Publikováno Červen 30, 201213 r Ahoj chtel bych se zeptat jake mate lpg ve felicii.Premyslim o montazi na fel 2001 1,3 MPi 50kw 110tis km.mám nabidku tuto: typ LPG od fa.BRC s řídící jednotkou BINGO s 40litru nadrzi misto rezervy cena 17400kč s dph. nerozumim tomu a tak by me zajimal vas nazor na tuto nabidku. hledal jsem nejake tema ale nic tak se ptam.Diky za nazory a rady Kuba
Červenec 1, 201213 r Pročti si to tady - odkaz Je to sice v sekci Fabie - Motor, ale řeší se tam všechny Škodovky. A o Feldě tam je taky psáno. Třeba ti to pomůže.
Červenec 1, 201213 r Jinak pokud seš od Třebíče dopouručuju kontaktovat uživatele karel.lpg http://forum.skodahome.cz/user/6655-karellpg/
Červenec 1, 201213 r hlavně si rozmysli investici 17400,- + další nutné náklady které přiznají jen někteří plynaři jak se promítnou do návratnosti atd.
Červenec 1, 201213 r Přesně tak. Pokud moc nenajedeš, tak to nemá cenu. Musíš mít roční revize-platíš je, jiný svíčky-někdo je pak mění i častějc, zákaz vjezdu do některejch podzemních parkovišť a parkovacích domů, Atd, atd
Červenec 1, 201213 r pokud nemáš větší nájezd km tak bych to nebral, a ještě někteří montážníci si s tím neví radu když to nefunguje ...
Červenec 1, 201213 r Autor jedno auto na lpg uz sem mel ....felicii jeste s rodicema.ale v lpg se moc neorientuju tak se ptam.jinak najezd je pres 1000km mesicne jen do prace nepocitam cesty okolo.takze se to vyplati.od trebice bohuzel nejsem.slo my o nejake postrehy rady a tak okolo montaze.co je dobre co neni a tak,jinak vsem diky za nazory a rady.
Srpen 12, 201213 r Zdar ja mam BRC je to nejaka italská značka, dělali mi to ve Zlíně. Jsem s tím zatím spokojený. Ale odešel mi už motor. bylo to něco s ventilama, oprava stala 2400. ale to nebylo plynem. ale spise spatnym benzinem, protoze jsem ho mel v nadrzi asi i pres zimu. A take je dobre obcas jezdit na benzin, jelikoz plyn je strasne suchy. Sorry za pravopis psal jsem to pozde vecer. Upraveno Srpen 12, 201213 r od MaRvN
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.