VAG BoBo Vloženo 31. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2012 (editace) Zdravím všechny, bylo mi řečeno že tenhle díl 045109479B Fabie 1,9/74KW PD kód motoru ATD r.v. 01 nemá. Podle ETKY má, podle prodejce a VIN také má, mechanik tvrdí že to tam nebude. Poradí mi někdo tady? Editováno: 1. Srpen 2012, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladio Vloženo 31. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2012 Prave ATD motor ten napinak ma, ta druha, myslim ATR aalebo ATX verzia ho uz nepouziva, Vraj sa daju rozvody zamenit, ja som tak vsak nerobil, kupoval som ake tam patria. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 31. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2012 Zhod kryt rozvodov a pozri sa ci tam je napinak alebo nie je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 31. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2012 (editace) ??? Editováno: 3. Srpen 2012, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 1. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2012 Ja mam vzdy PRAVDU. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 2. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2012 rv. 2001 tam ten napínámk -. tlumič vybrací řemena má na 100% ...je to specialita starých PD s intervaly rozvodů 90tkm, jde to přeházet na novější typ rozvodů = levnější rozvdoy s intervalem 120tkm + bez tohoto tlumiče - napínáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 2. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2012 Dík, konečně pořádná rada, nevíš za které to jde zaměnit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 2. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2012 ty máš v autě staré OEM 038 198 119, nové jsou OEM 038 198 119 A (ASZ, AXR, tuším i BLT motory)....aby jsi je mezi sebou zaměnil, musíš dát zadní kryt rozvodů z novější verze (do něj převrtat díru pro kladku), ubrousit a vyhnout krycí plech a použít i vodní pumpu z novější verze rozvodů...někde jsem to tu už celkem rozepisoval...výhodou je interval a krom počáteční investice za ten zadní kryt rozvodů (500,-) tam není ten bazmek, a sada rozvodů i pumpa je výrazně levnější...mě celé rozvody i s tím plechem vyšly na tuším 3300,- , origo stará sada by mě vyšla na nějakých 4200,- a to bych měl ještě kratší interval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 2. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2012 Dík, pohledám to kde jsi o tom psal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2012 myslím,že kibi to opisuje tu http://forum.skodahome.cz/topic/7751-vymena-rozvodu-tdi/page__fromsearch__1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 3. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2012 Děkují LIBERO, ty tady máš hodně dobrý přehled. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 3. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2012 (editace) Zhod kryt rozvodov a pozri sa ci tam je napinak alebo nie je. Hm zase taková rada, když budu chtít sundat spodní kryt rozvodu, tak abych rozebral půl auta. Ptal jsem se proto, abych věděl jestli to tam je. Když rozeberu auto a uvidím to, tak je bezpředmětné zatěžovat tohle fórum, touhle otázkou. Tak že všem ostatním děkuji za odpověď. Editováno: 3. Srpen 2012, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 3. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2012 Děkují LIBERO, ty tady máš hodně dobrý přehled. vieš čo ma to stojí síl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jandax Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 Ahoj mohl by jste se mi někdo mrknout jaké rozvody tam mám podle ETKY? Blížím se ke 180tkm tak nevým jaký mám obědnat. vin: TMBHS46Y133704423 Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.