční podraz od výrobce

Upraveno od SUP1

Ale zas taky problem spravit si Supa combi nieje problem .. este by som zemnil budiky a spodok palubovky aby to bolo ako original Superb a samozrejme aj stredovy tunel a dotiahol aj tu ventilaciu do zadu .. no vyzera to tak ze kupim nejakeho Passata buraneho a zlepim nieco... :p

Upraveno od Lukas1450

No já si hlavně myslím, že to není SUperb. Spíš je to Prassat a má to jen předek ze Supu. Což jde defakto udělat jednoduše. S minimální zásahem vyměnit haupnu, blatníky(aby seděly světla), světla, haupnu a nárazník a máš Supa v kombíku. Uvnitř palubku a tady si dovolím říct, že možná by seděly i konetkory. Takže ten kombík není žádný šlágr

To tedy když už přestavba: Měl jsem A6 4x4. Luxusní nezničitelný pohon všech kol, přední persony stejný se SUPem, takže si pohrávám s teoretickou myšlenkou, proč neudělat Sup 4x4. Tady si myslím, že soudruzi ve škodovce udělali velkou chybu, že neudělali na SUPu pohon všech kol. Přitom Superb x Prasat x Audi A6 jsou stejný auta. Fakt velká škoda, nemyslíte?

Upraveno od SUP1

prečo nemá 4X4??? Napadlo ma to minule keď som sa nevedel vyhrabat zo záveja a ťahal ma von Passat variant 4motion :(

Superb I nemá 4x4, protože kdyby to vedení VW dovolilo tak mají silnou konkurenci pro Passata a klesne jim prodej. Sice je to stejný koncern ale VW to nedovolí.

Proč škoda nevyrábí dodávku. Něco jako VW Transporter. Protože VW to nedovolí.

A co to tam kuchnout z pašika ten 4x4 ??? představa to je zajimava no :-) Akorát nevim co by nato motůrek např. muj 1,9 jestli by mu 4x4 nedelalo problem trochu kdo ví :-)

Motorově to není problém. Dokonce jsem o tom kdysi přemýšlel do supa a teď o tom předělání přemýšlí do pašíka.

by mě zajimalo co by taková přestavba vše obsahovala určitě výměnu převodovky a implementování kardanu no :-)

Má převodovka ma nalitane jen 90 taců což by zas byla škoda ale na úkor 4x4 :-D :-D

No představa to je zajimavá :-)

.... výměna nádrže

.... není taky vybrání na kardan v podlaze?

.... hm, u OI 4x4 je podlaha v kufru o kousek výš, nebylo by třeba takové úpravy i v SUP-u?

No ved toto je ten problém ak by bol kombi tak tam môžem dať aj ja takéhoto miláčka ale keď tam musíš dať kočík a výbavu pre dieťa tak si skončil. :(

to žralok som zvedavý (mohol by byť na predaj to by bolo)asi aj cena :D

Jedině bys to musel udělat tak jako jsem kdysi viděl v nějakém tuning časopisu,kde jeden šílenec upravil passata a ještě mu udělal i přívěs ze stejného typu auta.Bohužel zatím nemůžu najít obrázek,ale byla to nádhera

Superb není luxusní limuzína. Je to prodlouženej passat, nic víc. :kol-44:

phate ale skodovka to berie ako luxusnu limuzinu ... je to najvyssia rada co ma skodovka ...

EDIT:

a co sa tyka toho 4x4 ja si myslim ze by sa to mohlo dat spravit ... len kto vie kolko to stoji... taka prestavba

Upraveno od Wojnar
Edituj příspěvky.

spiše todle ;)

post-63075-0-97053700-1359476422_thumb.j

Upraveno od jozzi

ano Jozzi to trefil to je přesně on :-D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.