florenc007 Vloženo 12. Září 2012 Sdílet Vloženo 12. Září 2012 Dobrý den, mám menší problém, vlastním nově octavii 1.8T RS combi r.v. 2003. Autko po koupi jelo velmi dobře, ovšem rozhodl jsem se pro chip. Ten mi udělala autorizovaná firma a zjistila, že jsem tam měl nahraný software z octavie 110kw. Přehráli software na mých 132kw + chip 20%. Auto ovšem nejelo, tak jak by mělo, lítali kolem toho mechanici, zjistilo se, že je špatná váha vzduchu, koupil jsem ji, auto jelo, ale po pár km mi voktávka začala dělat toto. Jedu, sešlápnu plně plynový pedál, auto letí jako blázen, ovšem jakmile pak například přibrzdím, případně zastavím na červenou, auto nejede skoro vůbec. Jede jako cca 140hp auto, ale nejede jako předtím, turbem to tudíž nebude, to by nejspíš nezabíralo vůbec. Jakmile otočím klíčkem a opět se rozjedu, vše při starém, auto jede jako střela, ovšem opět po zastavení zase nejede a pořád dokola. Neví někdo, v čem je zakopaný pes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finch Vloženo 12. Září 2012 Sdílet Vloženo 12. Září 2012 Ahoj, zkus trochu rozvést to když pak zabrzdíš jak se to chová.Jestli auto jde do vysokých otáček normálně a nebo prostě nepřesáhneš 4tis otáček.Ono to vypadá jak kdyby si padnul do nouzáku,teda tak mi to vyzní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
florenc007 Vloženo 12. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2012 stačí sundat nohu z plynu a auto prostě skoro nejede, jako nouzový režim mi to nepřipadá, je to opravdu zvláštní, nevím co s tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finch Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 Nevim ale určitě bych si od někoho jestli máš možnost, půjčil škrtící klapku...takhle mě nic jinýho nenapadá...Co vag ten je čistý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 15. Září 2012 Sdílet Vloženo 15. Září 2012 Dobrý den, mám menší problém, vlastním nově octavii 1.8T RS combi r.v. 2003. Autko po koupi jelo velmi dobře, ovšem rozhodl jsem se pro chip. Ten mi udělala autorizovaná firma a zjistila, že jsem tam měl nahraný software z octavie 110kw. Přehráli software na mých 132kw + chip 20%. Auto ovšem nejelo, tak jak by mělo, lítali kolem toho mechanici, zjistilo se, že je špatná váha vzduchu, koupil jsem ji, auto jelo, ale po pár km mi voktávka začala dělat toto. Jedu, sešlápnu plně plynový pedál, auto letí jako blázen, ovšem jakmile pak například přibrzdím, případně zastavím na červenou, auto nejede skoro vůbec. Jede jako cca 140hp auto, ale nejede jako předtím, turbem to tudíž nebude, to by nejspíš nezabíralo vůbec. Jakmile otočím klíčkem a opět se rozjedu, vše při starém, auto jede jako střela, ovšem opět po zastavení zase nejede a pořád dokola. Neví někdo, v čem je zakopaný pes? Mě by spíš zajímala ta firma co dělala '' autorizovaný'' chiptuning. Myslím si , že tě trošku povodili za nos. Tak jak je dnes dobrým zvykem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 16. Září 2012 Sdílet Vloženo 16. Září 2012 Dobrý den, mám menší problém, vlastním nově octavii 1.8T RS combi r.v. 2003. Autko po koupi jelo velmi dobře, ovšem rozhodl jsem se pro chip. Ten mi udělala autorizovaná firma .....Neví někdo, v čem je zakopaný pes? To by měla zjistit ta firma, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
florenc007 Vloženo 24. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2012 Vag je čistý a na špatný chip mě již upozornili mechanici, pokouším se to řešit. Špatnou škrtící klapku by VAG odhalil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.