Dix1 Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Na OII FL jsou slevy 8-9%,víc nedávají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodbine Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 (editace) Mně u Porsche v Plzni řekli, že na RS jsou schopni dát maximálně 10 %, pokud by se platila hotově. Editováno: 19. Říjen 2009, autor: Woodbine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Před 2 lety 1.9 Tdi Elegance a xenon sleva 12%. Samohýl Zlín.. Vista car ma taky super ceny. 10% není nereálných Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EMAN VRS Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Zajímavé.... ID mojí konfigurace:11590776 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.8T Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 černý auto bych si už nikdy nekoupil - je to neskutečná sauna a ještě že alespoň mám i zadní okna v elektrice abych mohl první kilometry větrat všema 4 oknama do přijatelna než začne působit klima.... Když svítí... přijdeš k autu, pootvíráš všechny dveře a větráš... to se nedá.... měl jsem modrou O1 a je to rozdíl obrovský...... máš černou a tak víš o čem mluvím.... Xenony jsou fajn, ale je to nejkradenější díl octavií..... sportpaket, sportovní podvozek a 17 je fajn, ale není to pro každého - je to dobrý kostitřas a nulový komfort a velký valivý hluk od kol....... nesmíš mít moc plomby v zubech jinak o ně přijdeš.... O mnoho drsnější než VRS..... asi budeš to 1,9 čipovat, ale svez se s.... uvidíš že celkový jízdní dojem je úplně jinde a žádný čip nemůže zachránit..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.8T Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 BMW je v tvé situaci nesmysl..... ceny všech dílů a pojistek jsou naprosto astronomické.... v rv 2002? To už je z každého auta tak akorát vrak... Francouze určitě ne! Mám kámoše co kupovali NOVÉ 307 a Megane a sami tvrdí že to byl nejhorší kup jejich života.... Octa dobrý, ale pokud tě tlačí finance a máš limit snažil bych se za ty peníze o co nejmladší ročník - takže Fokus combi ale v benzínu.... Nafta/benzín se vyrovnává někde kolem 30 000 a pokud se to má VYPLATIT musíš najet alespon 50 000.... Pokud na naftě ročně ušetřím ročně 10 000kč nepovažuji to za adekvátní riziku závažných poruch typu vstřiky, čerpadlo, turbo.... U 1,6 benzínu nic takového nehrozí..... Navíc cena bude opět díky naftománii zase o 20-30 nižší, nebo zase o rok novější auto.... Navíc mladý ročník tě ochrání před dalšími investicemi danými časem - výfuk rezne, baterka stárne.... gumy na podvozku puchří a stárnou... Klima automatická/manuální - jaký je v tom rozdíl... akorát si otočím kolečkem, ale automatické v octách se kradou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EMAN VRS Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Tak doplnit jsem si doplnil :-D Jinak černé auto doma mám tak jak říkáš, teda měl jsem, teď jsem ho dal manželce a jezdím obyčejnou půjčenou fábkou :-D Černá je taky náročná na údržbu, ale je to nejkrásnější barva, nemůžu si pomoct. Manželka má na FRS 17" OZ s profilem 40 takže plomby již nevlastním. No uvidíme, už se docela těším na nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 EMAN VRS: V PDF tu konfiguraci nemáš ? Z toho ID nevím,kde to mám zjistit.Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:Petr Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 ID by mělo stačit přidat do odkazu který vyhodí Škoda konfigurátor v posledním kroku jako náhled při tisku .pdf jestli se nepletu. Mělo by to být toto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gooorila Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Díky za tipy. Koupil jsem tedy dnes O2. Je z bazaru, nafta, na budících 150k, rok 2006 (9tý měsíc, takže už skoro 2007). Za 240k i se zimníma kolama. Bílá barva mi nevadí, jen když bude auto jezdit dobře, takže snad OK. Sice jsem hned při první jízdě narazil na problém, že se mi někdy při řazení jakoby zastavil spojkový pedál ve chvíli, kdy jsem jej zašlápl k podlaze a zůstal tam asi sekundu, ale musím kouknout, jestli to není třeba kobereček, nebo nějaká taková blbost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EMAN VRS Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Ano, to je přesně ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Zítra se ti zeptám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EMAN VRS Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Děkuji :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.8T Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 No jo máme stejný vkus..... jako by té mojí z oka vypadla... samo černá je prostě 1A barva a pořádný kola k tomu... Ten sportpaket.... sedadla... to si blahořečím kdykoliv do toho sednu... Jenom ty xenony - svítí skvěle, ale pražáci si prostě některé věci dovolit nemůžou..xenony, amundsena... a ještě je ty kreténi neodpojí ale uštípnou kabelový svazek.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EMAN VRS Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Tak to jsou vážně kreténi. To já bych do prahy autem nejel :-D Jsem magor ale nejel:-) Služebně to jooo, to mě netrápí. Jsem naštěstí z vesnice a parkuju v zabezpečené garáži. Jo a navíc tam budu mít ještě COLUMBUSE, toho dodá cosby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 V Praze se krade z OII FL navigace,xenony a airbag řidiče. EMAN VRS:Známý může jenom 9%,pokud je to leasing,tak jde jít níž,ale jinak 9%.Pak ještě podle zákaznické skupiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 nebylo by lepší už vzít 1.6 TDI CR? http://magazin.auto.cz/testy/skoda-octavia...zny-masovy.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 V něm jsem jel dvakrát a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EMAN VRS Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 hmmm low-endový turbodiesel? Nevím, nevypadá špatně, nejspíš mi jen vadí pocit toho, že to není 1.9.. Ale v tomto případě je to jen o pocitu :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RemyZero Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Díky za tipy. Koupil jsem tedy dnes O2. Je z bazaru, nafta, na budících 150k, rok 2006 (9tý měsíc, takže už skoro 2007). Za 240k i se zimníma kolama. Bílá barva mi nevadí, jen když bude auto jezdit dobře, takže snad OK. Sice jsem hned při první jízdě narazil na problém, že se mi někdy při řazení jakoby zastavil spojkový pedál ve chvíli, kdy jsem jej zašlápl k podlaze a zůstal tam asi sekundu, ale musím kouknout, jestli to není třeba kobereček, nebo nějaká taková blbost. Zdravim...gratuluju a ať Ti OII dobře slouží a přeji ať najezdíš ještě spoustu km bez poruchy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Díky za tipy. Koupil jsem tedy dnes O2. Je z bazaru, nafta, na budících 150k, rok 2006 (9tý měsíc, takže už skoro 2007). Za 240k i se zimníma kolama. Bílá barva mi nevadí, jen když bude auto jezdit dobře, takže snad OK. Sice jsem hned při první jízdě narazil na problém, že se mi někdy při řazení jakoby zastavil spojkový pedál ve chvíli, kdy jsem jej zašlápl k podlaze a zůstal tam asi sekundu, ale musím kouknout, jestli to není třeba kobereček, nebo nějaká taková blbost. nech si auto protuknout ve skodovce podle VIN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wollf Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 Zdar borci,za kolik se da poridit II octavka v TDi? Tak ten rok 2005/06?Aby to melo 4el.okna a klimatronik?Kdyztak hodte i naky odkazy..dikec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 www.tipcars.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom336 Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 Viděl jsem za 190 tisíc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 Zdar borci,za kolik se da poridit II octavka v TDi? Tak ten rok 2005/06?Aby to melo 4el.okna a klimatronik?Kdyztak hodte i naky odkazy..dikec Prověřený vozy!!! http://www.vyzkouseno.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.