michael9 Vloženo 12. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2012 Zdravim chlapci. Dneska sem si dal namontovat DVD radio a zda sa mi že to ma slaby prijem FM stanic skratka naladim stanicu a pri jazde mi šušti, nehra to čisto. Pred tym som mal original MP3 STREM a na tom to všetko hralo uplne čisto a pekne. Žiadne šuštanie. Vedel by mi niekto poradit ,alebo má s tym niekto skusenosti? A dokonca mi tam daval kabel na antenu zo zosilovačom. Nie je to ono. Nieje to čiste ako ten mp3 stream. Poprosim nejaku radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liapor Vloženo 12. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2012 Za mne..neznám tohle radio,ale měl bych velikou obavu že tunerová část streamu bude mít podstatně lepší citlivost. Tzn že bud se s tím smíříš že to prostě nehraje a nebo to vrátíš někomu od koho jsi to koupil a koupíš pořádný radio. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 12. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2012 Kupil si si cinsky smejd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 13. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2012 Přesně tak, ten prostě bude hrát z pr......e pořád......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.