Rocky Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 (editace) Budu měnit gumy stabilizátoru. Už jste je asi taky měnily. Volal jsem do Auto kelly tam mi řekli cenu 43kč/ks a pak jsem volal do Škodovky a tam je cena 205kč/ks. Tak nechápu jaký je v tom rozdíl. V tvrdosti gumy? Davali jste origo nebo něco lepšího? Editováno: 6. Březen 2007, autor: Rocky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 Budu měnit gumy stabilizátoru. Už jste je asi taky měnily. Volal jsem do Auto kelly tam mi řekli cenu 43kč/ks a pak jsem volal do Škodovky a tam je cena 205kč/ks. Tak nechápu jaký je v tom rozdíl. V tvrdosti gumy? Davali jste origo nebo něco lepšího? Dej tam origo, dvakrát dvě stovky tě nepos... Za těch 40 korun to je asi pěknej shit... Taky je budu měnit a dám to určitě origo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 Rocky: po pravdě, já si to myslím taky. Už ta cena 40 kč je podezřelá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 Já jsem teď koupil neorigo, od člena sebo, kus za 80Kč. Už jich prý prodal hodně a nikdo si nestěžoval. Pozor na průměr stabilizátoru, a také na typ toho silenbloku, modely po faceliftu měly trochu jiný tvar a potřebují jinou objímku..... Na starý model se origo shánějí těžko, na nový se i origo dají sehnat kolem těch 80kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 (editace) dával jsem origo a vyšli mě obě na 224 kč,mámty s "hrbem"uprostřed na TDI,je to sice mazec ale vydržet by měli dalších 100000 km.jinak jsem se tady naučil autokelly nenavštěvovat z důvodu špatné kvality od našich polských kolegů tak zkus tady by je mohli mít levněji: http://www.mjauto.cz/ Editováno: 6. Březen 2007, autor: octaviaman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 ja som kupil najprv neorigo a po roku zacaly buchat. tak som potom kupil origo a bol pokoj. takze som nic neusetril, ale este som aj prerobil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 Budu měnit gumy stabilizátoru. Už jste je asi taky měnily. Volal jsem do Auto kelly tam mi řekli cenu 43kč/ks a pak jsem volal do Škodovky a tam je cena 205kč/ks. Tak nechápu jaký je v tom rozdíl. V tvrdosti gumy? Davali jste origo nebo něco lepšího? To co tu máš na obrázku je na starý typ do r.v. 2001. Po faceliftu mají uprostřed výstupek. Kup si origo. tyto náhrady jsou zpravidla asi ze sazí. Je to brzy vytlučené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 Já jsem teď koupil neorigo, od člena sebo, kus za 80Kč. Už jich prý prodal hodně a nikdo si nestěžoval.Pozor na průměr stabilizátoru, a také na typ toho silenbloku, modely po faceliftu měly trochu jiný tvar a potřebují jinou objímku..... Na starý model se origo shánějí těžko, na nový se i origo dají sehnat kolem těch 80kč. Mám Octu r.v 98 tdi,který pruměr stabilizátoru tam asi je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 nejjednodušší to je změřit, po mě chtěl ve škodovce výr číslo a dle něj mě dal uložení, akorát že průměr byl jinej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 dal jsem origo a už se začínají lehce ozývat po 50tkm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 7. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 Já mám r.v. 2003 tak tam budou asi ty nové. Nemáte fotku jak to vypadá s tou drážkou. A průměr by měl být 21cm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 on nemá drážku ale hrb drážka je v tý sponce já koupil origo ale jak mě dali blbej rozměr, tak protže jsem měl auto rozebraný a potřeboval jsem správnej rozměr taxem vzal neorigo a asi po 1000 km už vrzaj, teda mysím, že to sou ony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 on nemá drážku ale hrb drážka je v tý sponcejá koupil origo ale jak mě dali blbej rozměr, tak protže jsem měl auto rozebraný a potřeboval jsem správnej rozměr taxem vzal neorigo a asi po 1000 km už vrzaj, teda mysím, že to sou ony to nemusíbýt zrovna ono ale zkus to podmáznout vazoškou,můžou to byt ty gumy na kostech to jsou taky starý vrzalky,i když nejeví vůli na tahu v ruce,tak za jízdy hlavně pomalejší přes díry to klepe a vrže o 106 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 7. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 (editace) Asi půjdu a koupím ty origo ve škodovce za 205kč/ks a mám klid Editováno: 7. Březen 2007, autor: Rocky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 on nemá drážku ale hrb drážka je v tý sponcejá koupil origo ale jak mě dali blbej rozměr, tak protže jsem měl auto rozebraný a potřeboval jsem správnej rozměr taxem vzal neorigo a asi po 1000 km už vrzaj, teda mysím, že to sou ony to nemusíbýt zrovna ono ale zkus to podmáznout vazoškou,můžou to byt ty gumy na kostech to jsou taky starý vrzalky,i když nejeví vůli na tahu v ruce,tak za jízdy hlavně pomalejší přes díry to klepe a vrže o 106 ono to neklepe jen vrže, zkusím nějakej lubrikant a pak třeba nový kosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 Asi půjdu a koupím ty origo ve škodovce za 205kč/ks a mám klid Doporučuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 Já jsem teď koupil neorigo, od člena sebo, kus za 80Kč. Už jich prý prodal hodně a nikdo si nestěžoval.Pozor na průměr stabilizátoru, a také na typ toho silenbloku, modely po faceliftu měly trochu jiný tvar a potřebují jinou objímku..... Na starý model se origo shánějí těžko, na nový se i origo dají sehnat kolem těch 80kč. Mám Octu r.v 98 tdi,který pruměr stabilizátoru tam asi je ? Pokud nemáš combi, tak máš 21mm. 23mm mají jen 1,8T a kombíky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 otázka zda to je tak dycky ,ě dali ve škodě 21 a ouha, nešel tam takže mám stabík 23 mm na 1,9 TDI sedan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 tdi maji 21mm,od kelly kup gumy,ale jen od febi,prijdou na 180kc obe,ty sa 40kc jsou starline,ty nevydrzi,pokud mas koktu pred faseliftem,tak ve skode stejne nemaji ty hladke gumy,ale s drazkou,musel by si koupit i objimky,kup ty febi a pod ne pri montazi grafitku,vetsina lidi ma u kelly slevy,tak se zeptej znamych,at to vezmou na sebe,pak budou za hubicku,Je fakt kvalita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 8. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 (editace) tdi maji 21mm,od kelly kup gumy,ale jen od febi,prijdou na 180kc obe,ty sa 40kc jsou starline,ty nevydrzi,pokud mas koktu pred faseliftem,tak ve skode stejne nemaji ty hladke gumy,ale s drazkou,musel by si koupit i objimky,kup ty febi a pod ne pri montazi grafitku,vetsina lidi ma u kelly slevy,tak se zeptej znamych,at to vezmou na sebe,pak budou za hubicku,Je fakt kvalita Takže mám koupit to co je na fotkách??? Jsem z toho jelen . Řaknu ve škodovce ať mi tam něco prásknou a bude to . A nikoho tady neznám kdo má slevu na Autokelly Editováno: 8. Březen 2007, autor: Rocky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 8. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 A tady nějaká objímka. Je to ono??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 pokud mas hlakou objimku,musis se mrknout na auto,vytoc kola,to uvidis,tak cislo te gumy je FB 14716,pud tam mas drazku,tak FB 14718,je to na sedan TDI,combi ma jiny prumer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 přesně,po vytočení kola jakoby pod hranou podběhu uvidíš tu objímku co si fotil.pokud je s hrbem nebo bez hrbu,doporučuji ještě posuvkou(šuplerou) změřit průměr stabíku,měli by mít 21mm,a kombi 23mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 8. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 No mám r.v. 2003 sedan tak předpokládám, že tam budou už s tím prolisem (21mm) a objímkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 Určitě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.