HOUZJ5AJ Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Ad mezera pod světly - je pravda, že je doslova obrovská a určitě to bude pěkný lapač prachu. Nicméně moc bych si nedělal naděje, že je to "vada" předsériového auta. Když jsem to zkoumal v Ženevě, přišlo mi, že je to záměr a má to tam tak být (tedy zřejmě dle designera). No jsem zvědav, ale mám pocit, že to tam zůstane. Ad chromovaná kola - u nich se pořád nemůžu rozhodnout, jestli se mi líbí nebo ne. Zajímalo by mě, jak boudou vypadat na běžném nepřeleštěném autě, ale lehce provozně ušpiněném - kdyby tolik už nezářily, mohlo by to vypadat pěkně. Jinak se mi nový Superb dost líbil a snad bude i v praxi dost odlišitelný od O3, zejm. jsem zvědav na 2.0 TSI 206 kw, třeba konečně přesedlám z nafty na benzín, i když šestiválec už jsem propásl a to mě asi bude už pořád mrzet Jediné, co mě asi vadí, je absence vyhřívaného volantu... A ještě mě napadla jedna věc, v Ženevě měly superby paměť na polohu sedadel i u spolujezdce, ale v oficiálním ceníku jsem to nenašel. Neví někdo, jak to bude? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Nevím zda Kubáň byl pri smyslech když navrhnul to díru pod světlem, celý svět dělá vše pro plynulé obtékání vzduchu okolo karoserie a s pečlivým přechodem jednotlivých dílů, aby nevznikal odpor vzduchu a dále se nehromadily nečistoty ve škvírách. Takto to vypadá jako domácí tunning, když se něco nabastlí na auto z jinýho auta. Ale ničemu se nedivím, to prolamované zadní víko u OIII bylo taky vychvalovaný a ejhle S III je naštěstí bez toho efektu nabourání. Naštěstí je dnes velká konkurence a dá se vybírat mezi autama která jsou důkladněji řešený. Jsem zvědavej na stanovisko výrobce k té díře, na kterou upozurňujou snad na všech automobilových forech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 (editace) http://auto.idnes.cz/foto.aspx?c=A150326_103501_automoto_fdv Tady je to dobře vidět jak ty světla jsou jak z cizího auta a osobně bych je udělal větší a zcela jinak. Zlatá stará O1 kde bylo vše čistě a elegantně udělaný že i za téměř 20 let není tak vzhledově na tom zle. Tento styl SIII je na to o poznání hůř. Editováno: 26. Březen 2015, autor: wolfspitz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Tady je ta fotka na který to vypadá na tunning sjetýho kutila. Takto to dát na veřejnost je divočina a osobně bych to předělal k obrazu svýmu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Ty bys k obrazu svymu predelal vsechno a pak by to vypadalo jako 10+ let stary Sorento nebo OI. Podle me je design xenonovych svetlometu pecka, tu diru tam ma mimochodem i FIII. A muzes si byt jistej, ze kdyby to narusovalo aerodynamiku do te miry, ze by to stalo nejakej gram CO2, pak by tam urcite nebyla. BTW, ten chybejici prolis na viku kufru supluje tvar vnitrnich svitilen, to jen na okraj. 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Kdepak, nepředělal bychto na vetrána, ale super moderní verzi. Podívej se co dělají jiní za světla a jak jsou zasazená do kastle. A čistit tu díru budou galeje, taková podzimní řepná kampaň dokáže realizovat přímo netušenej zážitek z tohoto provedení a řešení. Na toto řešení nemohl mít vliv Vlčího hradu, to je úlet celého týmu designérů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Řekl bych, že to příliš hrotíš stejně, jako všichni pořád hrotili jednoduchou zadní nápravu u OIII a málo místa na nohy vzadu u OI... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Poukazuju jen na to co se nepovedlo a může to mít vliv na spokojenost při užívání auta. A to jsem Supa III neviděl na živo. Pokud bude dojem z technického a matriálového řešení jako u O III tak potěš koště. Já vím že již žádné auto z Boleslavi si nepořídím, stačí se podívat na konkurenci a hned je alternativa bez kompromisů na světě. Třeba dlouhatánsky oznamovaná velká Škoda 4x4, na kterou teprve staví fabriku má být menší než sestra od Seatu a tak i zde bude konkurence mít navrch a to přímo Koncernová. A když se to převálcuje cennovou politikou Boleslavi tak je taky jasno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molvy Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 (editace) wolfspitz: kterou tu konkurenci máš konkrétně na mysli? Docela by mě to zajímalo. Editováno: 27. Březen 2015, autor: Molvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 (editace) Třeba toto: http://www.mazda.cz/modely/mazda6-sedan-2015/ A našel bych řadu dalších variant konkurence, která má i lepší motory než se budou dávat do Supa III a přitom cenovka je podobná. Editováno: 27. Březen 2015, autor: wolfspitz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 (editace) Tož chlapi dobrý, ale teď hurá někdo kdo mi nabídne "aspoň" těch 15% Taky bych mel zajem. Umi to nekdo ? Editováno: 27. Březen 2015, autor: kully Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PegasHK Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 mě se Mazda6 líbí, ale je mi prostě malá. Protože volím naftu, tak s těmi lepšími motory si nejsem úlpně jistej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Mazde chyba liftback. A sedan je tym mimo hru. Kombik je jemne mensi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 já myslel že konkurence je pořád Sori, ten novej je opravdu humus, takový trošku větší propadák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 28. Březen 2015 Sdílet Vloženo 28. Březen 2015 Když zmiňuješ Sori tak ten nemá v současné době moc konkrence, rámové auto je již vymírající a třeba RR Def je již odpískanej ve výrobě a zbyl MB G a LC. Tedy jiná finanční třída. Proto já nemám v budoucnu tak snadné řešení, jako je to u Supa III kde i Toyota dělá konkurenci a našlo by se moc dalších aut. Zejména když maj motory nad dva litry a i by se našel šestiválec, i když dražší. Prostě Sup III v základu s 1,4 je předražená bída a v tého třídě bych viděl minimum 1,8 a více. Jenže pak stoupá cena a další konkurence se velice sbližuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martas9 Vloženo 28. Březen 2015 Sdílet Vloženo 28. Březen 2015 Podle me jses uplne mimo ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 28. Březen 2015 Sdílet Vloženo 28. Březen 2015 Dával jsem odkaz na Mazdu 6 2015 a o mém autu to sem zavlekl jiný takže nejsem mimo a ta Mazda je stejná třída jako Sup a dokonce i výhodnější díky motorizaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 jsi mimo už jen proto, že Mazda pro S III žádnou konkurencí, ze které by si měl někdo dělat vrásky, rozhodně není. Prodeje těch dvou aut u nás vidím asi tak v poměru 100 : 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Pánové superb v dnešní podobě je rozvorem, rozchodem a tím i místem na zadních sedačkách top mezi limuzinama. Co posrali, jsou 5té dveře. Motor je věc jiná.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaLT Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Nevite, kdy pujde objednat 2.0 TSI 206 kW 4x4 ? Prodejce nic nevi, stale jdou objednat pouze 4 motory. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 V dubnu bude prý konfig. Tak vydrž. Také čekám.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Nevite, kdy pujde objednat 2.0 TSI 206 kW 4x4 ? Prodejce nic nevi, stale jdou objednat pouze 4 motory. Diky Zajimave. Nekde jsem cetl, ze uz ma nekdo 206 kW objednaneho a dodani za 6-7 mesicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Mno a na hradě se už asi prohání.[emoji20] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Až po 16.KT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PegasHK Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 kombíky už svištěj po D11... určitě už to někdo "zdokumentoval" , a v tom dnešním lijavci to ani nemělo cenu fotit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.