Leden 28, 201312 r Mě se tam vejde pár igelitek a vůbec mi to nevadí No ved toto je ten problém ak by bol kombi tak tam môžem dať aj ja takéhoto miláčka ale keď tam musíš dať kočík a výbavu pre dieťa tak si skončil. to žralok som zvedavý (mohol by byť na predaj to by bolo)asi aj cena
Leden 28, 201312 r Kluci ze se zeptam , nebylo to spise tak ze se naimplantoval predek z supa na kastli pasika ?
Leden 28, 201312 r Ak ten vyrobený vyzerá ako na obrázku tak to nemohlo byť z Passata lebo táto fotomontáž je robená z Octavia combi I
Leden 28, 201312 r Předek je Škoda Superb I a zadní dveře a kufr je VW Passat B5,5. Více info zde. http://www.superb-combi.de/index.htm
Leden 28, 201312 r No ked ho vidím som rád že sa nevyrábal lebo toto by nebolo ono.Je videt že to je zlepenec.
Leden 28, 201312 r SUP je vyroben jako luxusní limuzína, takže tam je kombi nežádoucí a blbost. To je jako udělat BMW 7 v kombíku - taky byl jen nějaký prototyp. Osobně, kdyby se dělal SUP zároveň i v kombi verzi, tak nechci i sedana. Bral bych to jako komerční podraz od výrobce Upraveno Leden 28, 201312 r od SUP1
Leden 28, 201312 r Ale zas taky problem spravit si Supa combi nieje problem .. este by som zemnil budiky a spodok palubovky aby to bolo ako original Superb a samozrejme aj stredovy tunel a dotiahol aj tu ventilaciu do zadu .. no vyzera to tak ze kupim nejakeho Passata buraneho a zlepim nieco... Upraveno Leden 28, 201312 r od Lukas1450
Leden 28, 201312 r http://tuning-skoda....t-v-kazde-verzi je tam i bílej Ty Libore a nejsou i někde i fota jak to předělával ? myslí, že si to sem dával už někdy ? Upraveno Leden 28, 201312 r od stankra6
Leden 29, 201312 r No já si hlavně myslím, že to není SUperb. Spíš je to Prassat a má to jen předek ze Supu. Což jde defakto udělat jednoduše. S minimální zásahem vyměnit haupnu, blatníky(aby seděly světla), světla, haupnu a nárazník a máš Supa v kombíku. Uvnitř palubku a tady si dovolím říct, že možná by seděly i konetkory. Takže ten kombík není žádný šlágr To tedy když už přestavba: Měl jsem A6 4x4. Luxusní nezničitelný pohon všech kol, přední persony stejný se SUPem, takže si pohrávám s teoretickou myšlenkou, proč neudělat Sup 4x4. Tady si myslím, že soudruzi ve škodovce udělali velkou chybu, že neudělali na SUPu pohon všech kol. Přitom Superb x Prasat x Audi A6 jsou stejný auta. Fakt velká škoda, nemyslíte? Upraveno Leden 29, 201312 r od SUP1
Leden 29, 201312 r prečo nemá 4X4??? Napadlo ma to minule keď som sa nevedel vyhrabat zo záveja a ťahal ma von Passat variant 4motion
Leden 29, 201312 r Superb I nemá 4x4, protože kdyby to vedení VW dovolilo tak mají silnou konkurenci pro Passata a klesne jim prodej. Sice je to stejný koncern ale VW to nedovolí. Proč škoda nevyrábí dodávku. Něco jako VW Transporter. Protože VW to nedovolí.
Leden 29, 201312 r A co to tam kuchnout z pašika ten 4x4 ??? představa to je zajimava no :-) Akorát nevim co by nato motůrek např. muj 1,9 jestli by mu 4x4 nedelalo problem trochu kdo ví :-)
Leden 29, 201312 r Motorově to není problém. Dokonce jsem o tom kdysi přemýšlel do supa a teď o tom předělání přemýšlí do pašíka.
Leden 29, 201312 r by mě zajimalo co by taková přestavba vše obsahovala určitě výměnu převodovky a implementování kardanu no :-) Má převodovka ma nalitane jen 90 taců což by zas byla škoda ale na úkor 4x4 :-D :-D No představa to je zajimavá :-)
Leden 29, 201312 r .... výměna nádrže .... není taky vybrání na kardan v podlaze? .... hm, u OI 4x4 je podlaha v kufru o kousek výš, nebylo by třeba takové úpravy i v SUP-u?
Leden 29, 201312 r No ved toto je ten problém ak by bol kombi tak tam môžem dať aj ja takéhoto miláčka ale keď tam musíš dať kočík a výbavu pre dieťa tak si skončil. to žralok som zvedavý (mohol by byť na predaj to by bolo)asi aj cena Jedině bys to musel udělat tak jako jsem kdysi viděl v nějakém tuning časopisu,kde jeden šílenec upravil passata a ještě mu udělal i přívěs ze stejného typu auta.Bohužel zatím nemůžu najít obrázek,ale byla to nádhera
Leden 29, 201312 r phate ale skodovka to berie ako luxusnu limuzinu ... je to najvyssia rada co ma skodovka ... EDIT: a co sa tyka toho 4x4 ja si myslim ze by sa to mohlo dat spravit ... len kto vie kolko to stoji... taka prestavba Upraveno Leden 29, 201312 r od Wojnar Edituj příspěvky.
Leden 29, 201312 r ...kde jeden šílenec upravil passata a ještě mu udělal i přívěs ze stejného typu auta.Bohužel zatím nemůžu najít obrázek,ale byla to nádhera Myslíš něco jako toto: http://forum.skodaho...ost__p__1710354
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.