Dix1 Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Zahájení sériové výroby: http://www.skoda-auto.cz/news/pages/2015-03-12-vyroba-noveho-superba.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silviu Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 (editace) Ceniky http://www.skoda-auto.de/SiteCollectionDocuments/PDF%20Prospekte/Superb_PuA_2015_03.pdf Editováno: 12. Březen 2015, autor: silviu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 konečně je aspoň někde vidět(nemecký konfi.) jak vypadá SuperB s těma sociálníma světlama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piista Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 ...hmm, tak ty rozdily jsou i v GB verzi oproti D a CZ (http://www.skoda.co.uk/news/pricing-and-specification-announced-for-new-superb). Treba ze v D L&K nema vubec navigaci, GB ma Columba a CZ aspon Amundsena... Je fakt, ze v GB jsou to penize ovsem nekde uplne jinde... Dale treba, ze v D neni zatim v nabidce 208 kw motor... a slo by i pokracovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Pozor, Columba má v GB už 3. výbava (SE L Executive, u nás Style), nikoliv až L&K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piista Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 ...jo jo, vsak jsem psal treba. Na L&K je krasne videl rozdily v infotainmentu: D Bolero GB Columbus CZ Amundsen Ovsem kdyz se mrknete na ceny tak je jasne pro je Columbus v GB jiz u Style Je tam samozrejme vice chutovek, treba za Kessy se v D doplaci i u L&K. Dale treba u Ambition jsou do 140kw 16" kola, od 162 kw 17"... A dalo by se pokracovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 Přesně tak, každý trh má jiné poždavaky na uspořádání výbav. Je na místním importu jak su u české Škodovky objedná výbavu a za kolik jí bude prodávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 Je to tak. Např. v Německu do cen jako do "strategického trhu" ale centrála kecá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Teď jsem hledal ve výbavě vyhřívaný volat... on tam fakt není? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Opravdu není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Žeby najskôr do FL ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 že by koupit spíš passata 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Alebo napr. novú Opel Corsu, tá má vyhrievaný volant. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Ale zase Sup 3 prvá škodovka, v ktorej si môžeš vybrať okrem farby interiéru ako nikdy predtým aj farbu stropu Ale len pri výbave L&K pri hnedých sedadlách, strop buď šedý alebo béžový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 I soused z Nošovic má vyhříváný volant :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Taky jsem doufal ve vyhrivany volant, ale bohuzel. Jedina moznost (snad) bude dodelat vyhrivany volant z passatu. A taky mi schazi 360° kamerovy system. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 V pondělí se na salón hrdě nahrnulo okolo 13ti lidí a všichni si předobjednali S3, jen jeden bral vyšší výbavu, jinak všech 12 bralo Active s 1.4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Tak bo jde o štyl , a tedka kdyz nejsou tak i s active udelaji velkou paradu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 S tou jednactyrkou se da zit, ale ta vybava by me stvala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 @libortdi fakt? tak asi marketingová kampan, že 1.4 jede 220km/H pomohla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Opravdu, dva jsou myslím na Taxi, takže netuším proč volí tohle...Každopádně pánové se tvářili jako mistři světa, jak jsou super že oni už mají objednáno oproti ostatním že ne, a jak jsou VIP když jim přišlo na mail že už teda jako můžou jít objednávat No každého věc, mě osobně ta Active přijde sympatická, ale na druhou stranu, pokud chci působit že na to mám, tak bych volil minimálně Ambiente Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Tak brat to jako taxi tak bych taky pravdepodobne šel do lepši vybavy , v zakladni by mě štvalo to mini radio , z lupou moc často nejezdim , ovšem barevnost interieru by mi celkem vyhovovala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Hlavně ta spotřeba 4,8 l/100km asi nahnala všechny do autosalónů. Výbava Active je pro taxi asi v pohodě... po Praze jezdí desítky O3 v základu, stejně jako desítky S2FL bez xenonů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 A čuduje sa, to je auto takmer na 100% na prácu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 Dneska jsem viděl SIII s halogenama a bez mlhovek. To byla podívaná panečku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.