rolfik Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 Zdravím, poslední dobou se mi stává (ne pokaždé), že když nastartuju, tak je po pár vteřinách slyšet zvuk, jak kdyby se něco rozběhlo později. Stává se to, i když je motor studenej, tak si myslím, že to třeba ventilátor chlazení není. Nemám klimu tak na klíňáku je jen alternátor a ten nevím jestli by to nemohl dělat on. Pak mě napadla ještě vodní pumpa, ale ta by se musela jedině protočit. Mám motor 1,4 16V 55kW BKY. Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 28. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2012 Nechápu jak to myslíš, ale nemůže to dělat startér? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolfik Vloženo 28. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2012 Řekl bych, že startér to nedělá, ale jistě to nevím. Ten zvuk se ozve až chvilku po nastartování a přirovnal bych ho zvuku, jak když se rozběhne elektromotor a trvá tak sekundu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0007 Vloženo 28. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2012 servo cerpadlo? (jen takovy vterinovy tzzzzt?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolfik Vloženo 28. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2012 Jo je to něco takovýho, tak že by to bylo čerpadlo od serva? Ale nikdy dřív to nedělalo, až teď poslední dobou, tak jednou za deset nastatování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 29. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2012 Dělá mi to asi to samé a již řadu let, takový elektronický zvuk, mně to trvá někdy sekundu a někdy třeba i 5. Servo jsem se si také myslel, pak jsem tu kdysi našel ten zvuk nahraný v mp3 a bylo u něj uvedeno, že je to snad něco se řízením ventilů..? už si to bohužel nepamatuji přesně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 29. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2012 Není to náhodou přestavení klapky topení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 29. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2012 Ako píše psurn, je to zvuk ventilov, kým čerpadlo natlačí olej do rozvodu ventilov. Robí to aj mne. Od začiatku ako mám Fabiu. 6 rokov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0007 Vloženo 29. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2012 klapku topeni by se mohla poznat, ma se otocit s razenim zpatecky. nekecam? zacouvat, vypnout motor, vyradit, nastartovat, dat jednicku, bzzzt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.