Červen 5, 201312 r Niečo na spôsob Passat R36 , by nebolo zlé, len to by musela Škodovka mať ešte niečo na spôsob VW Phaeton
Říjen 16, 201311 r Rádoby styl Škodovky naprzněný na původní skice sedano-coupe BMW 8, jestli si dobře pamatuji.
Říjen 16, 201311 r Fuj to je hnus! Na rozdil od toho vypada perfektne, je na co se tesit Upraveno Říjen 16, 201311 r od s-talker
Říjen 16, 201311 r Jojo, Kabaň už o něm básnil. Jenomže plnou pusu řečí měl i o Octavii a zase taková bomba to teda nebyla.
Říjen 16, 201311 r Mně se taky líbí, ale je to nuda na entou (novou Octu myslím). K těm nadšeným řečem Kabaně přistupuju fakt s rozvahou.
Říjen 16, 201311 r Kabaň říkal, že chce design SIII maximálně zjednodušit. Nějak už si nedovedu představit, jak ještě jde současnej design Škodovek zjednodušit. A taky by mě zajímalo, jestli zůstane TwinDoor.
Říjen 17, 201311 r No to je pěkný, tak vy všický víte, jak bude vypadat a nedáte ani žádnej náznak. Aspoň slovama byste ho mohli popsat :-) Ne, dělám si srandu, já vím, že je ještě moc brzo.
Říjen 17, 201311 r Jestli se nepletu, tak do představení zbývá rok a půl. Takže je cca půl roku známá podoba. Pokud Maverick nekecá, tak se poměrně dost zužuje okruh, kde se pohybuje.
Říjen 20, 201311 r ...a tady novy Superb podle AutoZeitungu. Pokud tomu říká Kabán že je na co se těšit,tak at jde raději navrhovat KIU atd... do pekel,to ten starý-současný sup je hezčí a to pořád tají co to bude za BUM . Upraveno Říjen 20, 201311 r od neon
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.