KubaRS Vloženo 30. Červen 2012 Sdílet Vloženo 30. Červen 2012 Ahoj chtel bych se zeptat jake mate lpg ve felicii.Premyslim o montazi na fel 2001 1,3 MPi 50kw 110tis km.mám nabidku tuto: typ LPG od fa.BRC s řídící jednotkou BINGO s 40litru nadrzi misto rezervy cena 17400kč s dph. nerozumim tomu a tak by me zajimal vas nazor na tuto nabidku. hledal jsem nejake tema ale nic tak se ptam.Diky za nazory a rady Kuba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 1. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2012 Pročti si to tady - odkaz Je to sice v sekci Fabie - Motor, ale řeší se tam všechny Škodovky. A o Feldě tam je taky psáno. Třeba ti to pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaRS Vloženo 1. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2012 dekuju.snad neco vyctu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 1. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2012 Jinak pokud seš od Třebíče dopouručuju kontaktovat uživatele karel.lpg http://forum.skodahome.cz/user/6655-karellpg/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 1. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2012 hlavně si rozmysli investici 17400,- + další nutné náklady které přiznají jen někteří plynaři jak se promítnou do návratnosti atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 1. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2012 Přesně tak. Pokud moc nenajedeš, tak to nemá cenu. Musíš mít roční revize-platíš je, jiný svíčky-někdo je pak mění i častějc, zákaz vjezdu do některejch podzemních parkovišť a parkovacích domů, Atd, atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 1. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2012 pokud nemáš větší nájezd km tak bych to nebral, a ještě někteří montážníci si s tím neví radu když to nefunguje ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaRS Vloženo 1. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2012 jedno auto na lpg uz sem mel ....felicii jeste s rodicema.ale v lpg se moc neorientuju tak se ptam.jinak najezd je pres 1000km mesicne jen do prace nepocitam cesty okolo.takze se to vyplati.od trebice bohuzel nejsem.slo my o nejake postrehy rady a tak okolo montaze.co je dobre co neni a tak,jinak vsem diky za nazory a rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaRvN Vloženo 12. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2012 (editace) Zdar ja mam BRC je to nejaka italská značka, dělali mi to ve Zlíně. Jsem s tím zatím spokojený. Ale odešel mi už motor. bylo to něco s ventilama, oprava stala 2400. ale to nebylo plynem. ale spise spatnym benzinem, protoze jsem ho mel v nadrzi asi i pres zimu. A take je dobre obcas jezdit na benzin, jelikoz plyn je strasne suchy. Sorry za pravopis psal jsem to pozde vecer. Editováno: 12. Srpen 2012, autor: MaRvN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ypsilonx Vloženo 13. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2012 prodám lpg sestavu ted nevím co to přesně je ale bomba má ještě 5roků! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.