Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj vsem,

chtel bych vas pozadat o radu. Prvne bych ale chtel poukazat na to, ze jsem ve srovnani s prisvovatelama tady na foru co se aut tyce uplna lamka....

Mam FL O II (01/2012). Mel jsem v aute puvodne radio Stream. To jsem logicky ihned vymenil za Bolero :)

Bolero jede jak z praku, vse v pohode. SD karta, CD menic atd, ovladani telefonu, podsviceni, vse ok.

Jediny zadrhel je v prehravani audia z BT sady od skodovky. Po prvnim sparovani telefonu s BT sadou se mi na maxidotu objevi ikona telefonu, sila nabiti baterie telefonu a ikonka audio prehravace. Telefon jako takovy funguje v pohode, jde i v poradku ovladat pres Bolero, i tel. seznam se stahne.

Problem nastane ve chvili kdy chci prehrat jakoukoliv hudbu, nebo pustit zvuky z navigace z mobilu do audia auta.

Kdyz behem parovani necham hrat na telefonu hudbu, telefon prestane po sparovani hrat ze sveho repra, jakoby hral do BT. Ale v aute nic nehraje. Pokud po vypnuti zapalovani opet pripojim uz sparovany telefon, neobjevi se uz ani na maxidotu ikona prehravace (objevi se jen sila baterie, a telefonu), a pri spusteni hudby v telefonu, telefon hraje jen ze sveho repra. Jakoby uz ani nepoznal ze ma hrat do BT...

Zajimave je, ze na Boleru ve vrchni casti displaye je tlacitko BT-Audio stale zasedle (i kdyz v setupu Bolera BT Audio povolim)...

V aute mam podle vseho pouze dve repra v prednich dverich.

Konektor z puvodniho Streamu jsem nijak nepredelaval, ostatne ani v tom Streamu to nehralo...

Mam nekolik kolegu s identickym autem, a vsem nam to dela to same... neni mozna chyba v instalaci BT sady?... Zkousel jsem 1000x ruzne pripojovat telefony (N C7-00, Samsung Galaxy S2, HTC HD2 Pro vse to same...) a proste se mi to nepodarilo rozbehnout...

Pokud vas nekoho neco napadne, budu vdecny za radu.

Diky,

T.

Vloženo

Jak rikam, vubec se v tom nevyznam...kdyz mi nekdo poradi kde jednotku Bt najdu muzu se podivat... jediny co k tomu muzu rict je ze se zobrazuje jako BT_SKODA, rekl bych nejaka standartni zalezitost, je to firemni auto, takze nepocitam ze by tam bylo neco extra...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...