Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Superba2 za 50.000,- ??? Rozpětí je dáno tím, že se Superb2 vyráběl od roku 2008 až do roku 2015 a v průběhu výroby došlo k vývoji, který přinesl sebou i kessy.  

Vloženo

Tady ale momentálně nejde o dodělání Kessy, ale o to, že Superb II nikdy neuměl při zamčení dotykem na kliku sklopit zrcátka....

Jedině zmáčknutím DO na klíči a to byl jediný důvod, proč člověk musel po tom klíči do kapsy sáhnout.

A to Ferda právě vyřešil.....

:D

Vloženo (editace)

Tohle video snad objasní co dalšího lze na každé kessy u S2 nastavit(někteří prý mají problém si to video pustit):

https://uloz.to/live/!VsC0sjrYzqPB/zrcatka-na-kessy-mp4

To jestli je cena dodělání velká nebo ne. To ať si posoudí každý sám...

Já jsem zde napsal, že to dokážu dodělat a reakce zda dodělávka ja drahá nebo ne mě přijdou zcela mimo téma.

Název tématu je Kessy, tj. hodně obecný a hodně široký. Proto nechápu proč reakce uživatele, který reaguje na můj další příspěvek hned shazuješ s tím, že se zde bavíte o cenně dodělání kessy....pusť si video v mém předchozím příspěvku a nebo raději to samé v tomhle příspěvku, snad pochopíš, že reakce tohoto uživatele byla na místě a jen ho zřejmě nebavilo sledovat Vaše komentáře o ceně a o tom jak to vlastně vůbec nepotřebujete..

Editováno: , autor: ferda25
Vloženo

@ferda25 já jsem nereagoval na to video, ale na to, že dodělání kessy stojí 50K a že mi ta cena přijde neadekvátní vzhledem k tomu, co to přinese. Cosby reagoval na to samé.

A pak @koubapavel2 reagoval tak, že přece nejde o dodělání kessy, ale o to sklápění zrcátek. Navíc, o ceně úpravy těch zrcátek tady není zmínka a 50K to asi nebude, že ne? Proto jsem mu doporučil, aby si to pročetl celé a měl ty souvislosti. Nemyslím si, že by byl někdo tak citlivý, aby to považoval za nějaké shazování. A pokud ano, tak to tak rozhodně nebylo myšleno.

• o 1 měsíc později...
Vloženo (editace)

Včera nastaveno sklápění zrcátek dotykem kessy senzoru na klice na sup2 ve strakonicích, plus spoustu dalších příjemnejch funkcí. Trochu jobovka s kódováním, ale vše funguje, jak má. Díky @ferda25 

Editováno: , autor: Panďák
  • o 1 měsíc později...
  • o 9 měsíců později...
  • o 5 měsíců později...
Vloženo

Ahoj mám dotaz, zda O3 FL má v rámci výbavy Style automaticky Kessy? Dle informací k výbavě Style, ho prý má, ale v konfigurátoru, mi systém Kessy stále nabízí k dokoupení, byť mám zvolen výbavový stupeň Style.

• o 2 měsíce později...
Vloženo (editace)

Ahoj

Mam taky Supa s Kessy a nemuzu si to vynachvalit. Akurat v mycce kdyz na to splicham horkou vodu tak se to zamyka/odemyka.

Nicmene muj dotaz je jestli jde vymenit klasicky vyklapeci klic za neco co se neotevre jak kudla v kapse. Trebars passat/golf a pod

maxresdefault.jpg

Editováno: , autor: tomik103
Novej obrazek
  • o 6 měsíců později...
Vloženo

Ahoj všem. Mám problem s Kessy u Supa. Funguje jen u spolujezdce a na kufru. U řidiče to je mrtvé. Nicméně jak auto umyju, nebo v dešti klika u řidiče začne fungovat. Čím by to mohlo být? Vadná klika, nebo jen nějaký kontakt? Aspoň ať vím po čem jít. Děkuju všem za rady, Tomáš

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Mě pro změnu náhodně nefunguje/funguje Kessy u všech dveří, prostě podle nálady někdy nereaguje a musím tahat dálkové ovládání. Psal jsem to sem, tak už nechci dělat duplicitní příspěvek, kdyby náhodou někdo tušil - byl bych moc vděčný. V servisech si s tím moc neví rady a navrhují výměnu jednotky, sic...

• o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...