radim1234 Vloženo 2. Září 2012 Sdílet Vloženo 2. Září 2012 Dobrý den všem, dotaz zní-má prosím někdo LK s výše uvedenou barvou sedadel? Proč se ptám . V roce 2010 jsem viděl na salonu tento typ sedaček v LK. Byly celokožené i sedák. Teď jsem viděl v LK černá sedadla a v sedací části byla alcantara. Moc se mi to nelíbilo ale nikdo mi nedokáže zjistit, zda do šedé dávají taky alcantaru nebo jsou celokožená. Pokud někdo ví, budu rád za odpo. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 2. Září 2012 Sdílet Vloženo 2. Září 2012 odpověď ti mohu poskytnout, ačkoli L&K nemám - černé sedačky jsou s alcantarou, zatímco šedé jsou výhradně a pouze celokožené, s alcantarou se nedělají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 2. Září 2012 Sdílet Vloženo 2. Září 2012 Ja je (ty sedomodre) mam v LK, a jsou zcela celokozene, bez alcantary. K cernemu klavirnimu laku se perfektne hodi. Trochu vice se spini, nez me bezove na predchozi O2, jsou asi vice porovite, kuze je velmi kvalitni. Takze castejsi udrzba, ale stoj to za to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radim1234 Vloženo 2. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2012 Díky oběma, to mi stačí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 2. Září 2012 Sdílet Vloženo 2. Září 2012 Mam je take (interier Royalty). Hodne se spini, priprav se tydenni udrzbu. Neni to pracne, staci vlhky hadrik a pripravek na cisteni kuze (mam takovy, ktery tu kuzi zaroven vyzivuje a funguje vyborne). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 3. Září 2012 Sdílet Vloženo 3. Září 2012 (editace) Seda sedadla u L&K jsou celokozene, cerne jsou v kombinaci kuze a alcantra. Jinak ale opravdu celokozene nejsou myslim ani jedny. Z prave kuze je jen ta cast, na ktere se sedi, boky a zadky jsou bohuzel jen z umele kuze. Editováno: 3. Září 2012, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 3. Září 2012 Sdílet Vloženo 3. Září 2012 Je to tak, jak rika mike_k, kozene jsou jen sedaky a zada. Zbytek je obyc syntetika. Kvalita take nic extra, u me se uz trochu trha v siti v bocnim vedeni, nic hrozneho, ale cekal bych, ze to vydrzi dele (auto mam mesic a neco, najeto necele 4.000km). Pri prvni prohlidce jim to reknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 3. Září 2012 Sdílet Vloženo 3. Září 2012 Ehhh, mam najeto cca 80 kkm, a nic se netrha, kvalita perfektni, asi se v dalsich MR (ja jsem MR 2010) zmenil subdodavatel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radim1234 Vloženo 3. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2012 Kluci, díky Vám všem. nejlepší je ovšem příspěvek od škodaforum 20-fakt jsem byl deset minut k neutišení :-) Nic ve zlým, nemohl jsem se přestat smát, když jsem si představil jak tu kůži vyživuješ nějakým přípravkem:-). No jestli je to vepřovice, tak prasatům se dávaly Pomeje , co se dává kravám to nevím, ale mám super náladu i když jsem fakt nepožil.....Zcela nové Pomeje na vaše sedadla doporučuje 9 z deseti managerů Škoda Auto.....Doufám, že jsem Tě nijak neurazil. Nezlob se, ale já ani nemůžu psát....ale fakt vám všem děkuju. ...ehm třeba to teď šijou Vitnamci někde na tržnici...addidas se taky páral před 15-ti lety, když byl z tržnice.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 7. Září 2012 Sdílet Vloženo 7. Září 2012 radim1234: V pohode! :-) Kdyby jsi hledal ten pripravek, tak je to tento. http://www.krem-na-boty.cz/leder-textil-shampoo-250-ml/d-70839/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haromax Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 Zdravím chtěl bych trochu oživit tohle vlákno . Pořídíl jsem si před pár týdny O2 LK s těmito koženými sedačkami ,jelikož jsem nikdy předtím neměl auto v kůži tak nevím nic moc ,jak se o ně starat a udržovat a taky čím je ošetřujete ? díky všem za podněty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 (editace) Dodo Juice http://www.detailingshop.cz/osetreni-kuze/1044-dodo-juice-supernatural-leather-cleaner-500ml-cistic-kuze-5060209262772.html http://www.detailingshop.cz/protekce-kuze/1043-dodo-juice-supernatural-leather-ultra-high-performance-sealant-250ml-ochrana-kuze-5060209262789.html Editováno: 11. Červenec 2014, autor: kokta7 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 (editace) DoDo funguje skvěle, jen je předražený na to, co umí. Za poloviční ceny seženeš přípravky, které mají stejné výsledky. Dnes je toho na trhu mraky. Záleží taky na tom, co od toho čekáš a v jakém stavu jsou sedačky, někde už nepomůže nic. Editováno: 11. Červenec 2014, autor: skodaforum20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 (editace) http://www.hamletovygumy.cz/armor-all-ochrana-kuze-gel-530-ml-aa-13530/d-95021/ celkem dobrý je ještě toto, mají to v obi... dodo mě předražený zas tak nepřijde, je to hrozně koncentrovaný... ale jak píše škodaforum, někde ti fakt nepomůže nic jedině renovovat... Editováno: 11. Červenec 2014, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haromax Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 Díky moc za podněty . Ono právě ,že interier a sedačky jsou v perfektním stavu ,tak budu se snažit je udržovat ,aby co nejdýl tak vydržely . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czmika Vloženo 19. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 Zdravím, můžete mi poradit co na tu kůži (L&K - šedá) použít když je docela dost zašpiněná např. přední sedadla zezadu okopaná od bot? Použil jsem Sonax, ale špína nechce jít dolů. Díky za tipy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfy8 Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 Chtěl bych se zeptat jak jste spokojení s kůží? Přemýšlím, že vyměním interiér za kožený (s výhřevem) ale nikdy jsem ho neměl, tak netuším jestli je to lepší... Vzhledově se mi víc líbí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czmika Vloženo 2. leden 2016 Sdílet Vloženo 2. leden 2016 no pokud mohu za mě, tak já jsem spokojen. Jen musím konstatovat, že ta šedá je dost světlá na špínu :-) Jinak s čištěním nemám problém, ale za cca 2 roky se na těch zadních sedaček už nějaká ta špína nasbírala a teď s tím trochu zápasím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 Zdravím, můžete mi poradit co na tu kůži (L&K - šedá) použít když je docela dost zašpiněná např. přední sedadla zezadu okopaná od bot? Použil jsem Sonax, ale špína nechce jít dolů. Díky za tipy. Já používám toto... http://www.kremnaboty.cz/balicek-na-cisteni-sedacek-v-aute-z-hladke-kuze a sedačky jsou pořád jako nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darthy Vloženo 20. Září 2017 Sdílet Vloženo 20. Září 2017 Zdravím, chtěl bych se zeptat na doporučení čím udržovat šedé kožené sedačky v Laurince, případně jestli se jedná opravdu o kůži - je to Octavia II DSG Laurin a Klement 2009 . Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin H. Vloženo 20. Září 2017 Sdílet Vloženo 20. Září 2017 Zdravím, chtěl bych se zeptat na doporučení čím udržovat šedé kožené sedačky v Laurince, případně jestli se jedná opravdu o kůži - je to Octavia II DSG Laurin a Klement 2009 . Díky Ahoj,pokud bydlis nekde pobliz Frenstatu p.R.,tak ti doporucim tady toho kluka https://www.facebook.com/eko%C5%A0imara-272479843105214/ (Eko Simara) Videl jsem nektere jeho prace pred a po cisteni a neveril jsem svojim ocim. Mam taky takovy interier,jako ty a taky uz jsem domluveny na cisteni,ale az na jare.Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Září 2017 Sdílet Vloženo 20. Září 2017 1. Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje - viz pravidla fora. 2. Odstraň si nepovolenou hlášku z tapatalku "Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk" - viz pravidla fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin H. Vloženo 20. Září 2017 Sdílet Vloženo 20. Září 2017 Omlouvam se. Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darthy Vloženo 21. Září 2017 Sdílet Vloženo 21. Září 2017 před 18 hodinami, Martin H. napsal: Ahoj,pokud bydlis nekde pobliz Frenstatu p.R.,tak ti doporucim tady toho kluka https://www.facebook.com/eko%C5%A0imara-272479843105214/ (Eko Simara) Videl jsem nektere jeho prace pred a po cisteni a neveril jsem svojim ocim. Mam taky takovy interier,jako ty a taky uz jsem domluveny na cisteni,ale az na jare. Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk Díky, ale jsem z olomoucka tak vyuziju prostředků co jsem našel tady na foru (Shoeboy / Solitaire). Na čištění si třeba zajedu taky až na jare. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.