Přejít na obsah

Motor po chvíli chcípne

josef.D

Doporučené příspěvky

Zdravím, mám motor 1.4; 55kW; r.v. 2001; Motor AUA.

Mam takový dotaz. Když je motor studený, tak chytí normálně jak má. Motor běží bez problémů, až do ohřátí 61° - 63°C, poté motor chcípne. Pak motor nelze nastartovat, dokud zase nevychladne. VAG nehlásí žádnou závadu. Všechny filtry a svíčky jsou nové, a stále je to, to sámé. Zkoušel jsem průchodnost výfuku, ten je v pořádku a zapalovací cívku. Zaráží mě, že motor chcípne vždy při té teplotě.

Prosím o radu. Děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem tam, kde jsem byl včera.Namontoval jsem nový snímač teploty a závada je stále stejná.Ještě jsem zkusil odpojit kabel od snímače namontovaném na motoru,a zapojil jsem ten starý,a nechal jsem ho volně venku,jen tak položený na hadici od chladiče.Byl jsem to projet a motor běžel jak z praku,samozřejmě byly zvýšené otáčky,protože na VAGu mi to ukazovalo 40-45st.,a dával jsem si bacha na to aby mi nevřela voda.Pak jsem odpojil ten volný snímač a hned ho zapojil na snímač namontovaném na motoru.Teplota ukazovala 86 st.a samozřejmě ani ťuk.Vzteky jsem málem odvařil i startér.Asi po hodině,když už byl motor vychladlý,tak naskočil,jako by se nechumelilo,samozřejmě jen do 61st.,pak zas umřel.Nevím,co bych mohl ještě vyměnit,ale mám takovou obavu,jestli to nebude špatná řídící jednotka.Pořád mě štve,že mi to nehlásí žádnou chybu.Nevíte někdo?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...