Standis Vloženo 28. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2012 hadice se připojuje na vedení topení a na přihrádku pod spínačem světel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gabbo Vloženo 28. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2012 Jasne, ja spis myslel kde to vedeni topeni je, zbeznym pohledem jsem to vcera nenasel a dneska jsem dostal domu az za tmy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2012 já myslím, ž e musíš vyndat spínač světel, aby jsi viděl díru na vedení topení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gabbo Vloženo 29. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2012 OK, To bude asi tim, dival jsem se spis smerem k volantu, jelikoz tam byla ta hadice umistena predtim.. a ja si rikal proc to chlazeni nefunguje. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šimon Houska Vloženo 26. Června Sdílet Vloženo 26. Června Zdravím, mám fabii 1.4. mpi a rozsvítila se mi kontrolka EPC. Tudíž jsem podle fora vyměnil brzdový spínač i překontroloval pojistky a stále nic nesvítí. Nemá někdo podobné zkušenosti popřípadě řešení ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 27. Června Sdílet Vloženo 27. Června (editace) @Šimon Houska jak mám chápat že "stále nic nesvítí" ? Jako že nesvítí brzdová světla nebo co? Kontrolka EPC je všeobecná kontrolka, takže může značit XY jiných věcí. Editováno: 27. Června, autor: lucky.jack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šimon Houska Vloženo 27. Června Sdílet Vloženo 27. Června @lucky.jack myšleno tak , že stále nesvítí brzdová světla , všechna ostatní jdou . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šimon Houska Vloženo 27. Června Sdílet Vloženo 27. Června @lucky.jack myšleno tak , že stále nesvítí brzdová světla , všechna ostatní jdou . A diagnostiky vyhodila jen chybu spínače který je vyměněn , a chyba je stále stejná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoubleG Vloženo 27. Června Sdílet Vloženo 27. Června 3. brzdové tiež nesvieti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosgen Vloženo 27. Června Sdílet Vloženo 27. Června Beru to tak, že máš spínač dobře zapojený a starší typy se musely ještě nastavit na délku, aby ta nožička dobře dosedala. Dneska už jsou nejspíš nové typy a nenastavuje se nic. Když se mi kdysi objevila porucha EPC, tak sem měl ještě špatné čidlo chladící kapaliny. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šimon Houska Vloženo 27. Června Sdílet Vloženo 27. Června před 1 hodinou, DoubleG napsal: 3. brzdové tiež nesvieti? Ano , nesvítí ani třetí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 27. Června Sdílet Vloženo 27. Června (editace) EPC teď svítí? Nezamačkával jsi tyčku brzdového spínače rukou než jsi ho dal do auta(lidi to rádi dělají 😉 ? Editováno: 27. Června, autor: lucky.jack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 27. Června Sdílet Vloženo 27. Června Řešení jako první krok je přes diagnostiku (ne hračku) zjistit v měřených hodnotách jestli "auto" ten spínač vidí a ověřit tím jeho funkci. Podle výsledku postupovat dál. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šimon Houska Vloženo 27. Června Sdílet Vloženo 27. Června před 2 hodinami, lucky.jack napsal: EPC teď svítí? Nezamačkával jsi tyčku brzdového spínače rukou než jsi ho dal do auta(lidi to rádi dělají 😉 ? svítí, a nejsem si vědom toho že bych tyčku sepnul. Ale je možné že pán který ten spínač mi pomáhal dávat tak si zamačkal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 27. Června Sdílet Vloženo 27. Června Tak propoj v konektoru piny 1 a 4 ( černočervený s červenočerným drátem) a uvidíš jestli se brzdové světla rozsvítí, pokud ano, tak je problém v brzdovém spínači. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šimon Houska Vloženo 1. Července Sdílet Vloženo 1. Července @Petr L. teď vyzkoušeno a zase se nerozsvítilo nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 1. Července Sdílet Vloženo 1. Července Máš na pinu 1 12V které jde z pojistky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.