zajdixs Vloženo 24. Květen 2011 Sdílet Vloženo 24. Květen 2011 šulda: jakým způsobem si kupoval? jel sis tam vybrat nebo nechal vybrané auto dovést? -kvalitou tam budou auta asi lepší, ale co ceny? sniper: jo, máš pravdu, jedna tam taková je, proč 1.8? ideální střed spotřeby a výkonu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 24. Květen 2011 Sdílet Vloženo 24. Květen 2011 No měl jsem možnost se projet a byl jsem nadšen. Dá se jezdit za 7/100km a taky za 10. Kdybych minulý rok nekoupil, tu svoji tak bych se koukal po tomto motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajdixs Vloženo 24. Květen 2011 Sdílet Vloženo 24. Květen 2011 No měl jsem možnost se projet a byl jsem nadšen. Dá se jezdit za 7/100km a taky za 10. Kdybych minulý rok nekoupil, tu svoji tak bych se koukal po tomto motoru. Aha, tak to díky za tip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hunterkyjov Vloženo 24. Květen 2011 Sdílet Vloženo 24. Květen 2011 kvalitou jsou tam lepsi aute jezdi es po luxusnich cestach ale cenou tam jsou drazsí jak u nas . skodovek si tam cenijou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 24. Květen 2011 Sdílet Vloženo 24. Květen 2011 (editace) Mě s tím pomáhal člověk kterej už jich odtud pár dovez. Vybrali jsme a mohl sem jet s ním ale zrovna mi to časově nevyšlo ale věřil sem tomu protože sem mluvil z lidma který od něj O II mají. Jasná historie, poctivej počet km, jezdí to tam na dobrý palivo a vůbec, oni se tam nesnižují k tomu k čemu tady u nás. Vlastně mi vyřídil ůplně vše, já jen přebral naleštěný a vevnitř vyčištěný auto který sem si samozřejmě měl čas vyzkoušet. Když ho vyděl otec mojeho kamaráda kterej se snad s autem i miluje :'> Jeho auto je po pěti letech jako nový, leštího, čistí, masíruje a já nevím co ještě tak povídá “ty šuldo, to je jak nový“ a pak mě dorazil větou - To víš když se o to někdo stará jako já :'> Ale to už sem trochu odbočil, pardón. No co se ceny týká tak s opravama a doděláním nějaký výbavy, nejsem náročnej ale co sem chtěl byl Tempomat, JumboBox, přední okna v elektrice, MaxiDot, Handsfree a samozřejmě klimu. Tempomat (dodělanej prvním majitelem), handsfree, climatic a přední okna v elektrice už byly, sem 55tkč pod 280tkč. Motor BKC a tam měly nějakej problém v sérii takže byl v garanci vyměněn za novej a já to koupil 176tkm najeto auto a 73tkm motor. Měl sem z toho drobet vítr ale jak se ukázalo, i podle odborníka, zbytečně. Klep, klep Editováno: 24. Květen 2011, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grey Vloženo 24. Květen 2011 Sdílet Vloženo 24. Květen 2011 Hmm ,ta 1.8 TSicko by nemusela bejt vubec spatna. Kdybych se mel rozhodnout pro jinou motorizaci, asi bych sel taky do tohohle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajdixs Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 šulda: takový kup by se mi líbil Bohužel v blízkosti nemáme člověka, který by měl s dovozem zkušenosti a na netu je spousta firem, těžko vybrat tu spolehlivou a tu, co tě nesedře z kůže Ten člověk, se kterým si nakupoval to dělá jen jako pro kamarády nebo se tím živí a má třeba web? Máte pravdu, ta 1.8 TSi bude asi nejlepší volba. Tchán má 1.6MPi, spotřeba sice úžasná, ale na kombika by to bylo asi dost líné Ty 1.6 jsou navíc stejně většinou ve výbavě ambiente a my bychom raděj spíš elegance. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 Web nemá, je po tatíkovi automechanik a mají u nás servis, takhle si jen přivydělává navíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hunterkyjov Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 1.8 tsi elegance z najezdem do 150 asi nesezenes do 280 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grey Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 Ale jo, da se. http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/skoda/octavia/8305040 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 U nás se dá a těch 40tkm je určitě poctivejch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grey Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 Njn, s tim se musi v cechach pocitat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajdixs Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 grey jo, to auto je fajn, akorát nesplňuje podmínku el. oken, děsí mě představa, že si děti vzadu budou otvírat okno, jak se jim zlíbí, takže kliky nepřichází v úvahu. Tenhle požadavek to právě snad nejvíc komplikuje šulda kde je to "u vás" ? no mě docela zaujalo i toto Jako kdybychom upustili od těch el. oken, tak bychom snad za tu cenu mohli sehnat i O2 ve faceliftu, co tak koukám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 Musím říct, že ten odkaz co jsi sem dal - je zajímavý. Ale jelikož říkáš o dětech tak v bílém interiéru asi nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajdixs Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 Sniper hehe - dala, jsem žena přesně, to jediné mě štve, že by to bylo hned samý flek. Ale vypadá to božsky Koupím auto a děti budou chodit pěšky nebo je střím do kufru, ten je černý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 Děti prodej a kup RS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grey Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 to:zajdix..ta octavka je ve vybave eleganc, takze by mela mit vsechny okna v el., ale to je jedno ty km. jsou fakt trosku divny ...jinak s tim RSem to je good idea Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hunterkyjov Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 ta cena je dost malá od nas bych auto nekupoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grey Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 JJ kdybych kupoval ojetinu, tak bych se asi take poohledl u nasich sousedu.I kdyz jsem nekde slysel nebo cetl, ze se tam zacina rozmahat ta sama nerest, jako u nas, takze opatrnosti treba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 (editace) Za tu rozpínající se neřest můžou soudruzi s Ukrajiny a Polska ale ty naštěstí poznáme šulda kde je to "u vás" ? Když udávám na fórech bydliště tak “Tam kde se vrány otáčejí“ máš to v SZ Editováno: 25. Květen 2011, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grey Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 To mas pravdu, jeste ze maji sve charakteristicke rysy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajdixs Vloženo 26. Květen 2011 Sdílet Vloženo 26. Květen 2011 No já si moc nedovedu představit jet do Německa kupovat auto. Určitě je to lepší než tady, ale jazyk neovládáme ani jeden a nikoho, kdo by tam kupoval a tudiž už měl zkušenost, v okolí nemáme. To mi přijde asi větší risk než koupit tady nějakou omlazenou ojetinu A co firmy, co teda mají auta z dovozu a specializují se na to? Je nějaká, kterou byste doporučili pro kup? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 26. Květen 2011 Sdílet Vloženo 26. Květen 2011 To nedoporučuju. Že by jste v okolí 50km nesehnali nikoho kdo by s váma jel a vše zařizoval. Mě stačí okruh 20km a napočítám všechny prsty na rukou Ale samozřejmě i u nás se dá sehnat dobře ale je to boj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajdixs Vloženo 26. Květen 2011 Sdílet Vloženo 26. Květen 2011 To nedoporučuju. Že by jste v okolí 50km nesehnali nikoho kdo by s váma jel a vše zařizoval. Mě stačí okruh 20km a napočítám všechny prsty na rukou Ale samozřejmě i u nás se dá sehnat dobře ale je to boj No, zkusíme zapátrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HTP 12V Vloženo 26. Květen 2011 Sdílet Vloženo 26. Květen 2011 Já bych ty auta v Německu zas tak nepřeceňoval, o tolik lepší to zase nebude. Určitě jich spousta v tamních bazarech budou firemní po ukončeném leasingu jako u nás. Kdo má čas, vybere si dobře i v ČR. Já bych se taky v Německu nedomluvil, ani v tom papírování při dovozu se nevyznám, nikoho známého nemám, kdo by tam se mnou jel. Takže jsem vzal auto ze Škoda plus. Taky na to nemám čas, abych trávil čas ježděním po Německu a sháněl auto. Vzal jsem tedy auto po operativním leasingu, servisováno to bylo u Klokočky (záznamy v databázi Škoda o servisu, kilometry sedí). Najeto má do 150 000km, takže dalších minimálně 100 000km ten motor musí bez problémů vydržet, stočené to není. Motor chytá okamžitě jak ve velkých mrazech, tak i teplý motor, olej moc nežere, za 8000km ho moc neubylo, motor táhne relativně dobře (ikdyž čip by to sneslo ) Nějaký ten šrám z provozu sice na karoserii je, ale to jsem viděl při koupi a cena s ohledem na výbavu Elegance byla velice slušná, tak jsem to vzal i s těma šrábmama. Sice mi odešel klimakompresor, to zamrzelo a nedávno jsem musel měnit váhu vzduch a žhavičky,, to ale není finančně žádná katastrofa a je to běžné. Počítám, že si to auto nechám tak pět let a půjde do světa, neprodělám na tom tolik, jako když bych kupoval nové. Taky u těhhle aut po ukončeném leasingu je dost velká pravděpodobnost, že nebylo bourané, nebo se ho majitel zbavuje kvůli nějaké skryté závadě. Ty auta normálně do poslední chvíle jezdily. Auta z dovozu kupovaného u nás v bazaru bych se bál víc, je podstatně větší pravděpodobnost, že to bylo bourané, stočený tachometr, kradené a pod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.