Přejít na obsah

rány od přední nápravy octavia I

jirka22sb

Doporučené příspěvky

Ahojte, řesím u své octavie 1.6 74kW aktuální problém a nevím si rady. Už delší dobu mi hučí nejspíš pravé ložisko (když sem točil při jízdě doleva - hučení) a v poslední době mi ktomu přibylo "mlácení" ozývající se jakoby z pravé strany, které je cítit i na podlaze a částečně i na řadící páce když na ni položím ruku, a vůbec netuším zda to může být právě od ložiska nebo je to ještě něco dalšího. Je to cítit především při průjezdu zatáčkami kdy točím doprava a kdy se jakoby pravá strana odlehčuje, tak cítím takové cvaknutí, i víckrát. Nebo když přejíždím nerovnosti ajakoby při zpětném odpružení (nevím jak to popsat, takové to nadnešení auta při přejezdu po nerovnosti ) je to taky cítit, takové cvaknutí. Dělá to při vyšších rychlostech. Je zajímavé, že to nedělá když projíždím zatáčkou a přibržďuju. Jinak uložení přední nápravy bylo dělaný loni, stejně tak gumy stabilizátoru... Nenapadá Vás něco?

Dík, jirka

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 1 měsíc později...

Mám stejnej problém !! gumy na stabíku jsem měnil nedávno není možné aby se odpravily za 3 měsíce a dal jsem tam FEBI takže žádnej taiwan. ale i tak si nemyslím že by to byly ony někdy ta rána je celkem silná dnes mi to až připadalo jako kdyby mi někdo hodil cihlou do spodku auta tak to kleplo

Odkaz ke komentáři

Já měl v podstatě to samé, akorát mi navíc při prudkém brždění "louplo " u pravého předního kola, plus ty rány při přejíždění nerovností.

U mě to byly : silentbloky v ramenech, pak nevím jestli to napíšu správně,ale asi guma na stabilizátoru a špatný čep řízení.

Po výměně těchto věcí je po problému.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...