Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Myslím,že 4×4 před face byla GLX

Igore, dobrá práce. Bude to umět do budoucna vyšifrovat více informací?

• Autor

TomasB: No, vie to vyšifrovať všetko, čo sa z vin kódu dá zistiť... Škoda je na tom ešte ok, ale dorobiť VW a Audi by mala byt hračka - z ich kódu totiž vôbec nejde zistiť motorizáciu ani výbavu...

Ja viem, úplne super by to bolo, keby fungovala aj tzv. FI-funkcia. Ale to sa bez pripojenia do centrálnej databázy spraviť nedá :ph34r:

Škoda Fabia Classic (Junior) 1.2 HTP 40kw

modelový rok 2003, výrobné číslo 635117

1x airbag, výrobný závod Mladá Boleslav

Zadaný VIN kód je validný!

co to znamena ze je validny ?

Škoda Fabia Classic (Junior) 1.2 HTP 40kw

modelový rok 2003, výrobné číslo 635117

1x airbag, výrobný závod Mladá Boleslav

Zadaný VIN kód je validný!

co to znamena ze je validny ?

Validny je z anglickeho slova valid. Co v preklade znamena spravny, alebo platny.

Co je to FI-funkce? :kuk:

V etce je FI-funkce když zadáš VINko auta a ukazujou se ti přesně ty díly, který jsou na tom autě... :t

eď máme nově v práci ETKA 7..to je mazec oproti tý starší.. :kuk:

• Autor

OloZX6R: No počul som, že vraj to má byť nejaká bomba!

Zatiaľ čo som videl katalógy od rôznych značiek, tak najviac sa mi pozdával ePer od Fiatu B)

Tigerz: Opravím to slovo "validný" na "platný". Asi to nie je celkom spisovné :(

Martinoslav: Áno, zadáš VIN, ETKA sa pripojí do databázy a stiahne presne tvoju výbavu auta, ktorú si tam mal pri výrobe. Podľa toho potom zobrazí len diely platné pre tvoje auto.

• 3 měsíce později...

Škoda Fabia Combi Comfort 1.9 TDI 74kw

modelový rok 2004, výrobné číslo 910808

4x airbag, výrobný závod Mladá Boleslav

Zadaný VIN kód je platný!

• 2 týdny později...

Je to super vec. Ale naj super by to bolo keby mi to vedelo pridať Palubny počítač len tak pre radosť:palec2: Ja by to tak chcel

Škoda Fabia Combi Classic 1.2 HTP 47kw

modelový rok 2007, výrobné číslo 009737

2x airbag, výrobný závod Mladá Boleslav

Zadaný VIN kód je platný! :palec2:

• 2 týdny později...

Tak jsem taky testnul na mojí nový fábce... :t

Škoda Fabia Combi Elegance 1.4 16V 74kw

modelový rok 2002, výrobné číslo 429548

4x airbag, výrobný závod Mladá Boleslav

:worthy IGOR!!! :worthy IGOR!!! :worthy

Právě jsem si díky tvému odkazu ověřil, že moje podezření, že se mě borec snaží natáhnout a nabízí mi 1.9 TDI 74kW jako Fabii RS je PRAVDA :fakac::fakac::fakac:

Díky ;)

• Autor
:worthy IGOR!!! :worthy IGOR!!! :worthy

Právě jsem si díky tvému odkazu ověřil, že moje podezření, že se mě borec snaží natáhnout a nabízí mi 1.9 TDI 74kW jako Fabii RS je PRAVDA :fakac::fakac::fakac:

Díky ;)

To som rád, že to pomohlo aj v takejto veci!

• 2 týdny později...
  • Autor

Máte niekto bližšie info o VINoch Fabie II? Bohužiaľ mne sa podarilo zistiť len toľko, že kód modelu je 5J (rovnako ako Roomster) a že vraj z VIN kódu vôbec nie je možné zistiť, o akú konkrétnu výbavu sa jedná. Najhoršie na tom je, že zatiaľ ani neviem, ako odlíšiť FabiuII od Roomstera :unsure:

zdravim, skvely vykon tie dekodery :)

ale chybicka se vloudila

Škoda Felicia GLXi 1.3 BMM 46kw

modelový rok 1997, výrobné číslo 642483

zosilnená karoséria pre airbag/airbagy

výrobný závod Mladá Boleslav

vsetko sedi az na to, ze modelovy rok 97 mal MPi a 50kW resp. 40kW (ako aj vsetky BMM motory, teda aj Favority) , myslim, ze 46kW mala karbecova Felda

Upraveno od West

• Autor
zdravim, skvely vykon tie dekodery :)

ale chybicka se vloudila

Škoda Felicia GLXi 1.3 BMM 46kw

modelový rok 1997, výrobné číslo 642483

zosilnená karoséria pre airbag/airbagy

výrobný závod Mladá Boleslav

vsetko sedi az na to, ze modelovy rok 97 mal MPi a 50kW resp. 40kW (ako aj vsetky BMM motory, teda aj Favority) , myslim, ze 46kW mala karbecova Felda

No, ja som čerpal z kníh, čo som mal k dispozícii a tam to bolo písané takto.

Už ma ale tiež niekto mailom upozornil, že na jeho auto ten motor tiež nesedí...

Škoda je na tom ešte ok, ale dorobiť VW a Audi by mala byt hračka - z ich kódu totiž vôbec nejde zistiť motorizáciu ani výbavu...

Cau Igor, k tomu VW ti mozno pomoze aj toto: http://volkswagen.msk.ru/vw_doc2/vw_vin_decoder.pdf

Ale je to iba do rv.1999. -_-

Upraveno od fabka

• Autor

fabka: Dík za link, ale nedá sa k tomu dokumentu dopracovať. Snažil som sa to tam nájsť, ale azbuku už neovládam :blink:

• 2 týdny později...

Škoda Fabia Combi Comfort 1.4 16V 55kw

modelový rok 2002, výrobné číslo 366554

2x airbag, výrobný závod Mladá Boleslav

ogor velka :worthy

• Autor

Keďže som bol minulý týždeň PN, našiel som si čas a trocha som vylepšil VIN dekodér - doplnil som zopár škodováckych kódov a hlavne som dorobil aj anglickú verziu, pretože často ma bombardovali zahraniční návštevníci dožadujúci sa prekladu...

Ešte jedna zaujímavosť - prišlo mi pár anonymov, najprv slušných ale potom aj ostrejších, že či by som nemohol dekodér z internetu stiahnuť, lebo blablabla. Nakoniec vysvitlo, že zopár kšeftárskym šmejdom dekodér leží v žalúdku, pretože potenciálny záujemci si vedia zistiť, čo je to za auto na predaj (platí to hlavne pre dekodér výbav). B)

Rád by som ešte touto cestou poďakoval všetkým, ktorí pomohli s identifikáciou kódov, obzvlášt jednému človeku (on vie o koho sa jedná ale neviem, či ho tu môžem menovať) -_-

Stále mi však niektoré kódy chýbaju (1.4 59kw OII, 1.9 85kw Sup), kto má k dispozícii a pomôže, budem mu vďačný.

Zároveň vyhlasujem súťaž (zatiaľ len o dobrý pocit), pointou súťaže bude zaslanie fotografií dátových štítkov Fabie II emailom na moju adresu (equidec@gmail.com), aby som mohol doplniť do dekodéra aj Fabiu II. Nejaké indície už mám, ale...

Tak nevím, ale mě to ukazuje divně, píše modelový rok 97 a přitom papírově je to 5/98 a jinak ani motor a výbavu neví...

Edit: Ale jak tak koukám i podle Etky to je fakt 97...a já si myslel že to je 98... :angry: to zas bude provoz 98 a ne výroba...

Upraveno od stihacka

• Autor

stihacka: No bohužiaľ do roku 98 alebo 99 Škoda nekódovala do VIN kódu typ motoru, výbavy, ani počet airbagov. V podstate je Škoda jediná v koncerne, ktorá má užitočné VIN kódy - Seat, VW aj Audi do VIN kódov málokedy uvádza motorizáciu alebo výbavu. Fakt by ma zaujímalo, že prečo...

• 1 měsíc později...

U Oktávky mi to ukázalo jen modelový rok a u Feldy nic...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.