Under Vloženo 19. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2012 Tak kde je ten opilec a vandal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2012 Ja uz nepiju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 19. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2012 To bylo na mě. Drzoun jeden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2012 Under uz je nabeton zas pod obraz a ja za chvili koncim sihtu a doma v lednicce me ceka par nadherne orosenych kousku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 20. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2012 V ledničce na mě čeká vychlazený Jameson. Samozřejmě, že čistý, bez míchání s kolou atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2012 By sis dal pokoj pred vanocema , manzelka by mela radost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 20. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2012 A čí manželka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2012 Tvoje , pokud nejsi zenaty tak mas dispenzu , hlastej kolik jatra dovoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 20. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2012 Já žádnou nemám. To bych dopadl jako např. Ty. Raději si dej pivo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2012 Ja jsem taky stastne svobodny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 22. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2012 Jsem se včera a vypadá to, že jsem ten konec světa přežil sám. Tak je tedy pravda, že ožralej má štěstí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2012 Nam se vcera rozbila v praci flaska rumu tak prosim vsehny pritomne o minutu ticha a chvili rozjimani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2012 tak zrovna s rumom som od určitej doby (PVS) vysporiadaný ...povyšovačka urobila svoje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarisek Vloženo 23. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2012 a vod toho tu máme moudrý poučky: co se v mládí ...., ve stáří jako když .... jinak taky sem včera dopadl obdobně jako Pán moří... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2012 Me po vcerejsku jeste boli zluc a jatra a buchvi jake ja mam jeste organy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarisek Vloženo 23. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2012 odcházím, se společensky znemožnit... (léčit nachlazení), léčba jasná, úspěšnost nejistá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 Včera chlastal snad každej a tady prázdno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 Už jsem zde ... ale zjistil jsem že s treningem už ty rana nejsou take špatne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 O tom to je. Když chceš hrát ligu tak musíš taky trénovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 snažim se jak mužu ,ale nak jatra si stěžujou , ale to bude tim šampusem , takove ty bublave věci mi nak škodi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 Ještěže slivovice a hruškovice nebublá. Tedy když je namražená a nemyslím výrobní proces. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 aaa, tak slivovičkou jsem se přikrmoval do pulnoci ,ale pak to pokazily ty bublinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 Zase tady piju sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 Ja musel prozatim prestat , tedka jen slintam kdyz prohazim v tescu kolem regalu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 To ti nezávidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.