mischicka Vloženo 6. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 To rozpětí je podle toho, jestli si koupíš celé nové auto nebo jen půlku :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 Superba2 za 50.000,- ??? Rozpětí je dáno tím, že se Superb2 vyráběl od roku 2008 až do roku 2015 a v průběhu výroby došlo k vývoji, který přinesl sebou i kessy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 Podle mého naprosto nesmyslné.Když to mám-OK,je to fajn,když to nemám,nijak mě to nezatěžuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 První svého druhu. zrcatka na Kessy.mp4 Sklopení zrcátek dotykem už není problém ve Strakonicích nastavit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 7. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2016 osobně nechápu, proč by za tohle někdo vyhodil 50K... Buď to tam je a nebo není a holt se s tím smířím. A nebo auto prodám a koupím za ty samé peníze to samé a líp vybavené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 7. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2016 Přesně a jak říkám,nechybí mi to-vůbec na autech,kde to nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koubapavel2 Vloženo 7. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2016 Tady ale momentálně nejde o dodělání Kessy, ale o to, že Superb II nikdy neuměl při zamčení dotykem na kliku sklopit zrcátka.... Jedině zmáčknutím DO na klíči a to byl jediný důvod, proč člověk musel po tom klíči do kapsy sáhnout. A to Ferda právě vyřešil..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 7. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2016 přečti si celou stránku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 7. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2016 (editace) Tohle video snad objasní co dalšího lze na každé kessy u S2 nastavit(někteří prý mají problém si to video pustit): https://uloz.to/live/!VsC0sjrYzqPB/zrcatka-na-kessy-mp4 To jestli je cena dodělání velká nebo ne. To ať si posoudí každý sám... Já jsem zde napsal, že to dokážu dodělat a reakce zda dodělávka ja drahá nebo ne mě přijdou zcela mimo téma. Název tématu je Kessy, tj. hodně obecný a hodně široký. Proto nechápu proč reakce uživatele, který reaguje na můj další příspěvek hned shazuješ s tím, že se zde bavíte o cenně dodělání kessy....pusť si video v mém předchozím příspěvku a nebo raději to samé v tomhle příspěvku, snad pochopíš, že reakce tohoto uživatele byla na místě a jen ho zřejmě nebavilo sledovat Vaše komentáře o ceně a o tom jak to vlastně vůbec nepotřebujete.. Editováno: 7. Prosinec 2016, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 8. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2016 Na tom videu jsi ty??Už bych Tě nepoznal :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 8. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2016 @ferda25 já jsem nereagoval na to video, ale na to, že dodělání kessy stojí 50K a že mi ta cena přijde neadekvátní vzhledem k tomu, co to přinese. Cosby reagoval na to samé. A pak @koubapavel2 reagoval tak, že přece nejde o dodělání kessy, ale o to sklápění zrcátek. Navíc, o ceně úpravy těch zrcátek tady není zmínka a 50K to asi nebude, že ne? Proto jsem mu doporučil, aby si to pročetl celé a měl ty souvislosti. Nemyslím si, že by byl někdo tak citlivý, aby to považoval za nějaké shazování. A pokud ano, tak to tak rozhodně nebylo myšleno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panďák Vloženo 9. leden 2017 Sdílet Vloženo 9. leden 2017 (editace) Včera nastaveno sklápění zrcátek dotykem kessy senzoru na klice na sup2 ve strakonicích, plus spoustu dalších příjemnejch funkcí. Trochu jobovka s kódováním, ale vše funguje, jak má. Díky @ferda25 Editováno: 9. leden 2017, autor: Panďák 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stadb23 Vloženo 22. Únor 2017 Sdílet Vloženo 22. Únor 2017 Dobry vecer, chcel by som vediet či sa to bezklucové odomykanie aj vypnut , nakolko sa bojim kradeze vozidla.Jedna sa o Octaviu 2015. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pleskinger Vloženo 18. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2017 dobry,potreboval by som pravu klucku s kessy nemozem nikde najst a nie som si isty ci bude pasovat s passatu moze mi niekto poradit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam Hofman Vloženo 29. Květen 2018 Sdílet Vloženo 29. Květen 2018 Ahoj mám dotaz, zda O3 FL má v rámci výbavy Style automaticky Kessy? Dle informací k výbavě Style, ho prý má, ale v konfigurátoru, mi systém Kessy stále nabízí k dokoupení, byť mám zvolen výbavový stupeň Style. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 29. Květen 2018 Sdílet Vloženo 29. Květen 2018 ano, Kessy je v zakladu u style. to, co ti nabízí konfigurator, je vlastne navíc Alarm ("Kessy s Alarmem") Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomik103 Vloženo 24. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2018 (editace) Ahoj Mam taky Supa s Kessy a nemuzu si to vynachvalit. Akurat v mycce kdyz na to splicham horkou vodu tak se to zamyka/odemyka. Nicmene muj dotaz je jestli jde vymenit klasicky vyklapeci klic za neco co se neotevre jak kudla v kapse. Trebars passat/golf a pod Editováno: 24. Srpen 2018, autor: tomik103 Novej obrazek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomSup Vloženo 14. Březen 2019 Sdílet Vloženo 14. Březen 2019 Ahoj všem. Mám problem s Kessy u Supa. Funguje jen u spolujezdce a na kufru. U řidiče to je mrtvé. Nicméně jak auto umyju, nebo v dešti klika u řidiče začne fungovat. Čím by to mohlo být? Vadná klika, nebo jen nějaký kontakt? Aspoň ať vím po čem jít. Děkuju všem za rady, Tomáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wlko Vloženo 6. Květen 2019 Sdílet Vloženo 6. Květen 2019 Mě pro změnu náhodně nefunguje/funguje Kessy u všech dveří, prostě podle nálady někdy nereaguje a musím tahat dálkové ovládání. Psal jsem to sem, tak už nechci dělat duplicitní příspěvek, kdyby náhodou někdo tušil - byl bych moc vděčný. V servisech si s tím moc neví rady a navrhují výměnu jednotky, sic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 22. Květen 2019 Sdílet Vloženo 22. Květen 2019 Možná úplná blbost, ale nejsou zlomený (nalomený) dráty v kabelovém svazku předních (pravých či levých) dveří? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.