Pawouk Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 Hm, ty rozvody si hlídej. Od kdy se dával kryt nevím - sám o sobě je k ničemu, protože je potřeba mít kabely v chráničkách, ten kryt je totiž nezakryje úplně. Ale tady bych s ochranou kabelů nepočítal. O žádných posílených kabelech u tohoto motoru jsem nikdy nic neslyšel - co tím myslíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 No od nějake doby se už prej nedaval ten kryt a byly posilene obaly kabelů. Ale nevim kde jsem to už četl. Musim mrknou v servisu zda to už nové rozvody nemá. Popřipadě dostane nové. Neni to taková drahá záležitost. Jinak sem byl zaskočenej jak je v Octavii 1.2 tsi tichoulinká. Po startu jsem koukal na budiky zda vůbec motor běži. Přišti tyden jde hned na olej a filtry do autorizáku =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 Kryt se dával tuším od roku 2012, chráničky až někdy ke konci, čili cca od konce 2012, či spíše počátkem 2013. Odesláno ze smartphonu Sony Xperia™ Z3 přes Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 Jo, tak nějak to bylo. Nakonec tam byl kryt + chráničky. Jestli si to dobře pamatuji, tak je ovšem nějaký problém s montáží na motory, kde to původně nebylo. Určitě by se to někde našlo v motorové sekci FII. Ale už je to dávno, tak je možné, že si to s něčím pletu. Pokud budeš kontrolovat rozvody, tak je nutné se pídit po tom, zda již byla osazena sada rozvodů včetně ozubených kol. Pak už by neměl být problém. Pokud měnili jen řetěz s napínákem, časem tě výměna znovu nemine. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 (editace) Rozhodně půjdu po tom zda je tam posledni verze. Pokud ne tak v blizke době bude. Má najeto 80 000 km tak tam třeba už budou... Editováno: 4. Květen 2016, autor: lukino200 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enemy5 Vloženo 5. Květen 2016 Sdílet Vloženo 5. Květen 2016 Novy kryt motoru se daval myslim od roku 2012 nebo od MR2013. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 5. Květen 2016 Sdílet Vloženo 5. Květen 2016 Tak Octavečka je doma =) no proti fabii super svezeni. Vykonově i 1.2 TSI zcela postačuje. Zitra jdu do servisu zjistit jaky jsou tam rozvody. Podle VIN kodu by to mělo jit zjistit že? Když nebudou ty nové tak ji necham udělat nejnovějši rozvody a bude klidek =) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 7. Květen 2016 Sdílet Vloženo 7. Květen 2016 (editace) Tak řetěz mám s pismenem A. Takže za 14 dni jde na montáž posledni řady rozvodů tedy Bečko se širšim kolem a řetězem. Prý to zvládnou do deviti tisic i se servisni kontrolou =) Editováno: 7. Květen 2016, autor: lukino200 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Květen 2016 Sdílet Vloženo 7. Květen 2016 No a budeš mít pokoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 8. Květen 2016 Sdílet Vloženo 8. Květen 2016 Přesně tak =) jinak jsem s 1.2 TSI v Octavii fakt spokojenej. To tichoučko všude a furt jede fakt pěkně =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 8. Květen 2016 Sdílet Vloženo 8. Květen 2016 to je prima, tak to má být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 8. Květen 2016 Sdílet Vloženo 8. Květen 2016 (editace) Myslel jsem že budu chipovat.Ale kašlu na to. Fakt jsem nepočital s tim že pojede tak hezky. Soudruzi maji asi dobře zpřevodováno =) Editováno: 8. Květen 2016, autor: lukino200 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vokys1 Vloženo 7. Červen 2016 Sdílet Vloženo 7. Červen 2016 Zdravim mam moznost koupit O2 kombi od byvaleho kolegy s motorem 1.8T ale nikde jsem nenasel ze se tam tento motor daval. Bastl by to nemel byt jezdilo to do autorizaku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 7. Červen 2016 Sdílet Vloženo 7. Červen 2016 Tak asi snad TSI, žádná jiná jednaosmička se do OII nedávala. Odesláno ze smartphonu Sony Xperia™ Z3 přes Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vokys1 Vloženo 7. Červen 2016 Sdílet Vloženo 7. Červen 2016 Pry to TSI neni. Jeho tchan vede Škoda autosalon/autoservis tak snad to poznají. Uvidím až k tomu dostanu nějaké podklady VIN a pod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 7. Červen 2016 Sdílet Vloženo 7. Červen 2016 1,8T se dával do jedničkových oktávek a supů. Do dvojkových 1,8TSI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 7. Červen 2016 Sdílet Vloženo 7. Červen 2016 Pry to TSI neni. Jeho tchan vede Škoda autosalon/autoservis tak snad to poznají. Uvidím až k tomu dostanu nějaké podklady VIN a pod.Tak pokud má co dočinění se servisem /salonem Škoda, tak to na tutovku neví.Nicméně pokud je to 1,8 a je to dvojková Octávka, jak už bylo psáno, jiný, než TSI motor v této kubatuře neexistuje. Odesláno ze smartphonu Sony Xperia™ Z3 přes Tapatalk 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 7. Červen 2016 Sdílet Vloženo 7. Červen 2016 tak to bude fsi 2.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 7. Červen 2016 Sdílet Vloženo 7. Červen 2016 Nebo 1,6 Odesláno ze smartphonu Sony Xperia™ Z3 přes Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vokys1 Vloženo 8. Červen 2016 Sdílet Vloženo 8. Červen 2016 Taky bych radeji O2 s 1.6 mpi. To do mesta na vozeni deti a nakupu staci. Je tu nekdo kdo umi skontrolovat VIN ve skodovce a mit vsechny podrobnosti ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 8. Červen 2016 Sdílet Vloženo 8. Červen 2016 1,6 se dělala i v FSI se 115 koňmi Odesláno ze smartphonu Sony Xperia™ Z3 přes Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vokys1 Vloženo 8. Červen 2016 Sdílet Vloženo 8. Červen 2016 to vim ale temer vsude FSI motory haní ze MPI jsou lepsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 8. Červen 2016 Sdílet Vloženo 8. Červen 2016 Tak MPI je vesměs doživotní držák, tam se toho nemá moc co po.. Odesláno ze smartphonu Sony Xperia™ Z3 přes Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vokys1 Vloženo 10. Červen 2016 Sdílet Vloženo 10. Červen 2016 Tak nakonec ta O2 byla samozrejme 1.8 TSI. Jelikos ale to ma natoceno pres 300+tkm a volba toho motoru do mesta neni uplne idealni tak jsme nakonec toto auto nevzali. Včera jsem objevil O2 1.6 MPI ambition rv 2007 15 km od baráku a dneska jsem ji okoukli a nakonec se domluvili na její koupi. Takže jdu hledat FAQ k autu at tu nespamuju na 4u / asi stejne asi budu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 10. Červen 2016 Sdílet Vloženo 10. Červen 2016 proc neni 1,8tsi idealni do mesta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.